Προς το περιεχόμενο

POCO X6 PRO 12GB/512GB στα 325 ευρώ @DHgate.

black66.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τότε παιδιά πολύ απλά...Χαρείτε την κινητήρα σας.

Με το να σκέφτεστε τι θα γίνει εάν πάθει κάτι θα περάσουν τα 2 χρόνια εγγύησης δεν θα έχει πάθει τίποτα αλλά δεν θα το έχετε χαρεί.

Απλά απολαύστε το εργαλείο σας.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, δεν ξαναεγραψα για να μην spammaro το thread με το πρόβλημα μου. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Το κινητό απλά δεν φορτίζει με διάφορους φορτιστές, όσες ώρες κτλ. Δεν θα ασχοληθώ με infoquest γιατί δεν με ενδιαφέρει η επισκευή. Εγώ πλήρωσα καινούργιο κινητό , ηρθε doa και θέλω ή καινούργιο κινητό ή refund. Ο πωλητής απαντάει. Στην αρχή μου έλεγε να δοκιμάσω πάνω κατω οτι λέγατε και εσείς. Του έστειλα βίντεο κτλ και μετά λέει να ανοίξω dispute αν ειναι πρόβλημα του κινητού ώστε να το στείλω πίσω. Ειμαι σε αυτή τη διαδικασία και βλέπω. Ως τελευταία εναλλακτική έχω και την αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω Τραπέζης. Οταν έχω νεότερα θα επανέλθω. Να χαρείτε τα κινητά σας. Μέχρι να ξεφορτισει μου φάνηκε αρκετά καλό. Είμαι σίγουρος ότι απλά ήμουν ο άτυχος του thread.

Επεξ/σία από scirocco 13
  • Like 1

17 λεπτά πριν, scirocco 13 είπε

Καλησπέρα, δεν ξαναεγραψα για να μην spammaro το thread με το πρόβλημα μου. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Το κινητό απλά δεν φορτίζει με διάφορους φορτιστές, όσες ώρες κτλ. Δεν θα ασχοληθώ με infoquest γιατί δεν με ενδιαφέρει η επισκευή. Εγώ πλήρωσα καινούργιο κινητό , ηρθε doa και θέλω ή καινούργιο κινητό ή refund. Ο πωλητής απαντάει. Στην αρχή μου έλεγε να δοκιμάσω πάνω κατω οτι λέγατε και εσείς. Του έστειλα βίντεο κτλ και μετά λέει να ανοίξω dispute αν ειναι πρόβλημα του κινητού ώστε να το στείλω πίσω. Ειμαι σε αυτή τη διαδικασία και βλέπω. Ως τελευταία εναλλακτική έχω και την αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω Τραπέζης. Οταν έχω νεότερα θα επανέλθω. Να χαρείτε τα κινητά σας. Μέχρι να ξεφορτισει μου φάνηκε αρκετά καλό. Είμαι σίγουρος ότι απλά ήμουν ο άτυχος του thread.

Κριμα, αυτο ειναι ατυχια

Στο κουτι κατω δεξια γραφει μηνα και ετος κατασκευης, 

Τι μηνα και ετος σου γραφει εσενα;

Μηπως ειναι pre production;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2023.12 παραγωγή , απο το xiaomi plaza

35 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Κριμα, αυτο ειναι ατυχια

Στο κουτι κατω δεξια γραφει μηνα και ετος κατασκευης, 

Τι μηνα και ετος σου γραφει εσενα;

Μηπως ειναι pre production;

Επεξ/σία από scirocco 13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, scirocco 13 είπε

2023.12 παραγωγή 

Ειναι η πρωτη παρτιδα που βγηκε σε εσενα, το περιεργο ειναι οτι εμενα ειναι 2024.01 και παρηγγειλα πρωτος απο το ιδιο καταστημα που παρηγγειλες και εσυ το plaza, και μετα εγραψα εδω την προσφορα και πηρατε εσεις

Περιεργο εστειλε πρωτα νεοτερα σε κατασκευη, και μετα παλαιοτερα σε πελατες

Απο το plaza δεν το αγορασες και εσυ, η κανω λαθος;

Επεξ/σία από makhs5

Εγώ το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι περί της αμφισβητης συναλλαγής με τη τράπεζα πως θα το κάνεις; Με τι δικαιολογία θα τους πεις θέλω τα χρήματα μου πίσω αφού παραλαβές;

4 λεπτά πριν, primeragt είπε

Εγώ το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι περί της αμφισβητης συναλλαγής με τη τράπεζα πως θα το κάνεις; Με τι δικαιολογία θα τους πεις θέλω τα χρήματα μου πίσω αφού παραλαβές;

Απο xiaomi plaza , 12.2023 παραγωγή.Δεν ξερω αν παίζει ρόλο οτι το πήρα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Αν δεν κάνω λάθος, η αμφισβήτηση συναλλαγής δεν έχει να κάνει μόνο με απάτες ή μη παραλαβή , αλλά και με παραλαβή μη λειτουργικού προϊόντος (doa)/ να μην ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές, αρκεί να έχεις αγοράσει με κάρτα. Έχει μεγάλη διαδικασία και χρονοβόρα, και θα το κυνηγήσω αν δεν βγάλω άκρη με AliExpress και εφόσον εχω τις σχετικές αλληλογραφίες για απόδειξη.

Μόλις τώρα, scirocco 13 είπε

Απο xiaomi plaza , 12.2023 παραγωγή.Δεν ξερω αν παίζει ρόλο οτι το πήρα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Αυτο ακριβως σκεφτομουν πριν το γραψεις, οτι σας τα εδωσε σε αρκετα χαμηλη τιμη μετα που το πηρα εγω, τοτε εβαλε πολυ καλυτερη προσφορα, μηπως ηθελε να διωξει τη πρωτη παρτιδα που μπορει καποια να ειχαν μικροπροβληματα απο το εργοστασιο; Δηλ να ηταν ενημερο το καταστημα, να ηξερε πολυ καλα τι κανει, και να περιμενε την καταλληλη στιγμη, με μια μεγαλη προσφορα για να τα διωξει με τη μια

Δεν ξερω, ουτε μπορει κανεις να το πει με βεβαιοτητα, υποθεσεις με τη κοινη λογικη κανουμε

Γιατι κρατησε την  πρωτη παρτιδα την παλιοτερη, και εδιωξε νωριτερα την δευτερη και πιο καινουρια

Αν έχει προβλήματα όμως κλπ ο άλλος θα πάει και θα σχολιάσει αρνητικά στο αλί, αν δεν λυθεί και το πρόβλημα θα προχωρήσει σε dispute μέσω του αλί και αργότερα μέσω τραπέζης, δεν ξέρω πόσο συμφέρει κιόλας αυτό τον πωλητή.

Επίσης νομίζω πως τα χρήματα του τα απελευθερώνει το αλί μετά από εβδομάδες ή μήνες.

Κι εμένα που το πήρα από το M1 γράφει 12/23 αλλά δεν έχω εντοπίσει κάποιο θέμα για την ώρα τουλάχιστον. Είναι μόλις 4 μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Ρε παιδιά κατι άσχετο μην βγαινω και εκτός θέματος απο καμερες πως τα παει όσοι το εχουν πάρει και μπαταρία ?

Ευχαριστώ 

Εγώ το πήρα από Γαλλικό mi 1 κατασκευή 1/24 όλα καλά προς το παρόν..Στα της εγγύησης τα ίδια απαντήσανε σήμερα και σε μένα ότι μπορεί να αναλάβει την επισκευή.Οσον αφορά τις κάμερες και την μπαταρία,είναι η δεύτερη συσκευή που παίρνω μέσα σε διάστημα ενός μήνα (είχα δώσει την πρώτη και το μετάνιωσα πράγμα σπάνιο για εμένα) και σε εκείνη τη συσκευή ένιωθα ότι η μπαταρία φεύγει νερό.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το είχα στα 120hz ενώ τώρα στα 60 ή κάτι άλλο,αλλά αυτή τη φορά είμαι πλήρως ικανοποιημένος με την μπαταρία της συσκευής βγάζει άνετα μερα (δεν παίζω παιχνίδια,συνδέομαι κατά κύριο λόγο σε Wifi και δεν έχω τέρμα φωτεινότητα αλλά ασχολούμαι όλη μέρα με το κινητό) και όσον αφορά τις κάμερες την ημέρα και σε εξωτερικό χώρο είναι άψογες,όταν αρχίσει να νυχτώνει ή είμαι εντός σπιτιού με όχι τόσο καλό φωτισμό έχει τα θέματα του (όπως και πολλές άλλες συσκευές αντίστοιχης ή και μεγαλύτερης τιμής).Το κινητό είναι διαμάντι,δεν έχω λόγια κάθε μέρα το χαίρομαι και πιο πολύ.Χρωμα γκρι,έχω αφήσει την εργοστασιακή μεμβράνη και έχω βάλει μια θήκη της Nillkin με πορτάκι για τις κάμερες και είμαι κομπλέ. 

Επεξ/σία από George6633
  • Like 1

3 λεπτά πριν, George6633 είπε

Εγώ το πήρα από Γαλλικό mi 1 κατασκευή 1/24 όλα καλά προς το παρόν..Στα της εγγύησης τα ίδια απαντήσανε σήμερα και σε μένα ότι μπορεί να αναλάβει την επισκευή.Οσον αφορά τις κάμερες και την μπαταρία,είναι η δεύτερη συσκευή που παίρνω μέσα σε διάστημα ενός μήνα (είχα δώσει την πρώτη και το μετάνιωσα πράγμα σπάνιο για εμένα) και σε εκείνη τη συσκευή ένιωθα ότι η μπαταρία φεύγει νερό.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το είχα στα 120hz ενώ τώρα στα 60 ή κάτι άλλο,αλλά αυτή τη φορά είμαι πλήρως ικανοποιημένος με την μπαταρία της συσκευής βγάζει άνετα μερα (δεν παίζω παιχνίδια,συνδέομαι κατά κύριο λόγο σε Wifi και δεν έχω τέρμα φωτεινότητα αλλά ασχολούμαι όλη μέρα με το κινητό) και όσον αφορά τις κάμερες την ημέρα και σε εξωτερικό χώρο είναι άψογες,όταν αρχίσει να νυχτώνει ή είμαι εντός σπιτιού με όχι τόσο καλό φωτισμό έχει τα θέματα του (όπως και πολλές άλλες συσκευές αντίστοιχης ή και μεγαλύτερης τιμής).Το κινητό είναι διαμάντι,δεν έχω λόγια κάθε μέρα το χαίρομαι και πιο πολύ.Χρωμα γκρι,έχω αφήσει την εργοστασιακή μεμβράνη και έχω βάλει μια θήκη της Nillkin με πορτάκι για τις κάμερες και είμαι κομπλέ. 

Εγω το πηρα απο αγγελία εδω μεσα σφραγισμένο απο Γαλλία το πηρε και αυτός μου είπε αλλά είδα το Note 13 pro plus που μόλις αγόρασε ενας φίλος μου και κόλλησα και πήγα το αγόρασα άμεσα φοβερές κάμερες για τα λεφτά του 320 για αυτο ρωτησα για τις κάμερες 

11 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Εγω το πηρα απο αγγελία εδω μεσα σφραγισμένο απο Γαλλία το πηρε και αυτός μου είπε αλλά είδα το Note 13 pro plus που μόλις αγόρασε ενας φίλος μου και κόλλησα και πήγα το αγόρασα άμεσα φοβερές κάμερες για τα λεφτά του 320 για αυτο ρωτησα για τις κάμερες 

Κοίταξε εγώ το πήρα 265€ με τα κουπόνια και τα λινκ που βάλανε τα παιδιά...Δεν μπορώ να έχω παράπονα σε αυτή την τιμή,ίσα ίσα είναι πολύ καλύτερο.Τώρα αν θες μόνο κάμερα το 13 Pro plus είναι καλύτερο και λογικό είναι κάπου πρέπει να υπερτερει το ένα έναντι του άλλου για να μπορέσουν και τα δύο μοντέλα να βρούνε το αντίστοιχο κοινό.Οποτε αν τα βάλεις δίπλα δίπλα ίσως να δεις καλύτερα κάμερα στο 13 και αν αυτό είναι το βασικό κριτήριο προτιμότερο να πάς εκεί. 

• Thanks 1

παιδια απο θερμοκρασια πως σας  παει ; εμενα με βαση το cpu-z σε παιχνιδι (rumble) ανεβαινει κοντα 44 βαθμους. σε idle ειναι ~27. γενικα εχω βγαλει (πιστευω) το περισσοτερο bloatware.

Στον ήλιο με φωτεινότητα σίγουρα 95% γιατί είχε ένα τσακ σκαλί να ανέβει ακόμα, έφτασε 38 βαθμούς. Μια χαρά ήταν δηλαδή. Πιο σκληρές δοκιμές το καλοκαίρι με 35-40 βαθμούς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...