Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy VII Rebirth [PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 hours ago, therock said:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι για όποιον το έχει προχωρήσει χωρίς όμως να μου πει spoiler. Επίσης όσοι είστε νέοι μη διαβάσετε μη φάτε από μένα κάνα σποιλερ.

Τελειώνω το Chapter 2 και έχω πάρει το πρώτο τσοκομπο και μου δείχνει τώρα το παιγνίδι όλα τα διάφορα sidequest που μπορώ να κανω. Το ερώτημα είναι αν τελειώσεις ένα τσαπτερ χωρίς να τα κάνεις χάνονται η γίνονται ανά πάσα στιγμή και στα επόμενα τσαπτερ. Επειδή τώρα θέλω να προχωρήσω το main story, μπορώ στα επόμενα να γυρίσω πχ και να ενεργοποιγηω τους πύργους και να κάνω τα διάφορα αυτά που εμφανιστηκαν?

Δεν υπάρχουν missable στο παιχνίδι. Όποτε θέλεις κανείς fast travel σε προηγούμενες περιοχές και καθαρίζεις ό,τι δεν τελείωσες. Επίσης από κάποιο chapter και μετά υπάρχουν side quests και world quests που δεν μπορείς να ολοκληρώσεις αν δεν προχωρήσεις σε επόμενα chapters.

Είχα χάσει λίγο χρόνο σε κάποια από αυτά μέχρι να το καταλάβω.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ μάν μου αυτό ήθελα να ρωτήσω. Οπότε εγώ τώρα μη κάθομαι να τρώω χρόνο να καθαρίσω τα πάντα στο Kalm, προχωραω να διασχίσω τη λίμνη με το Chocobo να τελιωσω το Chapter και μετά ξαναγυρναω και κάνω ότι άφησα..

Δημοσ.
5 hours ago, therock said:

Οκ μάν μου αυτό ήθελα να ρωτήσω. Οπότε εγώ τώρα μη κάθομαι να τρώω χρόνο να καθαρίσω τα πάντα στο Kalm, προχωραω να διασχίσω τη λίμνη με το Chocobo να τελιωσω το Chapter και μετά ξαναγυρναω και κάνω ότι άφησα..

Ναι άφησε τα για αργότερα και γενικά επειδή θα δεις πως το παιχνίδι έχει ΠΟΛΛΑ activities μπορείς εύκολα να καείς, όποτε θα πρότεινα να προχωρήσεις με το story πρώτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...