Προς το περιεχόμενο

POCO X6 PRO 12GB/512GB στα 325 ευρώ @DHgate.

black66.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 ώρες πριν, makhs5 είπε

Μολις ερθει εννοειτε θα παρω αμεσως τηλ να τσεκαρω για την εγγυηση τι παιζει εδω ελλαδα, αλλα οπως ειπα ειμαι 99.9% σιγουρος οτι απο τον συγκεκριμενο πωλητη θα ισχυει η εγγυηση κανονικα και εδω, οπως και απο το Dhgate

Αλλα σιγουρα δεν θα ειναι απο ολους τους πωλητες  στο Ali το ιδιο, να ισχυει δηλ απο ολους η εγγυηση

Θελει τσεκαρισμα το καταστημα αν ειναι εξουσιοδοτημενο mi 

Σιγουρα δεν ειναι ολες οι εισαγωγες ιδιες, κι ας πουλανε ολοι πχ global εκδοση

Επειδή είμαι ανάμεσα σε dhgate και Ali (κυρίως Ali γιατί βγαίνει πολύ φθηνότερα) , πως βλέπεις ότι το mi plazza είναι εξουσιοδοτημενο; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Nick64 είπε

Επειδή είμαι ανάμεσα σε dhgate και Ali (κυρίως Ali γιατί βγαίνει πολύ φθηνότερα) , πως βλέπεις ότι το mi plazza είναι εξουσιοδοτημενο; 

Διαβασε και προηγουμενα σχολια με προσοχη, και θα καταλαβεις

• Like 1

1 ώρα πριν, makhs5 είπε

Διαβασε και προηγουμενα σχολια με προσοχη, και θα καταλαβεις

Ρωτάω γιατί ενώ ήμουν έτοιμος να το αγοράσω το F5 από εδώ https://www.aliexpress.com/PocoF5 διάβασα στα σχόλια ότι κάποιος ρώτησε το Ισπανικό κατάστημα με IMEI και του είπαν ότι δεν καλύπτεται η εγγύηση, ενώ στις από πάνω φωτογραφίες έχει τα σχέδια με αυτό που ανέβασες από διεύθυνση Γερμανίας. Τι να πω. Θα το πάρω και ότι βγει.

Ανάμεσα στο F5 και το X6 Pro ποιο προτείνεται εάν πρώτη σημασία δίνεται σε ποιότητα κατασκευής και κάμερα; Γιατί από Custom νομίζω μόνο το F5 παίρνει

3 λεπτά πριν, Nick64 είπε

Ρωτάω γιατί ενώ ήμουν έτοιμος να το αγοράσω το F5 από εδώ https://www.aliexpress.com/PocoF5 διάβασα στα σχόλια ότι κάποιος ρώτησε το Ισπανικό κατάστημα με IMEI και του είπαν ότι δεν καλύπτεται η εγγύηση, ενώ στις από πάνω φωτογραφίες έχει τα σχέδια με αυτό που ανέβασες από διεύθυνση Γερμανίας. Τι να πω. Θα το πάρω και ότι βγει.

Εννοεις ρωτησε το xiaomi plaza αγοραστης, και του απαντησε οτι δεν εχει εγγυηση;

Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις, αν θελεις στειλε μου αυτο που διαβασες ακριβως

• Like 1

Στις 19/3/2024 στις 4:15 ΜΜ, makhs5 είπε

Το "Ιδιο" ακριβως αυτοκολλητο εχει και σε μια φωτο απο το Dhgate η γερμανικη αποθηκη που αγορασε ο φιλος black66.gr.

φωτο.jpeg

Ο αδελφός μου που παρέλαβε σήμερα από dhgate Γερμανία πάντως, δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω το κουτί(για τις στάμπες αναφέρομαι).

Και εδώ και το σχόλιο που αναφέρεται ο συμφορουμίτης

image.png.74c48988f421c5418f5cc2362a421372.png

• Like 1

Nick64 Edit: Αστο το βρηκα

Αυτο το γραφει αγοραστης για το F5

Ισως για το συγκεκριμενο μοντελο ειναι αλλοιως τα πραγματα, δεν ξερω με σιγουρια να απαντησω πανω σ αυτο

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ο αδελφός μου που παρέλαβε σήμερα από dhgate Γερμανία πάντως, δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω το κουτί(για τις στάμπες αναφέρομαι).

Ναι, το βρηκα πριν λιγο

Μηπως λεω εγω τωρα, μηπως ειναι πολιτικη της ισπανικης αντιπροσωπειας αυτο; Δεν δεχεται μηπως απολυτως κανενα αλλο, πλην αυτους;

Δεν ξερω να πω με σιγουρια, θα δειξει

• Like 1

4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι αυτό το σχόλιο έλεγα.

Ρώτησε για εγγύηση μήπως ο αδελφός σου;

4 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Nick64 Edit: Αστο το βρηκα

Αυτο το γραφει αγοραστης για το F5

Ισως για το συγκεκριμενο μοντελο ειναι αλλοιως τα πραγματα, δεν ξερω με σιγουρια να απαντησω πανω σ αυτο

Ναι, το βρηκα πριν λιγο

Μπορεί γιατί σε άλλο κινητό έγραφαν ότι είχε κανονικά διετή εγγύηση. Ίσως να παίζει ρόλο από που τα κάνει εισαγωγή

• Like 1

Μόλις τώρα, Nick64 είπε

Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω τωρα κι εγω στον φιλο μας

Να παρει τηλ να ρωτησει την infoquest και αυτος

1 λεπτό πριν, Nick64 είπε

Μπορεί γιατί σε άλλο κινητό έγραφαν ότι είχε κανονικά διετή εγγύηση. Ίσως να παίζει ρόλο από που τα κάνει εισαγωγή

Μπορει επειδη ειναι αλλο μοντελο, να παιζεται και αλλη πολιτικη εγγυησης; Αγνωστο, θα μαθουμε στην πορεια

Παντως παιδια οταν παιρναμε γενικα και παλιοτερα κινητα - ταμπλετ απο κινα, γενικα ξεραμε και δεν ελπιζαμε σε εγγυηση, ειναι το ρισκο της φθηνοτερης τιμης αυτο

Οσο για το συγκεκριμενο το x6 pro , αν ο καθε πωλητης βρισκει διαφορετικους προμηθευτες να αγοραζει, πχ αλλον την μια φορα, αλλον την αλλη φορα, αναλογα αν το βρει πιο φθηνα, τοτε ειναι ειναι πραγματικο μπερδεμα με την εγγυηση

Μολις μας ερθουν τα κινητα χτυπαμε τηλ στην infoquest και μαθαινουμε αν μας καλυπτει, οποιος παιρνει τηλ και απαντηση, να γραφει εδω στο νημα τι του απαντησανε, να ξερουμε και οι υπολοιποι

Και ετσι να βγαλουμε και μια ψιλοακρη για το μελλον, για το τι παιζεται γενικα

• Like 2

Εχει ηδη ρωτήσει πιο πίσω άλλος συμφορουμίτης που πήρε από DHGATE, γιαυτό και ο αδελφός μου δεν ήθελε να μπλέξει με Aliexpress και προτίμησε να ρίξει στα σίγουρα παραγγελία, και ας δώσει κάποια παραπάνω ευρώ.

Εγώ είμαι στο περίμενε μιας και το πήρα μετά από αυτόν.

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχει ηδη ρωτήσει πιο πίσω άλλος συμφορουμίτης που πήρε από DHGATE, γιαυτό και ο αδελφός μου δεν ήθελε να μπλέξει με Aliexpress και προτίμησε να ρίξει στα σίγουρα παραγγελία, και ας δώσει κάποια παραπάνω ευρώ.

Εγώ είμαι στο περίμενε μιας και το πήρα μετά από αυτόν.

Αν μπορεις, πες στον αδελφο σου να παρει τηλ και αυτος να μαθει αν εχει εγγυηση απο την infoquest

Οσο για τον black66 που ρωτησε, το ειχα διαβασει, εγω λεω και στα υπολοιπα που ερχονται απο dhgate - aliexpress να ρωταμε

Μπορει απ το ιδιο καταστημα πχ στο ενα να ισχυει η εγγυση εδω, και στο αλλο να μην ισχυει

Τηλ με imei και απαντηση για σιγουρια, απ οπου κι αν αγορασαμε, ο καθε ενας μας χωριστα τηλ

2 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Αν μπορεις, πες στον αδελφο σου να παρει τηλ και αυτος να μαθει αν εχει εγγυηση απο την infoquest

Θα του πω να στείλει ένα email για να έχει γραπτή την απάντηση στα σίγουρα και αν του απαντήσουν, θα ενημερώσω.

• Like 1

Μπορει πχ αγορα απο την γερμανικη αποθηκη του dhgate σε εναν να του πουν ισχυει η εγγυηση εδω, και σε αλλον να του πουν οχι

Απ οτι φαινεται κατι παιζεται με ολα αυτα

Γι αυτο απο τον ιδιο πωλητη οπως πηρε ο αδελφος σου δεν εχει το αυτοκολλητο της γερμανικης διευθυνσης πανω στο κουτι, μπορει να ειναι αλλη εισαγωγη και να μην καλυπτεται απο εγγυηση

Αν ειναι ετσι οπως το σκεφτομαι, τοτε θα ειναι λαχειο αυτο με την εγγυηση απ οπου κι αν το πηραμε

Εμενα παντως εχει σταλει την επομενη κι ολας μερα το κινητο, αλλα ειναι μαδριτη στο ταχυδρομειο ακομη

Πρεπει να γινεται χαμος απο δεματα εκει, με gls courier ερχεται

• Like 1

Το παραπάνω αυτοκόλλητο έχει Γερμανική διεύθυνση πάνω, άρα λογικά στάλθηκε σε άτομο που μένει στην Γερμανία που είναι και οι κεντρικές αποθήκες του πωλητή.

Οπως και να έχει, θα ενημερώσω όταν του απαντήσουν, αναφέρομαι συγκεκριμένα στο DHGATE και στον πωλητή mi668 γιατί έχει και ένα άλλο πωλητή.

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το παραπάνω αυτοκόλλητο έχει Γερμανική διεύθυνση πάνω, άρα λογικά στάλθηκε σε άτομο που μένει στην Γερμανία που είναι και οι κεντρικές αποθήκες του πωλητή.

Οπως και να έχει, θα ενημερώσω όταν του απαντήσουν, αναφέρομαι συγκεκριμένα στο DHGATE και στον πωλητή mi668 γιατί έχει και ένα άλλο πωλητή.

Το ιδιο αυτοκολλητο με την γερμανικη διευθυνση, εχει σταλει και σε ισπανο απο το xiaomi plaza, γι αυτο λεω θελει ψαξιμο τελικα τι παιζεται με ολα αυτα με τις εγγυησεις εδω εννοω

Ναι, για τον mi668 ελεγα να ρωτησει ο αδελφος σου αφου το πηρε απο εκει, οπως ο black66, που σε αυτον ομως απαντηθηκε οτι εχει εγγυηση

Το ξαναλεω, φανταζομαι μπερδεμα με ολο αυτο, παιζονται πολλα που δεν τα ξερουμε με σιγουρια, τουλαχιστον ακομη

2 hours ago, makhs5 said:

Μπορει πχ αγορα απο την γερμανικη αποθηκη του dhgate σε εναν να του πουν ισχυει η εγγυηση εδω, και σε αλλον να του πουν οχι

Απ οτι φαινεται κατι παιζεται με ολα αυτα

Γι αυτο απο τον ιδιο πωλητη οπως πηρε ο αδελφος σου δεν εχει το αυτοκολλητο της γερμανικης διευθυνσης πανω στο κουτι, μπορει να ειναι αλλη εισαγωγη και να μην καλυπτεται απο εγγυηση

Αν ειναι ετσι οπως το σκεφτομαι, τοτε θα ειναι λαχειο αυτο με την εγγυηση απ οπου κι αν το πηραμε

Εμενα παντως εχει σταλει την επομενη κι ολας μερα το κινητο, αλλα ειναι μαδριτη στο ταχυδρομειο ακομη

Πρεπει να γινεται χαμος απο δεματα εκει, με gls courier ερχεται

και εμένα την επόμενη μέρα στάλθηκε και είναι Μαδρίτη 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...