Geokats21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Γειά σας θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση στην υπάρχων κάρτα δικτύου και να πάω σε WiFi 6 για να έχω τίς μπάντες 2,4 και 5 και Bluetooth 5.. επειδή στα Lenovo από όσο έχω ψάξει είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει συμβατή κάρτα ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια κάρτα δικτύου πού να κάνει για το δικό μου;
SeNNinhA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Εαν εχεις θυρα USB3.0 τοτε μην παιδευεσαι Παρε ενα εξωτερικο dongle και εισαι κομπλε Επωνυμο απο Amazon D-Link Adattatore Wi-Fi 6 DWA-X1850 AX1800 Κινεζικα φθηνα DBIT Wi-fi Adapter AX5400 USB Network Card Wifi 6e Tri-Band Dongle for Pc Desktops Laptop Windows 10 11 Driver Free - AliExpress Usb Network Card Wireless 300 | Wifi Card Adapter Ax3000 | Wifi 6 Card Laptop - Wifi 6e - Aliexpress Usb Wifi Adapter For Laptop | Usb Wifi Adapter For Mac | Usb Wifi Card - Network Cards - Aliexpress Wifi 6 USB Adapter Wireless Wi-fi Dongle 1800Mbps 2*2dBi Antenna Network Card 5G/2.4GHz AX High Gain WI FI6 Adaptor For Desktop - AliExpress EDUP WiFi6 USB WiFi Adapter 1800Mbps Dual Band AX1800 2.4G 5.8GHz Network Card Wifi Dongle MU-MIMO USB3.0 For PC Laptop Windows - AliExpress Απο reviews Best USB Wi-Fi Adapters 2024 - Tech Advisor The 3 Best USB Wi-Fi Adapters of 2024 | Reviews by Wirecutter (nytimes.com) Best USB Wi-Fi Adapter 2024 - IGN
Geokats21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 9 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εαν εχεις θυρα USB3.0 τοτε μην παιδευεσαι Παρε ενα εξωτερικο dongle και εισαι κομπλε Επωνυμο απο Amazon D-Link Adattatore Wi-Fi 6 DWA-X1850 AX1800 Κινεζικα φθηνα DBIT Wi-fi Adapter AX5400 USB Network Card Wifi 6e Tri-Band Dongle for Pc Desktops Laptop Windows 10 11 Driver Free - AliExpress Usb Network Card Wireless 300 | Wifi Card Adapter Ax3000 | Wifi 6 Card Laptop - Wifi 6e - Aliexpress Usb Wifi Adapter For Laptop | Usb Wifi Adapter For Mac | Usb Wifi Card - Network Cards - Aliexpress Wifi 6 USB Adapter Wireless Wi-fi Dongle 1800Mbps 2*2dBi Antenna Network Card 5G/2.4GHz AX High Gain WI FI6 Adaptor For Desktop - AliExpress EDUP WiFi6 USB WiFi Adapter 1800Mbps Dual Band AX1800 2.4G 5.8GHz Network Card Wifi Dongle MU-MIMO USB3.0 For PC Laptop Windows - AliExpress Απο reviews Best USB Wi-Fi Adapters 2024 - Tech Advisor The 3 Best USB Wi-Fi Adapters of 2024 | Reviews by Wirecutter (nytimes.com) Best USB Wi-Fi Adapter 2024 - IGN Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά για την επιλογή μου έδωσες απλά έλεγα μήπως το έψαχνα και έβρισκα κάποια συμβατή κάρτα αλλιώς θα προχωρήσω στήν λύση που μου έδωσες 🙏
BadBoy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δεν καταλαβαίνω γιατί να μη δουλέψει οποιαδήποτε M.2 κάρτα με WiFi 6 όπως αυτή. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει αυτή εδώ η οποία είναι από Lenovo laptop. Είναι και από Λιθουανία, άρα δεν υπάρχει θέμα με τελωνεία.
SeNNinhA Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, BadBoy είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί να μη δουλέψει οποιαδήποτε M.2 κάρτα με WiFi 6 όπως αυτή. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει αυτή εδώ η οποία είναι από Lenovo laptop. Είναι και από Λιθουανία, άρα δεν υπάρχει θέμα με τελωνεία. Μία χαρα θα παίξουν και οι δυο Διάβασε τα σχολια στο Σκρουτζ. Είναι πολύ βοηθητικά. Κι εγώ αυτό θα είχα απορία. Εάν οι κεραίες που υπάρχουν στο Laptop κάνουν για WiFi6 και μπορούν να κουπωσουν στην κάρτα Εάν ναι τότε δεν υπάρχει πρόβλημα
Lamelama1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Μία χαρα θα παίξουν και οι δυο Διάβασε τα σχολια στο Σκρουτζ. Είναι πολύ βοηθητικά. Κι εγώ αυτό θα είχα απορία. Εάν οι κεραίες που υπάρχουν στο Laptop κάνουν για WiFi6 και μπορούν να κουπωσουν στην κάρτα Εάν ναι τότε δεν υπάρχει πρόβλημα Αυτο πως μπορεις να το καταλαβεις;
Geokats21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Στις 9/2/2024 στις 1:04 ΜΜ, Lamelama1 είπε Αυτο πως μπορεις να το καταλαβεις; παιδιά είχα δοκιμάσει και από ένα άλλο Lenovo που ήταν τα ίδια pin και δεν Μου την υποστήριζε και είχα διαβάσει και από τις ax200,ax2010 κτλ κτλ ότι πάλι δεν τις διαβάζει γιατί η Lenovo έχει περιορισμούς και ότι είναι white listing Τώρα έκανα παραγγελία αυτήν που από ότι είδα κάνει για το μοντέλο μου..θα δείξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα