Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα

Εχω μια απλη (νομιζω) ερωτηση σχετικα με το VOIP που προσφερει η NOVA με συμβολαιο σταθερης. Μπορω να συνδεσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τηλεφωνικη συσκευη στο ρουτερ και να λειτουργησει? Απο την ΝΟVA μου ειπαν οτι το τηλεφωνο δεν ειναι αναγκη να ειναι IP / VOIP.

Εχει κανεις να προτεινει καποιο τιμιο / value for money μοντελο για ασυρματο που μπορω να χρησιμοποιησω?

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 07/02/2024 at 16:50, than81 said:

Καλησπερα

Εχω μια απλη (νομιζω) ερωτηση σχετικα με το VOIP που προσφερει η NOVA με συμβολαιο σταθερης. Μπορω να συνδεσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τηλεφωνικη συσκευη στο ρουτερ και να λειτουργησει? Απο την ΝΟVA μου ειπαν οτι το τηλεφωνο δεν ειναι αναγκη να ειναι IP / VOIP.

Εχει κανεις να προτεινει καποιο τιμιο / value for money μοντελο για ασυρματο που μπορω να χρησιμοποιησω?

Ευχαριστω

Πριν αγοράσεις VoIP συσκευή τηλεφώνου βεβαιώσου ότι θα σου δώσει η Nova τους κωδικούς. Απ' οσο ξέρω  δεν δίνει κωδικούς κι ας έχει βγάλει σχετική απόφαση η ΕΕΤΤ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιαδήποτε συσκευή σημαίνει οποιαδήποτε άλλα μην φθάσουμε πίσω στα τηλέφωνα με καντράν γιατί ήταν αναλογικά και κανονικά δεν θα δουλέψουν.

Επεξ/σία από CsIns

6 ώρες πριν, CsIns είπε

Οποιαδήποτε συσκευή σημαίνει οποιαδήποτε άλλα μην φθάσουμε πίσω στα τηλέφωνα με καντράν γιατί ήταν αναλογικά και κανονικά δεν θα δουλέψουν.

Ούτε αυτά θα δουλέψουν 😂

Screenshot_2024-02-09-11-03-41-90_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg.9f310772f44514169175ef83114b7b30.jpg

On 07/02/2024 at 16:50, than81 said:

Καλησπερα

Ευχαριστω

εσυ συνδεεις στην Fxs μια απλη τηλεφωνικη συσκευη.δεν χρειαζεται voip δεν χρειαζεται isdn ή δεν ξερω τι. μια απλη τηλεφωνική συσκευή ή καποιο ασυρματο τηλεφωνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...