Προς το περιεχόμενο

POCO X6 PRO 12GB/512GB στα 325 ευρώ @DHgate.

black66.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gio4 είπε

To παρήγγηλα και εγώ τελικά! ( ΧΘες Δευτέρα κατά το μεσημεράκι ~12:00 )

Χωρίς κουπόνια γιατί όταν τα έβαζα δεν τα έπαιρνε πλέον ( μιλάω πάντα για Ali, δεν ήθελα αν ανοίξω και αλλού account )

Αλλά με μπερδεύει τώρα ενώ μου γράφει για άφιξη την 6η Ιουνίου, πάνω πάνω αναγράφει κιόλας ότι σε 42 ημέρες *!@#BOING#@!* θα γίνει το shipping...

Τί να πιστέψω; Το πάνω-πάνω ή τα πράσινα γράμματα και "Estimated delivery date: June 6,2024" που αναγράφει ποιο κάτω στην μέση περίπου...;

image.png.d76cdd59e470b37b54c51939c15e526f.png

Αυτό μπαίνει σε όλες τις παραγγελίες. Το 42 days είναι το ανώτατο όριο που βάζει το Ali για να γίνει η αποστολή. Αν δεν γίνει ως τότε θα έχεις αυτόματα refund.

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ακριβά το πήρες πάντως το κινητό. Κοντά 310ευρώ ενώ παίζει εδώ και πόσο καιρό σχεδόν μόνιμα κάτω απο 300?

Τόσο πολύ ανέβηκαν οι τιμές από Dhgate και έβγαινε φθηνότερα από Ali σε αυτή την τιμη?

1 hour ago, gio4 said:

To παρήγγηλα και εγώ τελικά! ( ΧΘες Δευτέρα κατά το μεσημεράκι ~12:00 )

Χωρίς κουπόνια γιατί όταν τα έβαζα δεν τα έπαιρνε πλέον ( μιλάω πάντα για Ali, δεν ήθελα αν ανοίξω και αλλού account )

Αλλά με μπερδεύει τώρα ενώ μου γράφει για άφιξη την 6η Ιουνίου, πάνω πάνω αναγράφει κιόλας ότι σε 42 ημέρες *!@#BOING#@!* θα γίνει το shipping...

Τί να πιστέψω; Το πάνω-πάνω ή τα πράσινα γράμματα και "Estimated delivery date: June 6,2024" που αναγράφει ποιο κάτω στην μέση περίπου...;

image.png.d76cdd59e470b37b54c51939c15e526f.png

1/6 θα βγάλει νεα κουπόνια το Άλι. Στην θέση σου θα ακύρωνα την παραγγελία γιατι να χασεις μια εκπτωση 30-40€;

16 λεπτά πριν, geopapa είπε

1/6 θα βγάλει νεα κουπόνια το Άλι. Στην θέση σου θα ακύρωνα την παραγγελία γιατι να χασεις μια εκπτωση 30-40€;

Δηλαδή, τα κουπόνια τύπου "05CD30" βγαίνουν αρχές του μήνα και ισχύουν για μόνο μία φορά; Γιατί κάτι τέτοιο μου έβγαζε όταν το έβαζα. 
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά τώρα δεν θα ήθελα να την ακυρώσω την παραγγελία, γιατί θέλω να το κάνω δώρο πριν αρχίσουν οι καλοκαιρινές διακοπές! ;)
Αλλά θα με ενδιέφερε να ξέρω πώς ακριβώς λειτουργούν τα κουπούνια στο Ali και κυρίως πού τα βρίσκεις! :D

40 minutes ago, gio4 said:

Δηλαδή, τα κουπόνια τύπου "05CD30" βγαίνουν αρχές του μήνα και ισχύουν για μόνο μία φορά; Γιατί κάτι τέτοιο μου έβγαζε όταν το έβαζα. 
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά τώρα δεν θα ήθελα να την ακυρώσω την παραγγελία, γιατί θέλω να το κάνω δώρο πριν αρχίσουν οι καλοκαιρινές διακοπές! ;)
Αλλά θα με ενδιέφερε να ξέρω πώς ακριβώς λειτουργούν τα κουπούνια στο Ali και κυρίως πού τα βρίσκεις! :D

Βγαίνουν συνήθως κάθε μήνα κάποια κουπόνια για χρήση μέχρι κάποια ημερομηνία

• Like 1

• Moderators
53 λεπτά πριν, gio4 είπε

Ναι, κρατουν 1-2-3 ημερες. Τα βρισκεις μεσα στην σελιδα/app του aliexpress, δεν ειναι διαφημιστων-εμπορων-μεσολαβητων. Το συλλεγεις και μετα στην παραγγελια το περνας. Ειτε αυτοματα, ειτε γραφοντας τον κωδικο στο checkout.

• Like 3

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...