Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, SabotazNic είπε ενώ για όσους είναι από 80 και πάνω χρειάζεται επιπλέον γνωμάτευση από ψυχίατρο και ΩΡΛ. Οσοι ειναι πανω απο 80 να κατσουν σπιτι τους !!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Οσοι ειναι πανω απο 80 να κατσουν σπιτι τους !!!!! Πολλα λες. Στα 70 επρεπε να γινονται ΣΟΒΑΡΕΣ εξετασεις,εκει θα βλεπαμε ποσοι ειναι ικανοι. Βεβαια,ουτε στα 18 ειναι ικανοι,για μενα το διπλωμα για αυτοκινητο επρεπε να διδεται το λιγοτερο στα 21,με τουλαχιστον 1 χρονο μαθηματα. Οχι να πληρωνει το καθε κωλοπαιδο για το διπλωμα και μετα να βγαινει σβαρνα με το φτιαγμενο seat και να μετραμε ποσα ποδια τους λειπουν.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Λ Λίγα λόγια για τα seat 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Βεβαια,ουτε στα 18 ειναι ικανοι,για μενα το διπλωμα για αυτοκινητο επρεπε να διδεται το λιγοτερο στα 21,με τουλαχιστον 1 χρονο μαθηματα. Οχι να πληρωνει το καθε κωλοπαιδο για το διπλωμα και μετα να βγαινει σβαρνα με το φτιαγμενο seat και να μετραμε ποσα ποδια τους λειπουν.. Λογικά εσύ νομίζεις ότι 18 χρόνων είναι μόνο οι καγκουρες με φτιαγμένα seat και innova που κάνουν κόντρες στα σχολεία και πανεπιστήμια. Ότι πεις. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Λογικά εσύ νομίζεις ότι 18 χρόνων είναι μόνο οι καγκουρες με φτιαγμένα seat και innova που κάνουν κόντρες στα σχολεία και πανεπιστήμια. Ασε μας ρε αγορι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Ασε μας ρε αγορι μου. Υπάρχουν και οι φυσιολογικοί 18 χρόνοι που δεν κάνουν μαλακίες στον δρόμο και σέβονται τον κοκ. Αλλά το πιο εύκολο είναι να τους βάλουμε όλους στο ίδιο τσουβαλι "κωλοπαιδα". Ενώ όλοι οι "παλιοί" σέβεστε πάντα τον κοκ και είστε κύριοι στον δρόμο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου καλα, εδω δινουν βεβαιωσεις αβερτα οι ψυχιατροι χωρις καν να εξετασουν τον καθε πειραγμενο που θελει να παρει κυνηγετικο οπλο, θα κολλησουν οι παθολογοι στα πελατακια τους για το διπλωμα?.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, StamTheMan είπε Βεβαια,ουτε στα 18 ειναι ικανοι,για μενα το διπλωμα για αυτοκινητο επρεπε να διδεται το λιγοτερο στα 21 Mε όλο το σεβασμό αδερφέ αλλά ο μεγάλος μου που είναι 19, είναι κλάσσης ποιό προσεχτικός απο μένα τώρα στα 46(όχι ότι κάνω παπαριές, αλλά νιώθω ότι δεν έχω την ίδια αντίληψη που είχα νεαρότερος) και σίγουρα ποιό "μαζεμένος" απο ότι ήμουν εγώ στην δική του ηλικία. Οπότε καλό είναι να μην τσουβαλιάζουμε. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από piiii 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, piiii είπε Mε όλο το σεβασμό αδερφέ αλλά ο μεγάλος μου που είναι 19, είναι κλάσσης ποιό προσεχτικός απο μένα τώρα στα 46(όχι ότι κάνω παπαριές, αλλά νιώθω ότι δεν έχω την ίδια αντίληψη που είχα νεαρότερος) και σίγουρα ποιό "μαζεμένος" απο ότι ήμουν εγώ στην δική του ηλικία. Οπότε καλό είναι να μην τσουβαλιάζουμε. Αυτοι ειναι η εξαιρεση,οχι ο κανονας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis444t Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου γνωστός μου 88 ετών αρκετά φραγκάτος ,μέτρια προς χάλια η κατάσταση της υγείας του ,οδηγεί σχεδόν καθημερινά κυρίως ομως σαββατοκύριακα βαρβάτη σε ιππους mercedes 10ετίας ...μένει γλυφάδα και εχει special εξοχικό στη σαρωνίδα ...προσοχή λοιπόν σε οσους οδηγούν στην παραλιακή ...μαυρη ειναι η mercedes του ( δυστυχώς παιδιά δεν εχει για να τον μαζέψουν ...τυχερή θα ειναι η τελευταία γυναίκα του 35χρόνια μικρότερη απο αυτον ....αλλα επειδη την εχει παντα μαζί του οταν οδηγεί ,θα την πάρει και αυτην αδικα μαζί του ....) μια φορά εκανα το λάθος και μπήκα στο αμάξι του πριν 4 χρόνια και πήγαμε σαρωνίδα για να τον βοηθήσω σε κάποια δουλειά που ηθελε βοήθεια-χέρια και ακόμα και σήμερα δικαιολογώ απόλυτα τον εαυτό μου που γύρισα με ταξι στην επιστροφή...μιλάμε για πολυ πολυ πολυ επικίνδυνο γκαζιάρη οδηγό ...λέμε συνέχεια στην γυναίκα του να παει στην αστυνομία για να κανει καταγγελία για να του πάρουν για πάντα το δίπλωμα ...αυτος της λέει θα σε χωρίσω αν το κάνεις αυτο.. ισως ... πληρώνει -λαδώνει γιατρούς κλπ...και οδηγεί ακόμα δυστυχώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αυτοι ειναι η εξαιρεση,οχι ο κανονας. Mαζί σου, αλλά αν τους βάλεις όλους μαζί σε ένα τορβά, γίνεται τσουβάλι. Anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 30 λεπτά πριν, piiii είπε Mαζί σου, αλλά αν τους βάλεις όλους μαζί σε ένα τορβά, γίνεται τσουβάλι. Anyway Koλλησαμε εκει και χασαμε το νοημα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, piiii είπε Mαζί σου, αλλά αν τους βάλεις όλους μαζί σε ένα τορβά, γίνεται τσουβάλι. Anyway Μια αδυναμία στο τσουβάλιασμα την έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου On 09/02/2024 at 16:06, kostis444t said: γνωστός μου 88 ετών αρκετά φραγκάτος ,μέτρια προς χάλια η κατάσταση της υγείας του ,οδηγεί σχεδόν καθημερινά κυρίως ομως σαββατοκύριακα βαρβάτη σε ιππους mercedes 10ετίας ...μένει γλυφάδα και εχει special εξοχικό στη σαρωνίδα ...προσοχή λοιπόν σε οσους οδηγούν στην παραλιακή ...μαυρη ειναι η mercedes του ( δυστυχώς παιδιά δεν εχει για να τον μαζέψουν ...τυχερή θα ειναι η τελευταία γυναίκα του 35χρόνια μικρότερη απο αυτον ....αλλα επειδη την εχει παντα μαζί του οταν οδηγεί ,θα την πάρει και αυτην αδικα μαζί του ....) μια φορά εκανα το λάθος και μπήκα στο αμάξι του πριν 4 χρόνια και πήγαμε σαρωνίδα για να τον βοηθήσω σε κάποια δουλειά που ηθελε βοήθεια-χέρια και ακόμα και σήμερα δικαιολογώ απόλυτα τον εαυτό μου που γύρισα με ταξι στην επιστροφή...μιλάμε για πολυ πολυ πολυ επικίνδυνο γκαζιάρη οδηγό ...λέμε συνέχεια στην γυναίκα του να παει στην αστυνομία για να κανει καταγγελία για να του πάρουν για πάντα το δίπλωμα ...αυτος της λέει θα σε χωρίσω αν το κάνεις αυτο.. ισως ... πληρώνει -λαδώνει γιατρούς κλπ...και οδηγεί ακόμα δυστυχώς Εμένα ο πρώην εργοδότης μου, ετών 97 σήμερα, μέχρι πέρσι οδηγούσε κανονικά από το σπίτι εως το γραφείο. Είναι βέβαια και eco-friendly καθώς είχε πάρει ηλεκτρικό smart... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Στις 9/2/2024 στις 1:44 ΜΜ, StamTheMan είπε Αυτοι ειναι η εξαιρεση,οχι ο κανονας. Τα στατιστικά πάντως δείχνουν πως είσαι τελείως λάθος. https://www.statistics.gr/documents/20181/54426469-2621-7f5c-47e6-3cbecd595a3b 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα