Hamurabi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά.θελει η κόρη μου ένα mp3 player να ακούει μουσική σε καμία εκδρομή στο σχολείο κτλ. Φαντάζομαι υπάρχει κάποια λύση ώστε να ακούει μέσω Spotify? Ίσως κάποιο που να περνει σιμ για ίντερνετ ή κάτι τέτοιο; Αλλιώς φαντάζομαι είναι βαβούρα να κάθεσαι να μετρραπεις τραγούδια ,αφού τα κατεβάζεις,σε mp3 κ μετά να τα περνάς στο player. Ψάχνω όσο πιο budget λύση γίνεται μη μου προτείνετε κάτι με πάνω από 100αρικο. Ευχαριστώ
Hamurabi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δεν επιτρέπονται στο σχολείο.ειναι τέλη δημοτικού. 1
unforgiven Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Εντελώς πληροφοριακά, δεν χρειάζεται sim με σύνδεση Data για να παίξει Spotify. Κάποιες συσκευές (πχ Garmin) συγχρονίζουν playlists και τις παίζουν offline, αρκεί να υπάρχει Premium συνδρομή. Στη θέση σου θα κοιτούσα και προς κάποιο smartwatch/band μήπως βρω τίποτα. 1
Bourdoulas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Στις 7/2/2024 στις 8:37 ΜΜ, Hamurabi είπε Καλησπέρα παιδιά.θελει η κόρη μου ένα mp3 player να ακούει μουσική σε καμία εκδρομή στο σχολείο κτλ. Φαντάζομαι υπάρχει κάποια λύση ώστε να ακούει μέσω Spotify? Ίσως κάποιο που να περνει σιμ για ίντερνετ ή κάτι τέτοιο; Αλλιώς φαντάζομαι είναι βαβούρα να κάθεσαι να μετρραπεις τραγούδια ,αφού τα κατεβάζεις,σε mp3 κ μετά να τα περνάς στο player. Ψάχνω όσο πιο budget λύση γίνεται μη μου προτείνετε κάτι με πάνω από 100αρικο. Ευχαριστώ Δυστυχώς με 100 ευρώ και κατω δεν νομίζω να μπορέσεις να βρεις κάτι με Spotify. Για να παίζει απευθείας το Spotify από το smartwatch και όχι απλά να ελέγχει. Θα πρότεινα το Galaxy watch 4 στα 150 ευρώ ή αν βρεις κάποιο άλλο με wear os
nzeppos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Ίδια περίπτωση κι εδώ, οπότε ψάχνομαι για κάτι αντίστοιχο. Ρολόγια κλπ τα ξεχνάω, αφού εκτός των άλλων έχουν πολύ μικρή οθόνη και είναι δύσχρηστα για αναζήτηση τραγουδιών κλπ. Σαν ύστατη λύση κοιτάω για iPod classic/touch 6ης ή 7ης γενιάς από ιταλικό ebay, μιας και φαίνεται να έχουν απόθεμα σε αχρησιμοποίητα. Τώρα πόσο συμβατά θα είναι με τις τελευταίες εκδόσεις του Spotify app, ποιος ξέρει... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2024 από nzeppos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα