Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Ασχετος με το χρηματιστήριο, ωστόσο άνοιξα μερίδα μέσω της Πειραιώς που έχω λογαριασμό για συγκεκριμένη μετοχή (penny stock) στο nasdaq που μάλιστα έκανε και reverse split.
Το ερωτήματά μου είναι :
- Μέσω του web-banking της Πειραιώς, θέτω τιμη στόχου, αριθμό μετοχών κλπ που θέλω. Ωστόσο, αν τη συγκεκριμένη μέρα δεν μπορέσουν να αγοραστούν οι μετοχές, θα πρέπει την επόμενη μέρα να ξαναδώσω εντολή ή η εντολή παραμένει μεχρι να βρεθουν οι συγκεκριμένες μετοχές στη τιμή-στόχο;
- Αν έχω δώσει εντολή και δεν αγοραστούν οι μετοχές, τότε μπορώ να ακυρώσω την εντολή; Λογικά ναι, απλά δεν έχω μπει πιο μέσα στη πλατφόρμα να δω τι και πώς.

Είχα κάνει και λογαριασμό στη Degiro για τη συγκεκριμένη μετοχή αλλά επειδή ήταν 
penny stock, δε με άφησε να τη κάνω. Τωρα βέβαια, μετά το reverse split που πήγε στο 4.2 δολλάρια, ίσως να μπορώ να το κάνω και μέσα αυτής της πλατφόρμας. Οι ερωτήσεις όμως παραμένουν.

Ευχαριστώ πολύ.

υγ. Θα καλούσα την εξυπηρέτηση της τράπεζας αλλά δε λειτουργεί το τηλέφωνο για τις επενδύσεις τις αργίες, οπότε ειπα να ρωτήσω εδώ.

Δημοσ.

Οι εντολές δεν διαγραφονται μονες τους μονο αν επιτευχθεί ο στοχος ή εχουν ημερομηνία ή την τρέχουσα συνέδρια.

Ακύρωση κανείς οπότε θέλεις δεν υπάρχει όριο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...