nikotsal Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Chaq είπε Και εμένα η δόνηση μου φαίνεται πιο αδύναμη από άλλες συσκευές. Στην τσέπη ποτέ μέχρι τώρα δεν κατάλαβα καμία. Στο γραφείο μου φαίνεται πολύ καλή αλλά στην τσέπη όχι. Δεν ξέρω αν αυτό λύνεται αλλά η συσκευή είχε το Google location accuracy απενεργοποιημένο, το ενεργοποίησα όπως και τα Wi-Fi scanning και Bluetooth scanning. Δεν ξέρω αν βοηθάνε και αυτά αλλά φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά σε σχέση με πριν. Κάνε μια δοκιμή να ενεργοποιήσεις το Google location accuracy και βλέπεις, αν δεν, τότε ενεργοποιείς και τα άλλα 2. Όλες αυτές τις ρυθμίσεις τις βρίσκεις στα settings > location > location services Ναι, τα έχω κάνει αυτά, δεν άλλαξε κάτι. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή έκανα το 8αρι και έπιασε (μετά από εκκαθάριση δεδομένων), αλλά μετά ξανά χάθηκε πάλι, μέχρι που το ξαναέκανα κλπ. Στην οδήγηση είναι κανονικά βέβαια. Ουσιαστικά, χάνει τη βαθμονόμηση της πυξίδας, αυτό κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaq Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 12 λεπτά πριν, nikotsal είπε Ναι, τα έχω κάνει αυτά, δεν άλλαξε κάτι. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή έκανα το 8αρι και έπιασε (μετά από εκκαθάριση δεδομένων), αλλά μετά ξανά χάθηκε πάλι, μέχρι που το ξαναέκανα κλπ. Στην οδήγηση είναι κανονικά βέβαια. Ουσιαστικά, χάνει τη βαθμονόμηση της πυξίδας, αυτό κατάλαβα. Τώρα που κοίταζα και το δικό μου, είδα πως κάνει ακριβώς ότι και εσένα. Θυμάμαι πως έκανα το 8αρι το ΣΚ και τώρα μου έλεγε accuracy low και έκανα πάλι το 8αρι. Μήπως δεν έχει αισθητήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikotsal Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 46 λεπτά πριν, Chaq είπε Τώρα που κοίταζα και το δικό μου, είδα πως κάνει ακριβώς ότι και εσένα. Θυμάμαι πως έκανα το 8αρι το ΣΚ και τώρα μου έλεγε accuracy low και έκανα πάλι το 8αρι. Μήπως δεν έχει αισθητήρες; Σε διάφορα φόρουμ, φαίνεται αρκετοί να έχουν το θέμα με διάφορες συσκευές με τελευταίες εκδόσεις android. Και αρκετοί με xiaomi miui 14. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2024 στις 7:12 ΜΜ, Thanos1972 είπε Πάντως και η main camera επειδή γίνεται αρκετός λόγος,μια χαρά είναι.δεν πιστεύω να απογοητεύσουν κανέναν.το έχω για την σύζυγο και όταν θέλω να βγάλω το μωρό καμία φωτό,ενώ έχω το pixel 7 pro,δεν νιώθω την ανάγκη να βγάλω με εκείνο αντί για το poco. Μερα ειναι καλη και μαλιστα με καλο ζουμ (lossless). Βαραει στο ζουμ είναι σαν να εχει έναν τυπικό 3x τηλεφακο. Νυχτα το εχουν αρκετά λάθος το clarity/contrast/saturation. Κριμα, γιατι κατα τα αλλα εχει καλη αναλογία λεπτομέριας/θορυβου και καλο DR. Καταστρεφουν μια αρκετα τίμια κάμερα. Βεβαια δεν σκαω εγω με αυτα. Εχω ηδη φέρει τη gcam σε καλά επίπεδα. Δειτε μερικές που εβγαλα σήμερα εδώ (πρώτα gcam... για σιγουρια γραφω στη περιγραφη ποια ειναι ποια): https://photos.app.goo.gl/XrUJYdtSuzGu3Yjz6 Οταν ολοκληρώσω το στησιμο, θα ανεβασω και λινκ με xml. Επεξ/σία 11 Απριλίου από Antretng 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scirocco 13 Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου Καλημέρα, Χρειαζομαι τη γνώμη σας για την επιστροφή του ελαττωματικού κινητού στο alli/Ισπανία. Δεν μου δινει ο κινεζος return code για την αποστολή και πρέπει να πληρωσω 20-30 ευρώ στο ταχυδρομείο. Υποτίθεται λέει το ali στους ορους οτι αν δεν μου τα πληρώσει τα μεταφορικά ο κινεζος ,θα μου δώσει το ali κουπόνι. Καμία ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, scirocco 13 είπε Καλημέρα, Χρειαζομαι τη γνώμη σας για την επιστροφή του ελαττωματικού κινητού στο alli/Ισπανία. Δεν μου δινει ο κινεζος return code για την αποστολή και πρέπει να πληρωσω 20-30 ευρώ στο ταχυδρομείο. Υποτίθεται λέει το ali στους ορους οτι αν δεν μου τα πληρώσει τα μεταφορικά ο κινεζος ,θα μου δώσει το ali κουπόνι. Καμία ιδεα? Συνηθως τα καταστηματα της Κινας, οταν δεν παιζει voucher, τους στελνεις την αποδειξη των μεταφορικών και στα καταβάλουν. Αλλα είναι ότι συμφωνήσεις με το πωλητή. Δες τα παραδοσιακά ΕΛΤΑ (όχι ΕΛΤΑ courier) που συνηθως ειναι πιο οικονομικα. Χθες έστειλα συστημένο πακέτο για refund ενα ελαττωματικό κινητό στη Γερμανία και μου κόστισε 13,5 εύρω. Επεξ/σία 10 Απριλίου από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaq Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 8 ώρες πριν, Antretng είπε Μερα ειναι καλη και μαλιστα με καλο ζουμ (lossless). Βαραει στο ζουμ σαν να εχει έναν τυπικό 3x τηλεφακο. Νυχτα το εχουν αρκετά λάθος το clarity/contrast/saturation. Κριμα, γιατι κατα τα αλλα εχει καλη αναλογία λεπτομέριας/θορυβου και καλο DR. Καταστρεφουν μια αρκετα τίμια κάμερα. Βεβαια δεν σκαω εγω με αυτα. Εχω ηδη φέρει τη gcam σε καλά επίπεδα. Δειτε μερικές που εβγαλα σήμερα εδώ (πρώτα gcam... για σιγουρια γραφω στη περιγραφη ποια ειναι ποια): https://photos.app.goo.gl/XrUJYdtSuzGu3Yjz6 Οταν ολοκληρώσω το στησιμο, θα ανεβασω και λινκ με xml. Πραγματικά εξαιρετικές φωτογραφίες! 2 ώρες πριν, scirocco 13 είπε Καλημέρα, Χρειαζομαι τη γνώμη σας για την επιστροφή του ελαττωματικού κινητού στο alli/Ισπανία. Δεν μου δινει ο κινεζος return code για την αποστολή και πρέπει να πληρωσω 20-30 ευρώ στο ταχυδρομείο. Υποτίθεται λέει το ali στους ορους οτι αν δεν μου τα πληρώσει τα μεταφορικά ο κινεζος ,θα μου δώσει το ali κουπόνι. Καμία ιδεα? Τι πρόβλημα έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio4 Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) ...200 years later... Έρχομαι λίγο καταιδρωμένος αλλά να ρωτήσω, υπάρχουν ακόμα προσφορές; ισχύουν τα κουπόνια ή υπάρχουν άλλα πλέον; Βλέπω και skroutz αυτή τη στιγμή το έχει στα 370. Αν και δεν το βιάζομαι αλλά το σκέφτομαι για να το κάνω δώρο πριν το καλοκαίρι... Αν παίζει κάποια καλή προσφορά αυτή τη στιγμή, please ενημερώστε με! Επίσης δεν κατάλαβα καλά κάτι από τις αρχικές σελίδες έχει κάτι / κάποιο χαρακτηριστικό που μειώνει τις επιδόσεις; Για gaming θα κάνει; Υ.Γ. Για την έκδοση 512 ενδιαφέρομαι! Επεξ/σία 10 Απριλίου από gio4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου Παρήγγειλα το Redmi note 13 pro+ (EU) απο σκρουτζομαγαζο και μου ειπαν οτι το service μεσα στην εγγυηση των 2 ετων το αναλαμβανει το ιδιο το καταστημα και οχι η info quest. Aπλα επιβεβαιωνονται τα προηγουμενα που εχουν ειπωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 10 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, xartemporas είπε Παρήγγειλα το Redmi note 13 pro+ (EU) απο σκρουτζομαγαζο και μου ειπαν οτι το service μεσα στην εγγυηση των 2 ετων το αναλαμβανει το ιδιο το καταστημα και οχι η info quest. Aπλα επιβεβαιωνονται τα προηγουμενα που εχουν ειπωθεί. Αυτό δεν λέει τίποτα. Το συγκεκριμένο μαγαζί προφανώς δεν είναι επίσημος εισαγωγέας στην ΕΕ και μπορεί να εισάγει κατευθείαν από Κίνα, οπότε το τηλέφωνο δεν θεωρείται "Ευρωπαϊκό". Γι'αυτό ίσως να αναλαμβάνει και ο ίδιος το service Στην υποθετική περίπτωση τώρα που έρθει ένας Γερμανός για διακοπές στην Ελλάδα και του χαλάσει το τηλέφωνο η Infoquest δεν θα αναλάβει δωρεάν την επισκευή του; Θα του ζητήσει να πληρώσει για κάτι που στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δωρεάν; Γι'αυτό λέω ότι πρέπει να γίνει ερώτηση στην μαμά Xiaomi. Ας το κάνει κάποιος που γνωρίζει καλά Αγγλικά να συντάξει κάποιο κείμενο για να δούμε τι θα απαντήσουν. Επεξ/σία 10 Απριλίου από black66.gr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaq Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 14 λεπτά πριν, black66.gr είπε Γι'αυτό λέω ότι πρέπει να γίνει ερώτηση στην μαμά Xiaomi. Έχει mail ή φόρμα μήπως και μπορέσω να στείλω ένα μήνυμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 10 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Chaq είπε Έχει mail ή φόρμα μήπως και μπορέσω να στείλω ένα μήνυμα; Εδώ είναι το mail: [email protected] https://www.mi.com/global/support/contact/ Επεξ/σία 10 Απριλίου από black66.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου Στις 5/4/2024 στις 9:18 ΜΜ, Sotosgl είπε Εμενα περιμενατε;Τοσους μηνες εχει κυκλοφορησει το κινητο Πολυ καλο αλλα στα midrange η Poco εχει κακη προϊστορια οποτε κραταω πισινη Σημα τουμπανο,οθονη κομπλε,επιδοσεις σουπερ,καμερα ok προς καλη αλλα συγκριτικα με τα 13αρια τα καλα meh Στην αδερφη της γυναικας που θελει φωτογραφια εδωσα ενα Redmi note 13 pro+ Overall κινηταρα για τα λεφτα του,για αντοχη στο μελλον ασχετα με τα updates πιο πολυ εμπιστοσυνη εχω στα samsung στο θεμα ρολαρισματος αλλα αυτο εχει καβατζα δυναμης και specs για να στηριξει τα κακοupdates της Xiaomi Φίλε μου επειδή εχω και τα 2η πίσω κάμερες το ιδιο μου φαίνονται και η μπροστινή ειναι καλύτερη του ποκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου 1 λεπτό πριν, manthos_27 είπε Φίλε μου επειδή εχω και τα 2η πίσω κάμερες το ιδιο μου φαίνονται και η μπροστινή ειναι καλύτερη του ποκο Εχουν ακριβως την ιδια μπροστινη Omnivision OV16A1Q.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου 32 λεπτά πριν, Sotosgl είπε Εχουν ακριβως την ιδια μπροστινη Omnivision OV16A1Q.. Ναι τα είδα αλλα στο Poco φαίνεται λίγο καλύτερα δίπλα δίπλα δεν ξέρω γιατί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις