Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy VII Rebirth [PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με Mitroglou. Για εμένα που από το πρωτότυπο FFVII ήξερα ελάχιστα πράγματα (είχα παίξει μόνο ένα μικρό μέρος και το παράτησα όταν είχε κυκλοφορήσει) η ιστορία είναι ακατανόητη και με πολλά άλματα λογικής. Πρέπει να ξέρεις πολλά από την πρωτότυπη ιστορία γιατί διαφορετικά πολλά πράγματα που συμβαίνουν δεν έχουν λογική. Άσε που μέχρι να κυκλοφορήσει το rebirth είχα ξεχάσει τις λεπτομέρειες του remake...

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα είναι σα να ξεκίνησες το OG και να σταμάτησες ξέρω γω κάπου στις πρώτες ώρες. Δε μπορείς να καταλάβεις τι και που.

Ακόμη και να τελειώσεις το OG, αν δε διαβάσεις, αν δεν το σκεφθείς, αν δε συζητήσεις υπάρχουν σημεία που δε μπορείς να καταλάβεις.

Αυτό συμβαίνει όταν μία ιστορία έχει πολύ lore και δεν είναι βασική του τύπου πάμε να σκοτώσουμε τους terrorist.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.3876e4ea67f618ae430ba48e6a89781c.png

Δεν ξέρω πως θα κατορθώσουν να το ξεπεράσουν στο τρίτο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν. Να είναι καλά στην υγεία τους γιατί όλοι είναι σχετικά μεγάλοι και θα τα καταφέρουν.

Spoiler

Η αλήθεια είναι ότι όλο το παιχνίδι στο OG ήταν το Disc 2 και το Disc 3 και από αυτό δεν έχουμε πάρει τίποτα στο Rebirth. Το τι πρόκειται να επακολουθήσει θα είναι ακόμη πιο επικό.

Ακόμη και τμήματα από το Disc 1 λείπουν που περιμένουμε να δούμε εκεί.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Armoral είπε

image.png.3876e4ea67f618ae430ba48e6a89781c.png

Δεν ξέρω πως θα κατορθώσουν να το ξεπεράσουν στο τρίτο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν. Να είναι καλά στην υγεία τους γιατί όλοι είναι σχετικά μεγάλοι και θα τα καταφέρουν.

Απόκρυψη περιεχομένων

Η αλήθεια είναι ότι όλο το παιχνίδι στο OG ήταν το Disc 3 και το Disc 3 και από αυτό δεν έχουμε πάρει τίποτα στο Rebirth. Το τι πρόκειται να επακολουθήσει θα είναι ακόμη πιο επικό.

Ακόμη και τμήματα από το Disc 1 λείπουν που περιμένουμε να δούμε εκεί.

Spoiler

Disc 2 εννοείς προφανώς γιατί το 3 story wise είχε μόνο το North Crater. Και πάλι όμως το disc 1 ήταν το πιο φορτωμένο και είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chrisde είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Disc 2 εννοείς προφανώς γιατί το 3 story wise είχε μόνο το North Crater. Και πάλι όμως το disc 1 ήταν το πιο φορτωμένο και είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια.

Spoiler

Για εσένα έβαλα το spoiler, γιατί το διάβασες μπορείς να μου πεις;

Ναι Disc 2 και Disc 3 εννοούσα, το παιχνίδι τώρα αρχίζει. Λείπουν και πράγματα από το Disc 1 όπως είπα. Θα πάμε σε spoiler, άστο.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Theory crafting για το παιχνίδι με στοιχεία από την τελευταία Ultimania για το Rebirth από την παικτούρα τον Max. Spoiler alert.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω το παιχνίδι σε δισκάκι και όσες φορές και αν δοκίμασα να του κάνω εγκατάσταση, πάντα κολλάει σε ένα σημείο, στο 25% περίπου. Δοκίμασα σαν εναλλακτική να βάλω πρώτα το game disc μήπως και βρεθεί λύση αλλά και πάλι τίποτα. Μόνο σε εμένα έχει τύχει αυτό?Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ 

• Moderators
Δημοσ.
On 20/05/2024 at 17:24, SergioX said:

RDT_20240520_1717212360829771281273699.jpg.ead53230e437fec2cebaf5d6db30713e.jpg

Τραγική λίστα. Για το context και μόνο, το FFX έχει πουλήσει τα δεκαπλάσια από το Rebirth και έχουν ψηφίσει μόνο οι μισοί. Δείχνει τουλάχιστον ένα pattern αυτό το πράγμα.

Αν και τι να πούμε όταν λείπει από μέσα το FFVI, ενώ έχει μπει το mobile game...

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, Malthador said:

Αν και τι να πούμε όταν λείπει από μέσα το FFVI, ενώ έχει μπει το mobile game...

Εννοείς όταν λείπει από την πρώτη θέση υποθέτω. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, NickTG said:

Εννοείς όταν λείπει από την πρώτη θέση υποθέτω. 

Αναγκαστικά. :(

Αφού δεν υπάρχει πιο πάνω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τραγική λίστα. Για το context και μόνο, το FFX έχει πουλήσει τα δεκαπλάσια από το Rebirth και έχουν ψηφίσει μόνο οι μισοί. Δείχνει τουλάχιστον ένα pattern αυτό το πράγμα.

Αυτό εχει να κάνει με το ίδιο το metacritic(μαζι με τα Social Media) που έγινε παραπάνω δημοφιλές κυρίως από την Ps3 γενιά και μετα, και πλέον περισσότεροι χρήστες(και critics) ψηφίζουν στα νεώτερα παιχνίδια, εξού και πως βρέθηκε τόσο ψηλά το Rebirth σε ψηφους.

Μια από τα ίδια και σε Dragon Quest μεριά.

image.png.2fd7ad60b7bf646b89e554fb2f4c0e2e.png

image.png.265ede5daae37834bed1e73d6b0d3e05.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι για όποιον το έχει προχωρήσει χωρίς όμως να μου πει spoiler. Επίσης όσοι είστε νέοι μη διαβάσετε μη φάτε από μένα κάνα σποιλερ.

Τελειώνω το Chapter 2 και έχω πάρει το πρώτο τσοκομπο και μου δείχνει τώρα το παιγνίδι όλα τα διάφορα sidequest που μπορώ να κανω. Το ερώτημα είναι αν τελειώσεις ένα τσαπτερ χωρίς να τα κάνεις χάνονται η γίνονται ανά πάσα στιγμή και στα επόμενα τσαπτερ. Επειδή τώρα θέλω να προχωρήσω το main story, μπορώ στα επόμενα να γυρίσω πχ και να ενεργοποιγηω τους πύργους και να κάνω τα διάφορα αυτά που εμφανιστηκαν?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, therock είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι για όποιον το έχει προχωρήσει χωρίς όμως να μου πει spoiler. Επίσης όσοι είστε νέοι μη διαβάσετε μη φάτε από μένα κάνα σποιλερ.

Τελειώνω το Chapter 2 και έχω πάρει το πρώτο τσοκομπο και μου δείχνει τώρα το παιγνίδι όλα τα διάφορα sidequest που μπορώ να κανω. Το ερώτημα είναι αν τελειώσεις ένα τσαπτερ χωρίς να τα κάνεις χάνονται η γίνονται ανά πάσα στιγμή και στα επόμενα τσαπτερ. Επειδή τώρα θέλω να προχωρήσω το main story, μπορώ στα επόμενα να γυρίσω πχ και να ενεργοποιγηω τους πύργους και να κάνω τα διάφορα αυτά που εμφανιστηκαν?

Chapter Select is unlocked after finishing the story on any difficulty. You can Chapter Select to Chapter 13, everything in the open world is still accessible at that point (all side quests, world intel, minigames).

However, anything in linear story sections would require Chapter Replay.

Με λίγα λόγια στο Chapter 13 κάθεσαι και ασχολείσαι με όλα αυτά σε όλο το χάρτη πριν προχωρήσεις στο τελευταίο μέρος για τον τερματισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...