villasg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα , σε ενα hyundai i30 2010 οταν ξεκινω εχω προβλημα στην οθονη του καντραν , τρεμοπαιζει ο φωτισμος /αναβοσβηνει και μετα απο λιγη ωρα επανερχεται με μειωμενη ομως φωτεινοτητα . Ψαχνωντας στο net ειδα οτι το θεμα ειναι στις φωτοδιοδους (led) που εχει απο πισω . Εχουμε κάποιον που να κανει τετοιες επισκευες χωρις να σου παρει το κεφαλι ή να το ανοίξω μονος μου ( ηλεκτρονικος ειμαι αλλα δεν εχω ασχοληθει με τα auto ) Αν ξερει καποιος τον τυπο των διοδων θα βοηθουσε αφανταστα .
Ribopaido Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Τα drive των led ειναι μια πλακέτα ουσιαστικα. Δεν ξερω αν μπορεις να βρεις και απο amazon τυπου , αλλα το να βγει το καντραν ειναι δουλεια μεγαλη φιλε villas. Καλυτερα ηλεκτρολογος εξειδικευμένος.
Black Demis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Θέλει ανταλλακτικά φάση led drive και τα ίδια τα led να βγει το καντράν και με κολλητήρι τσουπ τσουπ αλλαγή, προφανος από άτομο που ξέρει αλλιώς βλέπω να πλυρωνεις κάνα 800 για καντράν και προγραμματισμό
vamvakoolas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) "κοντερ ταξι επισκευες" ψαξε στο google... οπως παρα πολυ σωστα σου ανεφεραν δεν ειναι απλη υποθεση...Αντιπροσωπια αν πας θα βγαλεις βαθεια το χερι στη τσεπη μιας και υπαρχει περιπτωση να πρεπει να παει το κοντερ εργοστασιο για προγραμματισμο αν αλλαχθει ολη η πλακετα. Ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα σου πουν μιας και δε θα κατσουν να ασχοληθουν με επισκευη αλλα με αντικατασταση. Αντιθετα αν βρεις καποιο μαστορα παιζει να σου κανει επισκευη...(εφοσον ειτε εχει δουλεψει ιδιο μοντελο ειτε παρομοιο προβλημα) Υ.Γ Εχοντας ανοιξει τοσο κοντερ toyota οσο και audi πιστεψε με ειναι τουλαχιστον 2 ωρες δουλεια μονο για ναεχεις προσβαση πλακετα(!) Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2024 από vamvakoolas 2
lordvec Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Όχι απαραίτητα. Σε focus mk2 είναι ούτε 10 λεπτά, σε έμπειρο κοντερατζή. Επειδή οι κοντερατζήδες είναι της πιάτσας, δουλεύουν κυρίως με ταξί και φορτηγά, νομίζω είναι ένας κλάδος με τον οποίο βγάζεις άκρη.
vamvakoolas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 τελικα ισως εισαι τυχερος: δες οτι μαλλον η φυσα αριστερα στο μικρο πινακα να εχει θεμα. Βγαλτην και ξαναβαλτη χωρις να ασχοληθεις με καντραν
villasg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε τελικα ισως εισαι τυχερος: δες οτι μαλλον η φυσα αριστερα στο μικρο πινακα να εχει θεμα. Βγαλτην και ξαναβαλτη χωρις να ασχοληθεις με καντραν Το ειχα δει αυτο στα υποψην Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από villasg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα