seithan Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Πλαίσιο τέλος η χαμηλή τιμή, πάλι πίσω στα 440 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengroser Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) ελπιζω ... οσοι ενδιαφερονταν για το κινητο ...πραγματικα να εκαναν την κινηση τους για το κινητο του πλαισιου ... ελπιζω να βοηθησα αρκετα αδερφια του φορμ .... ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας παρουσιασω αυτο .... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑΝ https://prnt.sc/tXTrFGYcH7Ol Επεξ/σία 8 Μαϊου από greengroser 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 1 ώρα πριν, greengroser είπε ελπιζω ... οσοι ενδιαφερονταν για το κινητο ...πραγματικα να εκαναν την κινηση τους για το κινητο του πλαισιου ... ελπιζω να βοηθησα αρκετα αδερφια του φορμ .... ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας παρουσιασω αυτο .... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑΝ https://prnt.sc/tXTrFGYcH7Ol Δεν το είδα δυστυχώς.Θα έβαζα και εγώ μια παραγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Το παρήγγειλα και εγώ, 307 ευρώ περίπου. Αναμονή για παραλαβή από αύριο. Για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickyP Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 13 ώρες πριν, xartemporas είπε Το παρήγγειλα και εγώ, 307 ευρώ περίπου. Αναμονή για παραλαβή από αύριο. Για να δούμε. Σου έστειλαν email η sms από το πλαίσιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Μίλησα μόλις μαζί τους, το κινητό είναι έτοιμο προς παραλαβή στο κατάστημα. Ευχαριστώ πολύ τον @greengroser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, greengroser είπε ελπιζω ... οσοι ενδιαφερονταν για το κινητο ...πραγματικα να εκαναν την κινηση τους για το κινητο του πλαισιου ... πολλοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονταν για το κινητό σε αυτή την τιμή, αλλά έκαναν πίσω επειδή ήταν ξεκάθαρα λάθος του συστήματος, να αποφύγουν τυχόν ακυρώσεις. Καλορίζικο σε όσους το πήραν. Επεξ/σία 9 Μαϊου από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Ναι σίγουρα ήταν λάθος.. αλλά είπα να το παραγγείλω λόγω καλής τιμής σκεφτόμενος ότι στην χειρότερη θα μου επιστραφούν τα χρήματα και ίσως καμία δώρο επιταγή. Αν μιλούσαμε πχ για το public , θα είχε πέσει άκυρο σίγουρα αλλά το πλαίσιο έχει διαφορετική πολιτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengroser Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 1 ώρα πριν, Fulgore είπε πολλοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονταν για το κινητό σε αυτή την τιμή, αλλά έκαναν πίσω επειδή ήταν ξεκάθαρα λάθος του συστήματος, να αποφύγουν τυχόν ακυρώσεις. Καλορίζικο σε όσους το πήραν. να σου πω την αληθεια μου ,ακομα και λαθος συστημικο να ηταν, πιστευω οτι οσοι ειδαν την προσφορα επρεπε να κανουν κινηση στο κατω κατω δεν ειχαν και τιποτα να χασουν ..αντιθετος και ακυρα να επεφταν στην χειροτερη θα επερνες τα χρηματα σου πισω ..και θα μπορουσες να παρεις και καμια δωροεπιταγουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Αν πέφτανε παραπάνω παραγγελίες, πιθανώς να έριχναν άκυρα, άρα καλύτερα σας έκατσε τώρα. Δείτε και στο δίπλα θέμα του A55, τι κράξιμο πέφτει που πέσανε πολλοί με τα μούτρα(που πιθανώς προσπέρασαν το εδώ θέμα). Γιαυτό λέω μια χαρά σας έκατσε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis12345798899 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Καλησπέρα, θέλω να προχωρήσω στην αγορά ενός poco f5 από dhgate με κουπόνι. Το κατάστημα λέγεται mi668 και φαίνεται να έχει καλές κρητικές, είναι από γερμανική αποθήκη. Με βάση όσα έχω διαβάσει εδω μέσα φαίνεται έμπιστο. Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickyP Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Greengroser είσαι γατόπαρδος,ρε φίλε, ευχαριστώ,παρέλαβα,αλλά δεν είχε τα παιδικά ακουστικά και το ρολόι,οποίος παρέλαβε ,του τα έφεραν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 2 hours ago, NickyP said: Greengroser είσαι γατόπαρδος,ρε φίλε, ευχαριστώ,παρέλαβα,αλλά δεν είχε τα παιδικά ακουστικά και το ρολόι,οποίος παρέλαβε ,του τα έφεραν ; A ναι; Τηλεφωνικά τουλάχιστον μου είπαν ότι είναι και το smartwatch μαζί.. Από βδομάδα θα το παραλάβω γιατί λείπω εκτός, θα ενημερώσω τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengroser Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 6 ώρες πριν, NickyP είπε Greengroser είσαι γατόπαρδος,ρε φίλε, ευχαριστώ,παρέλαβα,αλλά δεν είχε τα παιδικά ακουστικά και το ρολόι,οποίος παρέλαβε ,του τα έφεραν ; Έλα κούκλε μου..όλα καλά καλορίζικο μόλις παρέλαβα και εγώ .. έλα καλορικο παιδιά ... ...και μην αγχώνεσαι με τα ακουστικά και το ρολόι ..θα στα στείλουν ... Το ίδιο είπαν και σε συγκενικο μου πρόσωπο ..άμα δεν ήρθαν μαζί θα στα στείλουμε σε δεύτερο χρόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foler79 Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Τι deal ήταν αυτό από το πλαίσιο ρε μπαγασες;😀 Έπρεπε να ανοίξετε νέο τοπικ, δεν το πήρα χαμπάρι... Άσχετο αλλά σε σύγκριση με το a55 που έπαιξε στα 260 ποια λέτε να ήταν καλύτερη αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις