Προς το περιεχόμενο

POCO X6 PRO 12GB/512GB στα 325 ευρώ @DHgate.

black66.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, seithan είπε

Το κουπόνι πως το προσθέτεις; 

Ευχαριστώ. 

Πατάς εκεί που λέει select a coupon και το γράφεις ή το κάνεις copy paste.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

32 λεπτά πριν, seithan είπε

Το κουπόνι πως το προσθέτεις; 

Ευχαριστώ. 

Αφου το βαλεις στο καλαθι και πατησεις για αγορα, εχει ενα text box οπου βάζεις το κωδικό.

17 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Πατάς εκεί που λέει select a coupon και το γράφεις ή το κάνεις copy paste.

Ουψ. Δεν ειχα δει την απαντηση.

• Like 1

Ισως απλά δεν εμφανίζεται στο Android. Ή εμφανίζεται αφού έχεις βάλει τα στοιχεία της κάρτας και πατάς για ολοκλήρωση - δεν μου φαινεται σωστό. 

Εν πάση περιπτώσει, θα το δω στον browser του σταθερού. 

On 16/05/2024 at 12:04, Antretng said:

Μπορείτε εδώ να βρείτε προτεινόμενες μου ρυθμίσεις για τη gcam που έχω ανεβάσει στο telegram.

https://t.me/hellasmobiles/379692

Έχω οδηγίες για το πώς γίνεται η εγκατάσταση.

Τις νυχτερινές τις έχω βελτιώσει και άλλο αλλά δεν έχω προλάβει να ανεβάσω το xml. Θα το κάνω ίσως προς το βράδυ.

Όλα καλά με τιε ρυθμίσεις, thanks. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το πως γίνεται να εστιάσω με το χέρι(touch στην οθόνη)σε κάποιο φωτεινό σημείο και να αλλάξει αυτόματα ο φωτισμός (με οποιαδήποτε εφαρμογή κάμερας) δηλαδή να σκοτεινιάσουν τα τριγύρω, χωρίς να χρειαστεί να πειράξω manual την φωτεινότητα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Στο προηγούμενο κινητό πχ(mi 8 lite) γινόταν απευθείας.

3 ώρες πριν, xartemporas είπε

Όλα καλά με τιε ρυθμίσεις, thanks. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το πως γίνεται να εστιάσω με το χέρι(touch στην οθόνη)σε κάποιο φωτεινό σημείο και να αλλάξει αυτόματα ο φωτισμός (με οποιαδήποτε εφαρμογή κάμερας) δηλαδή να σκοτεινιάσουν τα τριγύρω, χωρίς να χρειαστεί να πειράξω manual την φωτεινότητα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Στο προηγούμενο κινητό πχ(mi 8 lite) γινόταν απευθείας.

Ναι και εμενα μου κάνει εντυπωση τώρα που το κοιταω.

Ισως λογω του mtk να μην δουλευει το tap για φωτομέτρηση καθως από οτι βλέπω το ίδιο θέμα έχουν όλες οι gcam που ειχα εγκατεστημένες. Τουλαχιστον σου βγαζει exposure slider. 

• Like 1

30 minutes ago, Antretng said:

Ναι και εμενα μου κάνει εντυπωση τώρα που το κοιταω.

Ισως λογω του mtk να μην δουλευει το tap για φωτομέτρηση καθως από οτι βλέπω το ίδιο θέμα έχουν όλες οι gcam που ειχα εγκατεστημένες. Τουλαχιστον σου βγαζει exposure slider. 

Oυτε με την ενσωματωμενη εφαρμογη καμερας του κινητου δουλευει το tap. Iσως να υπαρχει καποια ρυθμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xartemporas είπε

Oυτε με την ενσωματωμενη εφαρμογη καμερας του κινητου δουλευει το tap. Iσως να υπαρχει καποια ρυθμιση.

Πραγματι δεν εχει. Για αυτο και δεν δουλευει και στη gcam αφου και εκεινη τα Libs του κινητου χρησιμοποιει. 

Προσπαθω να θυμηθω αν επαιζε στο m13t pro που ειχα τελευταια, για το αν ειναι ετσι τα τελευταια xiaomi, αλλα δεν μου ρχεται. Τωρα για main εχω ενα της βιβο οπότε δεν μπορώ να τεστάρω. 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1

Ήρθε και το δικό μου, παραγγελία από το Xiaomi Plaza Store του Αλή στα 280€ (το 12/512). Παραγγελία έγινε στις 5 του μηνός. Πετάει το κινητό, σε γενική αίσθηση και απόκριση ανταγωνίζεται συσκευές με υπερδιπλάσια τιμή. Πολύ άνετο και το αρχικό setup, τσίμπησε τα πάντα από το απερχόμενο κινητό μέσα σε 2 λεπτά.

• Like 1

16 ώρες πριν, this.is.elia είπε

Ήρθε και το δικό μου, παραγγελία από το Xiaomi Plaza Store του Αλή στα 280€ (το 12/512). Παραγγελία έγινε στις 5 του μηνός. Πετάει το κινητό, σε γενική αίσθηση και απόκριση ανταγωνίζεται συσκευές με υπερδιπλάσια τιμή. Πολύ άνετο και το αρχικό setup, τσίμπησε τα πάντα από το απερχόμενο κινητό μέσα σε 2 λεπτά.

Περίεργο... 308,10 € + 7.37 € μου το βγάζει στο Xiaomi Plaza Store του Ali. Βάζεις και κάποιον κωδικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@gio4

Είχα βάλει κουπόνι 05CD30 το οποίο ίσχυε μέχρι τις αρχές του μηνός, δεν γνωρίζω εάν παίζει ακόμα.

Επεξ/σία από this.is.elia

2 hours ago, this.is.elia said:

@gio4

Είχα βάλει κουπόνι 05CD30 το οποίο ίσχυε μέχρι τις αρχές του μηνός, δεν γνωρίζω εάν παίζει ακόμα.

Αρα οταν ξαναβγαλουν κουπονια η 8/256 θα βγαίνει καπου στα 240€. Πα μαλ..Αλλα οκ μαλλον ξεχναμε εγγύηση

14 ώρες πριν, geopapa είπε

Αρα οταν ξαναβγαλουν κουπονια η 8/256 θα βγαίνει καπου στα 240€. Πα μαλ..Αλλα οκ μαλλον ξεχναμε εγγύηση

Μια που ανάφερες την εγγύηση... πριν χρόνια είχα πάρει ένα SAMSUNG για δώρο από τα Public και είχα αγοράσει και την επέκταση εγγύησης! καμιά 25 ευρώ πρέπει να είχε τότε. Προφανώς το κινητό είχε θέμα και δεν ηταν από κακή χρήση ή κάτι τέτοιο. Περιττό να πω ότι οι τεχνικοί του public με έκαναν μπαλάκι τώρα θα το δούμε αύριο θα το δούμε πρέπει να το στείλουμε στην SAMSUNG και διάφορες τέτοιε παπαριές όπου έφτασα στο σημείο να συμπεριλάβω στην επικοινωνία και τον συνήγορο του πολίτη ...δεν ξερω καν αν υπάρχει αυτή η υπηρεσία που θα μας έλυνε όλα τα θέματα τέτοιας φύσεως ακόμα... εν ολίγοις άκρη δεν έβγαλα. Ούτε κινητό φτιάχτηκε ούτε χρήματα πήρα πίσω! Όλα γ.τ.π. Από τότε το έχω πάρει απόφαση ότι είναι θέμα τύχης!

By the way, παίζει κάποιο κουπονάκι τώρα??? ...γιατί το 05CD30 το δοκίμασα μόλις τώρα και δεν το πάιρνει. Μου έβγαλα κάτι σε ...είναι μόνο για μια μοναδική φορά... ή κάτι τέτοιο.

9 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Καλημέρα παιδιά, επειδή είμαι λίγο άσχετος με χαρακτηρηστικά.

Σε σχέση με το Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G, ποιο απο τα 2 είναι καλύτερο?

Με εξαιρεση ίσως τη καμερα, ειναι αρκετά ανώτερη συσκευή το poco.

12 minutes ago, Antretng said:

Με εξαιρεση ίσως τη καμερα, ειναι αρκετά ανώτερη συσκευή το poco.

Ισχύει, παντως με την gcam στο poco κτλπ βελτιωνεται η καμερα σε ικανοποιητικο σημειο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...