revolver1990 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Πριν 2 μέρες, αγόρασα ένα usb stick από την vodafone και μου έβαλαν το πρόγραμμα unlimited data που κάνει 35 ευρώ τον μήνα και μου είπαν ότι θα κάνει maximum 2 μέρες να ενεργοποιηθεί(δηλαδή ότι θα ήταν έτοιμο σήμερα). Μέχρι στιγμής δεν έχει ενεργοποιηθεί. Είναι λογικό αυτό που μου είπαν? Είχα την εντύπωση ότι παίρνεις το stickaκι και είναι plug&play και όχι ότι χρειάζεσαι 2 μέρες για να γίνει το συμβόλαιο και η ενεργοποίηση.
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 On 08/02/2024 at 16:53, revolver1990 said: Πριν 2 μέρες, αγόρασα ένα usb stick από την vodafone και μου έβαλαν το πρόγραμμα unlimited data που κάνει 35 ευρώ τον μήνα και μου είπαν ότι θα κάνει maximum 2 μέρες να ενεργοποιηθεί(δηλαδή ότι θα ήταν έτοιμο σήμερα). Μέχρι στιγμής δεν έχει ενεργοποιηθεί. Είναι λογικό αυτό που μου είπαν? Είχα την εντύπωση ότι παίρνεις το stickaκι και είναι plug&play και όχι ότι χρειάζεσαι 2 μέρες για να γίνει το συμβόλαιο και η ενεργοποίηση. στην ουσια η καρτα πρεπει να ενεργοποιηθει. αν την βαλεις σε κινητο παιζει? το Stick δεν θελει τιποτα περα απο το να περασεις τους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα