Armoral Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 23 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Please do tell 7th Heaven - The Ultimate Mod Manager for Final Fantasy 7 PC 1 1
Mitroglou7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 7 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Please do tell Αυτό το video είχα χαζέψει: 1 2
Bourdoulas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 11 ώρες πριν, Armoral είπε 7th Heaven - The Ultimate Mod Manager for Final Fantasy 7 PC 4 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Αυτό το video είχα χαζέψει: Θεέ μου τι έχουν κάνει οι άνθρωποι. Ούτε που είχα ασχοληθεί ποτέ και δεν γνώριζα ότι υπήρχαν αυτά. Έχουν κάνει απείρως καλύτερη δουλειά απ' ότι θα μπορούσαν να κάνουν οι τραχανοπλαγιάδες της Square Enix! Ένα remaster που αξίζαμε. Ευελπιστώ να το σηκώνει το αρχαίο μου PC. 3
Armoral Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Θεέ μου τι έχουν κάνει οι άνθρωποι. Ούτε που είχα ασχοληθεί ποτέ και δεν γνώριζα ότι υπήρχαν αυτά. Έχουν κάνει απείρως καλύτερη δουλειά απ' ότι θα μπορούσαν να κάνουν οι τραχανοπλαγιάδες της Square Enix! Ένα remaster που αξίζαμε. Ευελπιστώ να το σηκώνει το αρχαίο μου PC. Ναι το έχουν δουλέψει πολύ. Άντε πες τα γραφικά τα φτιάξανε, μουσική remastered βρήκαν, το voice over όμως χρειάζεται χρόνο, κόσμο και μεράκι για να μη βγει γελοίο. Και έκαναν καταπληκτική δουλειά σε γενικές γραμμές. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2024 από Armoral 1
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 19 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Δεν υπήρχε λόγος να το απλώσουν τόσο το παιχνίδι ώστε να πλατιάσει για να βγάλουν 3 games. Πέρα από τον οικονομικό. Χάνει πολύ το παιχνίδι από τα fillers. Πως αλλιώς όμως θα δεις αυτές τις επικές αντιδράσεις? 😂 1
Mitroglou7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Πως αλλιώς όμως θα δεις αυτές τις επικές αντιδράσεις? 😂 Καλα γενικη η Yuffie σπαει μπαλες και αυτη. Οσο ενδιαφερον ειχε η ιστορια της στο DLC τοσο παρτσακλο ειναι τωρα. Γενικα θεωρω οτι και τα δυο παιχνιδια τα κουβαλαει ο Barret.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Εμένα προσωπικά ειναι το μονάδικο πράγμα που μου αρέσει περισσότερο στο Rebirth. Δηλαδή η παραπάνω ανάπτυξη 2ων χαρακτήρων οπως αυτής και ειδικά του Vincent. Θα έβαζα μέσα και τον Zack, αλλά δεν μαρέσει καθόλου το κομμάτι αυτού. Ελπίζω στο τελευταίο μέρος να ειναι πιο ξεκάθαροι με αυτόν, γιατί στο Rebirth εμπλεξαν τα μπούτια τους. 2
Armoral Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εμένα προσωπικά ειναι το μονάδικο πράγμα που μου αρέσει περισσότερο στο Rebirth. Δηλαδή η παραπάνω ανάπτυξη 2ων χαρακτήρων οπως αυτής και ειδικά του Vincent. Θα έβαζα μέσα και τον Zack, αλλά δεν μαρέσει καθόλου το κομμάτι αυτού. Ελπίζω στο τελευταίο μέρος να ειναι πιο ξεκάθαροι με αυτόν, γιατί στο Rebirth εμπλεξαν τα μπούτια τους. Ο Zack είναι θεός λέμε. Δεν έχω παίξει ούτε δευτερόλεπτο από Crisis Core και ο τύπος τα σπάει σα χαρακτήρας. Είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει και με το Zack, αν και πόνεσε το κεφάλι μου μέχρι να καταλάβω και να καταφέρω να έχω μία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει. Γενικά όμως συμφωνώ μαζί σου, άριστη ανάπτυξη χαρακτήρων και σχέσεων, άλλο επίπεδο εντελώς και σε αυτή την κατηγορία. Και η Yuffie είναι τούμπανο και στα fights. Είχες δίκιο και σε αυτό. Γρήγορα skills, κοντά μακριά, physical και magical damage, ωραία synergy skills και limit. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2024 από Armoral 1
Armoral Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Περιέχει σίγουρα spoilers οπότε προσοχή. Μόνο για όσους έχουν τελειώσει το παιχνίδι.
costacurta Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Εγώ λάτρεψα και ξεχώρισα zack και sephiroth. Οι υπόλοιποι ήταν απλά οκ
Armoral Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Όλοι οι χαρακτήρες έχουν πολλή δουλειά και αγάπη επάνω τους και φαίνεται. Τον Zack όμως πραγματικά κατάφεραν σε λίγες συγκριτικά σκηνές να κάνουν τον κόσμο να τον λατρέψει.
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως δεν τον λάτρεψα τον Zack στο Rebirth, και δεν αναφέρομαι στον ίδιο τον χαρακτήρα ή στην τελευταία μάχη αλλά στο όλο Multiverse πίσω από αυτόν.Και ορισμένα παραδείγματα κόσμου που σίγουρα δεν πέφτει στο παραπάνω, σε spoiler Spoiler Επεξ/σία 7 Απριλίου 2024 από Fulgore
Armoral Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εγώ πάντως δεν τον λάτρεψα τον Zack στο Rebirth, και δεν αναφέρομαι στον ίδιο τον χαρακτήρα ή στην τελευταία μάχη αλλά στο όλο Multiverse πίσω από αυτόν.Και ορισμένα παραδείγματα κόσμου που σίγουρα δεν πέφτει στο παραπάνω, σε spoiler Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Spoiler Spoiler Λογικό αλλά είναι η βάση για να πιστέψεις ότι υπάρχει κάποια ελπίδα τα πράγματα να μην είναι όπως στο OG. Το πούλησαν καλά για να μην ξέρουμε τι θα κάνουν στον τρίτο τίτλο. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2024 από Armoral
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ απλά απάντησα στο ότι δεν έχει λατρέψει ο κόσμος τον Zack στο Rebirth, έτσι όπως τον έχουν παρουσιάσει ως τώρα πάντα. Τώρα τι θα κάνουν στο 3ο κομμάτι, ίδωμεν, αλλά γενικά ως τώρα Zack και Whispers είναι ψιλό ότι να ναι σαν νέες προσθήκες. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2024 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα