berny Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου https://www.facebook.com/groups/ElectricCarGreece/?ref=share Για μπες εδω να δεις τι παίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newbie70 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν δουλευει κανεις στο ινσόμνια. Μάλλον δεν ξέρεις πως δουλευουν τα φόρα.Δεν είναι όλοι απο πάνω να σου απαντήσουν ότι θες.Θα περιμένεις. Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Στείλε στοιχεία να σε βάλω στο payroll βλέπεις να έχω ανάγκη να μιλάμε κάθε μέρα μαζι? αμα νιώθεις μοναξιά και θες να ειρωνευτείς καποιον, στείλε εδω: ειμαικακοςυπαλληλοςτουinsomnia@φτιαξεκαλοχαρακτηρα.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Άσχετο (όλοι άσχετα λέτε έτσι κι αλλιώς), πρώτη φορά βλέπω να αναφέρεται ως "χρήστης" ο οδηγός / κάτοχος ενός οχήματος. Μας έχει βάλει όλους στο τριπάκι του software ο Μασκ --------------------- JakeKaufman Assistant (to the) Regional Manager Insomnia Ε.Π.Ε. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από JakeKaufman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, newbie70 είπε Καλησπέρα, Θα μπορούσαν να μου πουν ιδιοκτήτες του μοντελ 3 ή τεσλα γενικότερα, αν είναι ικανοποιημένοι απο την απόδοση /τιμή του αμαξιού. Χρειάζεται αρκετά συχνά services? κρίμα τέτοιες ερωτήσεις να τις χάνουν οι πολυαγαπημένοι μου φαν της ηλεκτροκίνησης ρώτα λοιπόν εκεί https://www.insomnia.gr/forums/topic/668908-το-thread-της-tesla αλλά και εκεί https://www.facebook.com/groups/393646167890411/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου ρωτα οτι θες εχω και TESLA και φυσαει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε Άσχετο (όλοι άσχετα λέτε έτσι κι αλλιώς), πρώτη φορά βλέπω να αναφέρεται ως "χρήστης" ο οδηγός / κάτοχος ενός οχήματος. Μας έχει βάλει όλους στο τριπάκι του software ο Μασκ --------------------- JakeKaufman Assistant (to the) Regional Manager Insomnia Ε.Π.Ε. Αυτό συμβαίνει όταν ένας νέρντουλας θέλει να γίνει οδηγός τέσλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Έχω το καινούριο Model 3, 1+ μήνα οπότε ακόμα δεν έχει χρειαστεί οτιδήποτε. Είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από Silverage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Ήμουν και εγώ εδω 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα