newbie70 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, Θα μπορούσαν να μου πουν ιδιοκτήτες του μοντελ 3 ή τεσλα γενικότερα, αν είναι ικανοποιημένοι απο την απόδοση /τιμή του αμαξιού. Χρειάζεται αρκετά συχνά services? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, newbie70 είπε Καλησπέρα, Θα μπορούσαν να μου πουν ιδιοκτήτες του μοντελ 3 ή τεσλα γενικότερα, αν είναι ικανοποιημένοι απο την απόδοση /τιμή του αμαξιού. Χρειάζεται αρκετά συχνά services? Οταν λες service τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newbie70 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Τι επισκευές χρειάζεται το χρόνο, αλλαγή μπαταριας, επισκευή motor κτλ, βγάζει λάθη ? Τι επισκευές χρειάζεται κάθε χρόνο 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οταν λες service τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου; Έχεις τεσλα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου https://www.tesla.com/el_gr/support/vehicle-maintenance Χρειάζεται το όχημά μου ετήσιο service συντήρησης; Το Tesla όχημά σας δεν χρειάζεται ετήσια συντήρηση ή τακτικές αλλαγές υγρών. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο κατόχου για τις πιο πρόσφατες συστάσεις συντήρησης για το όχημά σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newbie70 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε https://www.tesla.com/el_gr/support/vehicle-maintenance Χρειάζεται το όχημά μου ετήσιο service συντήρησης; Το Tesla όχημά σας δεν χρειάζεται ετήσια συντήρηση ή τακτικές αλλαγές υγρών. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο κατόχου για τις πιο πρόσφατες συστάσεις συντήρησης για το όχημά σας Έχεις τεσλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, newbie70 είπε Τι επισκευές χρειάζεται το χρόνο, αλλαγή μπαταριας, επισκευή motor κτλ, βγάζει λάθη ? Τι επισκευές χρειάζεται κάθε χρόνο Έχεις τεσλα? Οχι δεν έχω,αλλά δεν είναι δύσκολο να βρεις ινφο,ήδη σου έβαλε ο ΝικοςΚαλλιθέα τι λεει το μάνουαλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newbie70 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ για το μανουαλ. Θα ήθελα users να μου πουν αν βγάζει προβλήματα και που παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου που και που θελει αλλαγη λαδιου μαζι και φιλτρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newbie70 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Κανένας user εδω? 😪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, newbie70 said: Κανένας user εδω? 😪 χλωμο το βλεπω....οι κατοχοι δουλευουν τετοιες ωρες, ρωτα καλυτερα για υγραεριο, ολο και καποιος θα κωλοβαραει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, newbie70 είπε Κανένας user εδω? 😪 Εχουν πάει όλοι συνεργείο. Τι ακριβώς θες να μάθεις που δεν το βρίσκεις online? Κουλαρε λιγο και οταν το δει κάποιος θα γράψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newbie70 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πολλή ειρώνεια έχει εδώ μέσα. Δεν θέλω να απαντάνε όσοι δουλεύουν στο insomnia παρακαλώ. Θα ήθελα χρήστες τέσλα να απαντήσουν, αλλά μάλλον πλέον είναι δύσκολο γιατί καταστρέψατε το thread . Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από newbie70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, newbie70 είπε Πολλή ειρώνεια έχει εδώ μέσα. Δεν θέλω να απαντάνε όσοι δουλεύουν στο insomnia παρακαλώ. Θα ήθελα χρήστες τέσλα να απαντήσουν, αλλά μάλλον πλέον είναι δύσκολο γιατί καταστρέψατε το thread . Δεν δουλευει κανεις στο ινσόμνια. Μάλλον δεν ξέρεις πως δουλευουν τα φόρα.Δεν είναι όλοι απο πάνω να σου απαντήσουν ότι θες.Θα περιμένεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newbie70 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) εννοειται πως δεν ξέρω αφού δεν δουλεύω για τα φόρα συνέχισε να το καταστρέφεις και να φερεσαι επιθετικά Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από newbie70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, newbie70 είπε εννοειται πως δεν ξέρω αφού δεν δουλεύω για το φόρα Στείλε στοιχεία να σε βάλω στο payroll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα