than81 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Καλησπερα Εχω μια απλη (νομιζω) ερωτηση σχετικα με το VOIP που προσφερει η NOVA με συμβολαιο σταθερης. Μπορω να συνδεσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τηλεφωνικη συσκευη στο ρουτερ και να λειτουργησει? Απο την ΝΟVA μου ειπαν οτι το τηλεφωνο δεν ειναι αναγκη να ειναι IP / VOIP. Εχει κανεις να προτεινει καποιο τιμιο / value for money μοντελο για ασυρματο που μπορω να χρησιμοποιησω? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Η συσκευη που συνδέεται στον ρουτερ ειναι μια απλη τηλεφωνικη συσκευη, ιδιας τεχνολογίας εδω και δεκαετιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebDevGr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου On 07/02/2024 at 16:50, than81 said: Καλησπερα Εχω μια απλη (νομιζω) ερωτηση σχετικα με το VOIP που προσφερει η NOVA με συμβολαιο σταθερης. Μπορω να συνδεσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τηλεφωνικη συσκευη στο ρουτερ και να λειτουργησει? Απο την ΝΟVA μου ειπαν οτι το τηλεφωνο δεν ειναι αναγκη να ειναι IP / VOIP. Εχει κανεις να προτεινει καποιο τιμιο / value for money μοντελο για ασυρματο που μπορω να χρησιμοποιησω? Ευχαριστω Πριν αγοράσεις VoIP συσκευή τηλεφώνου βεβαιώσου ότι θα σου δώσει η Nova τους κωδικούς. Απ' οσο ξέρω δεν δίνει κωδικούς κι ας έχει βγάλει σχετική απόφαση η ΕΕΤΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CsIns Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Οποιαδήποτε συσκευή σημαίνει οποιαδήποτε άλλα μην φθάσουμε πίσω στα τηλέφωνα με καντράν γιατί ήταν αναλογικά και κανονικά δεν θα δουλέψουν. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από CsIns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, CsIns είπε Οποιαδήποτε συσκευή σημαίνει οποιαδήποτε άλλα μην φθάσουμε πίσω στα τηλέφωνα με καντράν γιατί ήταν αναλογικά και κανονικά δεν θα δουλέψουν. Ούτε αυτά θα δουλέψουν 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου On 07/02/2024 at 16:50, than81 said: Καλησπερα Εχω μια απλη (νομιζω) ερωτηση σχετικα με το VOIP που προσφερει η NOVA με συμβολαιο σταθερης. Μπορω να συνδεσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τηλεφωνικη συσκευη στο ρουτερ και να λειτουργησει? Απο την ΝΟVA μου ειπαν οτι το τηλεφωνο δεν ειναι αναγκη να ειναι IP / VOIP. Εχει κανεις να προτεινει καποιο τιμιο / value for money μοντελο για ασυρματο που μπορω να χρησιμοποιησω? Ευχαριστω εσυ συνδεεις στην Fxs μια απλη τηλεφωνικη συσκευη.δεν χρειαζεται voip δεν χρειαζεται isdn ή δεν ξερω τι. μια απλη τηλεφωνική συσκευή ή καποιο ασυρματο τηλεφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα