Προς το περιεχόμενο

Αγορά TV 65"

d4mage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω 65άρα για δώρο. Συγκεκριμένα πρόκειται για επαγγελματικό χώρο και η χρήση της TV για αθλητικό περιεχόμενο (NOVA, OTE).

Στο μπάτζετ υπολογίζω κάπου στα 800,00€. Όπως αναφέρω παραπάνω θα είναι δώρο οπότε με ενδιαφέρει να είναι από αλυσίδα για να υπάρχει άμεση επαφή σε περίπτωση εγγύησης (με έσωσε πολλές φορές μέχρι και σε αντικατάσταση).

Λείπω πολλές ώρες από το σπίτι μου, ωστόσο έχω μια απλή TV SAMSUNG 7172 55άρα, την είχα πάρει 430,00€ από την οποία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για μια στο τόσο NETFLIX, PRIME, YOUTUBE και το κυριότερο η επικοινωνία με το τηλεχειριστήριο άψογη (είχα αγανακτήσει με μια SHARP πριν).

Σε QLED ξεφεύγει η τιμή και περικοπή στις ίντσες δεν θέλω να κάνω διότι στον συγκεκριμένο χώρο δεν θα εξυπηρετούσε κάτι λιγότερο.

Κάποια πρόταση; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, nickol-us είπε

Αν ακόμη ψάχνεις και εφόσον την προλάβεις...

https://www.e-shop.gr/tv-tcl-65c745-65-qled-144hz-4k-uhd-smart-wifi-google-tv-p-PER.223971

Κάποια πληροφορία για την TCL; Την έχεις δει από κοντά;  Έχει ουσιαστική διαφορά με την παραπάνω που πρότεινε ο φίλος;

Επεξ/σία από d4mage

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, d4mage είπε

Κάποια πληροφορία για την TCL; Την έχεις δει από κοντά;  Έχει ουσιαστική διαφορά με την παραπάνω που πρότεινε ο φίλος;

Είμαι κάτοχος tcl μα της πιο οικονομικής σειράς τους (p635).

Απόλυτα ικανοποιημένος και γενικά όπου διαβάσεις κριτικές δύσκολα βρίσκεις αρνητικά.

Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά μένει μόνο να δούμε αξιοπιστία στο χρόνο.

Τις έχω δει από κοντά τις τηλεοράσεις μα σε έκθεση οπότε δεν μπορεί να είναι απόλυτη η κριτική.

Η ουσιαστική διαφορά με την άλλη που πρότεινε ο συμφορουμίτης, εκτός της τιμής, είναι η προσθήκη mini led και local dimming που έχει η βελτιωμένη και πιο νέα c805.

Ψιλά γράμματα θεωρώ για την χρήση που ζητάς μα πάντα υπάρχει και το υποκειμενικό κριτήριο....

Επεξ/σία από nickol-us

14 ώρες πριν, nickol-us είπε

Είμαι κάτοχος tcl μα της πιο οικονομικής σειράς τους (p635).

Απόλυτα ικανοποιημένος και γενικά όπου διαβάσεις κριτικές δύσκολα βρίσκεις αρνητικά.

Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά μένει μόνο να δούμε αξιοπιστία στο χρόνο.

Τις έχω δει από κοντά τις τηλεοράσεις μα σε έκθεση οπότε δεν μπορεί να είναι απόλυτη η κριτική.

Η ουσιαστική διαφορά με την άλλη που πρότεινε ο συμφορουμίτης, εκτός της τιμής, είναι η προσθήκη mini led και local dimming που έχει η βελτιωμένη και πιο νέα c805.

Ψιλά γράμματα θεωρώ για την χρήση που ζητάς μα πάντα υπάρχει και το υποκειμενικό κριτήριο....

Δεν είναι κακή απλά δεν ξέρω τι γίνεται με την εγγύηση, την υποστήριξη, τα ανταλλακτικά. Για παράδειγμα πριν από μερικά χρόνια έπαιζε πολύ συζήτηση στο forum για τις Sharp που αποδείχθηκε μάπα η όλη φάση. Είχα αγοράσει 2 όπου και οι δύο μου βγάλανε προβλήματα η μία εκτός εγγύησης η άλλη ευτυχώς εντός αλλά με μια ανύπαρκτη Sharp στην ελληνική αγορά, σε εξωτερικούς συνεργάτες της γειτονίας δίνουνε τα σέρβις με σοβαρή έλλειψη ανταλλακτικών σε μοντέλα καινούργια.

Για να μην παρεξηγηθεί το "σέρβις της γειτονιάς" οι άνθρωποι δεν φταίνε κάπου ίσα ίσα ήρθαν παρέλαβαν, ευγενέστατοι, υπήρχε ανταπόκριση στην επικοινωνία άλλα μεγάλη καθυστέρηση επειδή προφανώς έχουν και τα δικά τους σέρβις + την πολιτική της Sharp που δεν έχει ανταλλακτικά κι όταν έχει τα στέλνει με τεράστια καθυστέρηση.

Μόνο ήχο καλό έχουν, το πάνελ είναι κακό για μια απλή 4Κ, η επικοινωνία της SmartTV με το τηλεχειριστήριο εντελώς τραγική, υποστήριξη μηδέν και ευτυχώς είχαν δεχτεί στην Κωτσόβολο αντικατάσταση με άλλη TV στο ίδιο ποσό + όποια διαφορά και έβγαλα άκρη.

Να σημειώσω πως η αντικατάσταση έγινε μετά το πρώτο σέρβις που περίμενα 2 μήνες και όταν παρέλαβα η τηλεόραση δημιούργησε ξανά πρόβλημα στο πάνελ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...