Clytoceyx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μονο η Τζιναρα τα εβαλε με το μπολιο. Κατω τα χερια απο την κοπελα. Ελον αγαπη μου, ελα παρε με απο δω. Παμε στα σοβαρα τωρα. 2 hours ago, Waiss said: Η σάτιρα πρέπει να έχει όρια; Παω στοιχημα οτι αν σατιρισει καποιος κατι απο αυτα που πιστευουν οι θιασωτες της ελευθεριας του λογου, τωρα η συζητηση θα γινοταν με αντεστραμμενους ρολους. Δεν ειναι κατι φανταστικο, εχει γινει απειρες φορες. Εδω αν μιλουσαμε για την Disney, οταν ζουσε ο Walt ακομα, δλδ ενας συντηρητικος, στην καλυτερη περιπτωση, ανθρωπος και η Τζινα επειδη κυνηγηθηκε απο τον Μακαρθι πηρε ποδι απο την Disney, καποιοι απο αυτους που την αποθεωνουν τωρα, θα την ειχαν κρεμασει. Η ηθικολογια θελει, εκτος απο το φαινεται τιμια η γυναικα του Καισαρα, να ειναι κιολας, παραφραζοντας την γνωστη φραση. Απλα θα ηταν πιο τιμιο να ελεγαν καποιοι "συμφωνω με αυτα που λεει ο ταδε, αρα παιρνω και το μερος του". Και αυτο παει και στους μεν και στους δε. 2 hours ago, Waiss said: Τότε γιατί δεν μπορούν οι σημερινοί (τραγικοί κατά τ' άλλα) stand up comedians ας πούμε, να κάνουν σάτιρα όπου θέλουν, σε όποιον θέλουν και πρέπει να προσέχουν τι θα πουν, πως θα το πουν και σε ποιους θα απευθυνθούν; Εννοεις αυτους που τρωνε cancel και μετα εχουν special στο netflix; Παναγια μου, τρομερη καταστροφη, Συμβουλη, σταματηστε να διαβαζετε στρατευμενες woke/anti-woke μπουρδες. Ξερω ειναι λιγο δυσκολο μετα απο 4 γενιες προδομενα κομματοσκυλα ολων των αποχρωσεων να βρειτε την αληθεια, αλλα εγω πιστευω σε εσας. Η πραγματικοτητα ειναι μαγικη, ιδιαιτερα μακρια απο τους φιδεμπορες της μιας η της αλλης οχθης. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από Clytoceyx 5
SeaLion Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Τότε γιατί δεν μπορούν οι σημερινοί (τραγικοί κατά τ' άλλα) stand up comedians ας πούμε, να κάνουν σάτιρα όπου θέλουν, σε όποιον θέλουν και πρέπει να προσέχουν τι θα πουν, πως θα το πουν και σε ποιους θα απευθυνθούν; Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι αλλά μια χαρά Specials κάνουν όλοι. Στο YouTube κάνεις ό,τι θες όπως μας έδειξε κι ο Αρχηγός. Δε νομίζω ποτέ όποια shows βιντεοσκοπούνταν να είχαν ακραίο υλικό το οποίο τώρα ξαφνικά φιλτράρουμε. Άλλα κανάλια προβολής πλέον, άλλα ήθη, άλλα triggers για τον καθένα. Θα έλεγα μάλιστα πως οι έχοντες συντηρητικό target group αφορμή ψάχνουν για κλάψα περί φίμωσης και ελευθερίας λόγου ενώ έχουν άπειρα κανάλια προβολής.
Waiss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 minute ago, SeaLion said: Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι αλλά μια χαρά Specials κάνουν όλοι. Στο YouTube κάνεις ό,τι θες όπως μας έδειξε κι ο Αρχηγός. Δε νομίζω ποτέ όποια shows βιντεοσκοπούνταν να είχαν ακραίο υλικό το οποίο τώρα ξαφνικά φιλτράρουμε. Άλλα κανάλια προβολής πλέον, άλλα ήθη, άλλα triggers για τον καθένα. Θα έλεγα μάλιστα πως οι έχοντες συντηρητικό target group αφορμή ψάχνουν για κλάψα περί φίμωσης και ελευθερίας λόγου ενώ έχουν άπειρα κανάλια προβολής. Μα αυτό αναρωτιέμαι. Γιατί ο χαζοσεφερλής και ο κάθε χαζοcomedian, που σατίριζαν με συγκεκριμένο τρόπο καταστάσεις και πρόσωπα, ξαφνικά ενοχλούν τώρα και δεν ενοχλούσαν παλιότερα; Και γιατί τέλος πάντων αυτή η μικρή μειοψηφία που φωνάζει πιο δυνατά από την πλειοψηφία (όπως πάντα) πρέπει να επιβάλλει τι θα πεις, τι θα βλέπεις και τι πρέπει να πιστεύεις, είτε το πιστεύεις σιωπηλά είτε το πιστεύεις φωναχτά; 25 minutes ago, Clytoceyx said: Μονο η Τζιναρα τα εβαλε με το μπολιο. Κατω τα χερια απο την κοπελα. Ελον αγαπη μου, ελα παρε με απο δω. Παμε στα σοβαρα τωρα. Παω στοιχημα οτι αν σατιρισει καποιος κατι απο αυτα που πιστευουν οι θιασωτες της ελευθεριας του λογου, τωρα η συζητηση θα γινοταν με αντεστραμμενους ρολους. Δεν ειναι κατι φανταστικο, εχει γινει απειρες φορες. Εδω αν μιλουσαμε για την Disney, οταν ζουσε ο Walt ακομα, δλδ ενας συντηρητικος, στην καλυτερη περιπτωση, ανθρωπος και η Τζινα επειδη κυνηγηθηκε απο τον Μακαρθι πηρε ποδι απο την Disney, καποιοι απο αυτους που την αποθεωνουν τωρα, θα την ειχαν κρεμασει. Η ηθικολογια θελει, εκτος απο το φαινεται τιμια η γυναικα του Καισαρα, να ειναι κιολας, παραφραζοντας την γνωστη φραση. Απλα θα ηταν πιο τιμιο να ελεγαν καποιοι "συμφωνω με αυτα που λεει ο ταδε, αρα παιρνω και το μερους του". Και αυτο παει και στους μεν και στους δε. Εννοεις αυτους που τρωνε cancel και μετα εχουν special στο netflix; Παναγια μου, τρομερη καταστροφη, Συμβουλη, σταματηστε να διαβαζετε στρατευμενες woke/anti-woke μπουρδες. Ξερω ειναι λιγο δυσκολο μετα απο 4 γενιες προδομενα κομματοσκυλα ολων των αποχρωσεων να βρειτε την αληθεια, αλλα εγω πιστευω σε εσας. Η πραγματικοτητα ειναι μαγικη, ιδιαιτερα μακρια απο τους φιδεμπορες της μιας η της αλλης οχθης. Δεν αναφέρομαι απαραίτητα στην woke και στην antiwoke παραφροσύνη, αλλά γενικότερα στην πολιτική ορθότητα. 2
SeaLion Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 32 λεπτά πριν, Waiss είπε Μα αυτό αναρωτιέμαι. Γιατί ο χαζοσεφερλής και ο κάθε χαζοcomedian, που σατίριζαν με συγκεκριμένο τρόπο καταστάσεις και πρόσωπα, ξαφνικά ενοχλούν τώρα και δεν ενοχλούσαν παλιότερα; Και γιατί τέλος πάντων αυτή η μικρή μειοψηφία που φωνάζει πιο δυνατά από την πλειοψηφία (όπως πάντα) πρέπει να επιβάλλει τι θα πεις, τι θα βλέπεις και τι πρέπει να πιστεύεις, είτε το πιστεύεις σιωπηλά είτε το πιστεύεις φωναχτά; Είσαι σίγουρος πως δεν ενοχλούσαν παλιότερα; Η μήπως αυτοί που τώρα φαίνεται να σε ενοχλούν απλά έχουν φωνή; Έρχεσαι στο κομμάτι της κλάψας που ανέφερα καθώς κανείς δεν επιβάλλει στον άλλον τι να πιστεύει (!!!) Απλά δεν σου αρέσει που την μειοψηφία που χλεύαζαν και περιφρονούσαν τώρα είναι αναγκασμένοι να σέβονται και να υπολογίζουν σαν ισότιμα μέλη της κοινωνίας. Το γιατί σε επηρεάζει τόσο μόνο εσύ το ξέρεις. 2 1
Shinji ikari Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 38 minutes ago, SeaLion said: ισότιμα Μονο που δε μιλαμε για ισοτιμια αλλα για σουπερ εξτρα προνομια και μεταχειριση και εκδικητικα αντιποινα πολυ μεγαλυτερα του "εγκληματος". το λες και μονος σου "αναγκασμενοι". Και οταν δε θα ειναι πια αναγκασμενοι; βλεπεις το μισος και η πολωση να μειωνεται ή να αυξανεται; 5
Waiss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, SeaLion said: Είσαι σίγουρος πως δεν ενοχλούσαν παλιότερα; Η μήπως αυτοί που τώρα φαίνεται να σε ενοχλούν απλά έχουν φωνή; Έρχεσαι στο κομμάτι της κλάψας που ανέφερα καθώς κανείς δεν επιβάλλει στον άλλον τι να πιστεύει (!!!) Απλά δεν σου αρέσει που την μειοψηφία που χλεύαζαν και περιφρονούσαν τώρα είναι αναγκασμένοι να σέβονται και να υπολογίζουν σαν ισότιμα μέλη της κοινωνίας. Το γιατί σε επηρεάζει τόσο μόνο εσύ το ξέρεις. Εκεί είναι και το πρόβλημα προφανώς. Είναι άλλο πράγμα να προσπαθείς να μετριάσεις την κατάσταση και να δημιουργήσεις μία μέση κατάσταση στα πράγματα κι άλλο εντελώς πράγμα, από το ένα άκρο να πηγαίνεις στο άλλο, σαν εκδικητικό μέσο πίεσης. Πέρα από αυτό, ο Σεφερλής κι ο κάθε χαζοσεφερλής, δεν παρακίνησαν ποτέ κανέναν σε βία με την σάτιρα τους. Μία καρικατούρικη υφή έδιναν πάντα στην σάτιρα τους κι από εκεί και πέρα, όποιος ήθελε την ακολουθούσε. Το αστείο της υπόθεσης όμως ξέρεις ποιο είναι; Ότι οι θιγμένοι, είναι οι ίδιοι που έχουν σιχαθεί περισσότερο απ΄όλους τις μειοψηφείες αυτές, γιατί θεωρούν πως δεν τους εκφράζουν καθόλου και παράλληλα τους περιθωριοποιούν ακόμα πιο πολύ. Οπότε δεν έχει να κάνει με το τι αρέσει και τι ενοχλεί μόνο εμένα προσωπικά. Εdit: Φυσικά και επιβάλλουν ότι αυτοί θέλουν με τις τιτάνιες χρηματοδοτήσεις που κρύβονται από πίσω τους. Έχουν βαλθεί να αντικαταστήσουν κάθε γνωστό "ήρωα" και μη, αλλάζοντας του τα φώτα, μετατρέποντας τους σε λοάτκι ξαφνικά, σε μαύρους και δεν ξέρω τι άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω κι αντίθετα δεν φτιάχνουν δικούς τους ήρωες. Γι΄αυτόν τον λόγο η Disney (BlackRock) κι η κάθε Disney, χάνουν χρήμα και βρίσκονται σε καθοδική πορεία. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από Waiss 1
AtiX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Μονο που δε μιλαμε για ισοτιμια αλλα για σουπερ εξτρα προνομια και μεταχειριση και εκδικητικα αντιποινα πολυ μεγαλυτερα του "εγκληματος". το λες και μονος σου "αναγκασμενοι". Και οταν δε θα ειναι πια αναγκασμενοι; βλεπεις το μισος και η πολωση να μειωνεται ή να αυξανεται; Βασικά βλέπεις τους ανθρώπους που ξεβολεύονται και έκαναν τα κορόιδα όταν μίλαγα, τώρα να παραπονιούνται… τότε με κορόιδευαν, τώρα δεν θα τους στηρίξω ακόμα και αν καταλαβαίνω τι περνάνε… όχι από εκδίκηση, απλά γιατί επέλεξαν να είναι τέτοιου τύπου χαρακτήρες, εγώ όχι… 9 λεπτά πριν, Waiss είπε Εκεί είναι και το πρόβλημα προφανώς. Είναι άλλο πράγμα να προσπαθείς να μετριάσεις την κατάσταση και να δημιουργήσεις μία μέση κατάσταση στα πράγματα κι άλλο εντελώς πράγμα, από το ένα άκρο να πηγαίνεις στο άλλο, σαν εκδικητικό μέσο πίεσης. Πέρα από αυτό, ο Σεφερλής κι ο κάθε χαζοσεφερλής, δεν παρακίνησαν ποτέ κανέναν σε βία με την σάτιρα τους. Μία καρικατούρικη υφή έδιναν πάντα στην σάτιρα τους κι από εκεί και πέρα, όποιος ήθελε την ακολουθούσε. Το αστείο της υπόθεσης όμως ξέρεις ποιο είναι; Ότι οι θιγμένοι, είναι οι ίδιοι που έχουν σιχαθεί περισσότερο απ΄όλους τις μειοψηφείες αυτές, γιατί θεωρούν πως δεν τους εκφράζουν καθόλου και παράλληλα τους περιθωριοποιούν ακόμα πιο πολύ. Οπότε δεν έχει να κάνει με το τι αρέσει και τι ενοχλεί μόνο εμένα προσωπικά. Μου θύμισες τον κολλητό μου που πάντα γέλαγε με τα ανέκδοτα και τα πειράγματα σε χοντρούς και καραφλούς, σήμερα είναι και τα δυο και μάντεψε… Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από AtiX 1
Waiss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, AtiX said: Βασικά βλέπεις τους ανθρώπους που ξεβολεύονται και έκαναν τα κορόιδα όταν μίλαγα, τώρα να παραπονιούνται… τότε με κορόιδευαν, τώρα δεν θα τους στηρίξω ακόμα και αν καταλαβαίνω το περνάνε… Μου θύμισες τον κολλητό μου που πάντα γέλαγε με τα ανέκδοτα και τα πειράγματα σε χοντρούς και καραφλούς, σήμερα είναι και τα δυο και μάντεψε… Ο κολλητός σου θα είχε ακόμη περισσότερο χιούμορ, εάν γελούσε και τώρα, με τα αστεία που έκανε παλιά για τον τωρινό του εαυτό. 1 1
AtiX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Waiss είπε Ο κολλητός σου θα είχε ακόμη περισσότερο χιούμορ, εάν γελούσε και τώρα, με τα αστεία που έκανε παλιά για τον τωρινό του εαυτό. Κανονικά ναι, δυστηχώς όχι… 1
Waiss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Just now, AtiX said: Κανονικά ναι, δυστηχώς όχι… Λύση υπάρχει πάντως και για τα δύο, πες του.
lost2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 4 hours ago, SeaLion said: Ξεκίνα μαθαίνοντας τι είναι αντωνυμία. μερικές φορές δεν θέλει τυράκι για να πιάσεις το ποντικάκι , βάζεις άλλο δόλωμα ..... τσιμπήσατε οι κλασικοί εδώ μέσα ...... και όπως πάντα επί της ουσίας .......κολοκυθόπιτα . οκ θα πάω να μάθω ...χα χα χα. Υ.Γ. και φυσικά θα σβήσουν πάλι τα μνματά μου .......
NT1G Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, lost2 είπε ... Υ.Γ. και φυσικά θα σβήσουν πάλι τα μνματά μου ....... Δεν μπορείς να τους εξηγήσεις για την ελευθερία του λόγου; Τόση συζήτηση γίνεται για αυτό εδώ.
Shinji ikari Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, AtiX said: Βασικά βλέπεις τους ανθρώπους που ξεβολεύονται και έκαναν τα κορόιδα όταν μίλαγα, τώρα να παραπονιούνται… τότε με κορόιδευαν, τώρα δεν θα τους στηρίξω ακόμα και αν καταλαβαίνω το περνάνε… Και ετσι ακολουθουμε ολοι το σεναριο, στο εχω πει, οι ιδιοι παιζουν και τις δυο πλευρες, θα παρει τη σκυταλη παλι ο πορτοκαλι ανθρωπος και ξαφνικα καποια στιγμη θα αρχισει το πανηγυρι. Και η γερμανια ετσι προοδευτικη ηταν πριν το '33.
AtiX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Και ετσι ακολουθουμε ολοι το σεναριο, στο εχω πει, οι ιδιοι παιζουν και τις δυο πλευρες, θα παρει τη σκυταλη παλι ο πορτοκαλι ανθρωπος και ξαφνικα καποια στιγμη θα αρχισει το πανηγυρι. Και η γερμανια ετσι προοδευτικη ηταν πριν το '33. Δεν είπα κάτι τέτοιο… Αλήθεια, πότε πρόλαβε η Γερμανία να γίνει προοδευτική ανάμεσα σε δυο παγκόσμιους πολέμους που προκάλεσε η ίδια με τους ίδιους λόγους???
Waiss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, Shinji ikari said: Και ετσι ακολουθουμε ολοι το σεναριο, στο εχω πει, οι ιδιοι παιζουν και τις δυο πλευρες, θα παρει τη σκυταλη παλι ο πορτοκαλι ανθρωπος και ξαφνικα καποια στιγμη θα αρχισει το πανηγυρι. Και η γερμανια ετσι προοδευτικη ηταν πριν το '33. Και γιατί το αναφέρεις αυτό ως κάτι κακό; Ίσα ίσα μάλιστα, που όλοι αυτοί οι θιασώτες της Δημοκρατίας σήμερα, αν με κάποιο μαγικό τρόπο ζούσαν έστω και μία ώρα στην Δημοκρατία της αρχαίας Ελλάδας, θα παρακαλούσαν να γυρίσουν πάλι στο εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς 😆 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις