Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Titanik said:

Άκου, επειδή έχεις πολύ υφάκι, πίσω από μια οθόνη,  και από κοντά δε σε κόβω και καλά. 

Πρώτον τον καθρέφτη τον έσπασα και έχω 7 χρόνια γρουσουζιά,  οπότε, όχι δεν έχω,  λόγω της γρουσουζιά φοβάμαι να πάρω άλλον μην πολλαπλασιαστει. 

Δεύτερον, δικαίωμα στην ταυτοπροσωπια έχει μόνο το όργανο. Γκεγκε; 

Επίσης, όταν δεν έχω αμετάκλητη καταδικαστικη απόφαση,  δεν μπορείς να μου απαγορεύσεις κανένα δικαίωμα,  δεν πα να είμαι ο μεγαλύτερος εγκληματίας του κόσμου.  Τέλεια και παύλα.

Τώρα, όσον αφορά, αν κρίνεις απ το δαίμων του πληκτρολογιου,  όταν το 99.9% του πληθυσμού γράφει από ένα κινητό,  με ταχύτητα του φωτός,  καταλαβαίνει κάποιος το κόμπλεξ σου. 

Είτε παρκάρεις λοιπόν σε μπάρα, είτε σε ράμπα,  είτε στο δένδρο,  είτε το βλέπεις και δεν κάνεις τίποτα,  είσαι το ίδιο και το αυτό. Όταν βλέπεις μια παράνομη ή μια ανήθικη πράξη οφείλεις να αντιδράσεις. Αν δεν αντιδράσεις, είσαι συνενόχος. 

Απ τη στιγμή λοιπόν που απ τα λεγόμενά σου, εξουσιοδοτεις,  ένα σεκιουριτα , να πράξει σε σωματικό έλεγχο σε έναν πολίτη,  είσαι συνυπευθυνος για οποιαδήποτε παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωματων. 

Είναι ο ίδιος που κάνει μπουλιγκ στο φαντάρο μια σειρά πίσω,  γιατί, γιατί το έκανε ο προηγούμενος σε εμένα. 

Είναι ο ίδιος που ενώ δεν καπνίζει,  αντί να πει στον άλλον μην πετάς το αποτσιγαρο κάτω, ενώ δεν καπνίζει το βουλώνει. 

Είναι ο ίδιος που διαμαρτυρίας γιατο υψηλό ενοίκιο, που δεν έχει τη δυνατότητα να το πληρώσει,  ενώ έχει υπογράψει το συμφωνητικό. 

Σαν τους υγειονομικους που ενώ τρυπηθηκαν, δεν στήριξαν τους συναδέλφους τους, ωθοντας τους στον κοινωνικό αποκλεισμό και στην πείνα,  αλλά μετά κάνανε τριπλοβαρδιες λόγω έλλειψης προσωπικού, που οι ίδιοι το προκάλεσαν.

Αστο, σε πήραμε χαμπάρι

Πάνω απ όλα ο άνθρωπος και μετά όλα τα άλλα. 

Αν ο νόμος δεν υπηρετεί τον άνθρωπο, είναι απάνθρωπος και άνθρωποι που υποστηρίζουν τέτοια, είναι εχθροί της δημοκρατίας. 

Ενώ σε πολλά απ' όσα γράφεις έχεις τα δίκια σου, βάζεις μέσα στα κείμενα σου την λέξη Δημοκρατία και το χαλάς όλο και περισσότερο.

Γράφεις μετά και μία φράση του Malcolm X (που μόνο δημοκράτη δεν τον έλεγες) ο οποίος τα έβρισκε που και που και με τον George Lincoln Rockwell, άμα λάχει να πούμε😋

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
32 minutes ago, Waiss said:

Ενώ σε πολλά απ' όσα γράφεις έχεις τα δίκια σου, βάζεις μέσα στα κείμενα σου την λέξη Δημοκρατία και το χαλάς όλο και περισσότερο.

Γράφεις μετά και μία φράση του Malcolm X (που μόνο δημοκράτη δεν τον έλεγες) ο οποίος τα έβρισκε που και που και με τον George Lincoln Rockwell, άμα λάχει να πούμε😋

Επειδή εσύ φαίνεται να έχεις όρεξη για διάλογο πες μου που διαφωνείς:

1. Η πρώτη απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στην Ελλάδα,  έγινε τον Οκτώβριο του 1997, σε ένα Ολυμπιακός — Αρης στο ΣΕΦ. Γισ να φτάσουμε σε αυτό το σημείο,  πέφτανε καρέκλες στα γήπεδα. Η απαγόρευση ήρθε μόνο στο μπάσκετ,  κοινώς μόνο στο μπάσκετ μπορεί να υπάρξει βία. Στο μπάσκετ μπορώ να τραυμάτισε, στο ποδόσφαιρο δεν μπορώ. Το μέτρο αρθηκε προσωρινά μόνο για τον 5ο τελικό, και μόνο για τους τελικούς κυπέλλου.

Spoiler

Σαν το όρθιο κολλάει καθιστο δεν κολλάει, στις 9 βγαίνει ο κορονοιος έξω, και το πρωί πέφτει και κοιμάται. 

2. Μέχρι το 2005 αν θυμάμαι καλά τη χρονιά γιατί έχω γεράσει και έχω λίγο αλτσχαιμερ, ο κανονισμός ή νόμος,  δε θυμάμαι αν ήταν από την ΕΠΟ, την ΕΠΑΕ, ή την πολιτεία, ήταν 30%, μετά έγινε 5% και μετά έπρεπε να έρθουν στο τραπέζι οι ομάδες και η πολιτεία,  για να αποφασίσουν για τα μέτρα. Πολλές φορές, άκουγες ότι δεν τα βρήκαν. Η πληροφόρηση που είχα εγώ, ήταν ότι δεν πήγαινε ο εκπρόσωπος της μιας ομάδας,  ή αρκετές φορές της ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε εμείς σαν φιλοξενουμενοι να φωνάζουμε ότι δεν μας δώσανε εισιτήρια,  άρα και πάμε με δική μας ευθύνη, για να μην έχει κανείς κάποια ευθύνη. Κοινώς τρελιτσα όλοι. Αυτό έχει σαν συνέπεια άγνωστος αριθμός ατόμων να κατευθύνεται σε έναν προορισμό, με άγνωστες διαθέσεις. Ενώ αν γνώριζαν οι αρχές ότι είναι 1.000, 5.000, 30.000 άτομα, θα μπορούσαν να πάρουν και τα ανάλογα μέτρα, πάντα φυσικά με άτομα υπεύθυνα. Και λέω με άτομα υπεύθυνα διότι στον τελικό της Πάτρας το 2005, μεταξύ Ολυμπιακού και Αρη, ο αστυνομικός διευθυντής είχε τη φαεινή να περάσει τα πούλμαν του Αρη μέσα απ τους Ολυμπιακούς. Ένας θερμοκεφαλος είναι ικανός να το κάνει Βιετνάμ. 

3. Κάμερες μπήκαν με το νόμο Ορφανού παντού. Ο νόμος Ορφανού και μετέπειτα ο νόμος Κοντονη, είναι από μόνοι τους αντισυνταγματικοι. Ο λόγος ο εξής: παραβιάζεται η αρχή της αναλογικοτητας. Αν δείρω κάποιον στο δρόμο για το πάρκινγκ λχ που συμβαινει καθημερινά,  δεν θα έχω την ίδια ποινή με το να δείρω τον ίδιο άνθρωπο, να του κάνω την ίδια ζημιά,  και τα αίτια να είναι γηπεδικό. Το ίδιο και ο πυρσος, για γηπεδικό λόγο έχει τις Χ ποινές,  ενώ για πολιτικό , δεν έχω ακούσει να τιμωρείται κάποιος. 

4. Όσον αφορά τις λέσχες, συλλόγους, συνδέσμους. Μετά τη δολοφονία του Αλκη, έγινε επιχείρηση και σφραγιστηκαν πολλοί.  Γνωστός μου, υπεύθυνος συνδέσμου, είχε δικαστήριο για τα μπουκάλια μπύρας που υπήρχαν εκεί. Εχω άπειρους λόγους να μην τον παινέψω και άπειρους λόγους να τον πιστέψω. Σφραγιστηκαν σύνδεσμοι του παοκ. Και θα πω το εξής: τη δολοφονία τη διέπραξαν 12 άτομα,  σύμφωνα με ο,τι λέγεται,  σύμφωνα με τις αρχές. Ο σύνδεσμος του παοκ, και τα μέλη του τι φταίνε; Εκτός αν είχαν μέσα όπλα. Θέλω να πω, στην Ελλάδα έχουμε τη νοοτροπία ήταν άτακτος ο Γιάννης, όλη η τάξη δεν θα πάει εκδρομή. Αυτό λέγεται παραλογισμός, εκδίκηση και δεν ξέρω κι εγώ πώς αλλιώς.

5. Βγήκαν τα ΑΜΚΑ. Στο Περιστέρι- Άρης πέρυσι, μπήκαμε με πρωεκτυπωμενα ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ. Είτε κάποιος από Αρη, είτε κάποιος από Ατρόμητο, έδωσε το α στοιχεία αλλού προσώπου, είτε το σύστημα είναι τρύπιο και μπορείς να περάσεις ο,τι θέλεις. Είτε είναι έτσι είτε είναι αλλιώς,  αν εγώ δώσω το πραγματικό μου ΑΜΚΑ και το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο, ποιος έχει πρόσβαση σε αυτή την πληροφορία και πώς θα τη χρησιμοποιησει; Πάω εγώ σαν φίλος του Αρη, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου,  στο γήπεδο μιας άλλης ομάδας, λαοφιλης. Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν βλέπει ο τύπος στα εκδοτήρια ότι εγώ στους 20 αγώνες έχω πάει στους 18 στην άλλη ομάδα; Άρα να μπορεί να βρει τα στοιχεία μου και να έρθουν οι μαφιοζοι να μου κάνουν το οτιδήποτε; Στην τελική να το πάμε και αλλού,  ο ΑΜΚΑ είναι ο Αριθμός κοινωνικής ασφάλισης,  κοινώς αν πάθω κάτι να με βρουν στο νοσοκομείο. Τον ίδιο αριθμό ζητάνε και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.  Γιατι; Αν εκτροχιαστει το τραίνο να ξέρουν τι ομάδα αίματος ειμαι; Στο Περιστέρι λοιπόν,  κάποιοι κουκουλοφοροι πετούσαν με ευθείας βολής προς το μέρος μας. Κάποιοι λοιπόν θα αντιδράσουν. Κάποιοι θα πετάξουν καθίσματα, κάποιοι θα βρίσουν οικογενειες,  κάποιοι θα μπουν μέσα. Η αστυνομία να κοιτάζει. Οι κάμερες εντωμεταξύ υπάρχουν από το 2004, με ευθύνη ΓΓΑ, σταδίου, ΑΠΠΔ, ΠΑΕ, ΑΣ, κλπ, αστυνομίας,  εισαγγελέα και δεν ξέρω κι εγώ ποιου αλλού. Τι εγινε; Μας είπαν θα έρθετε με εμάς, μας έσπασαν στα τρία και ανηξαν τα κεφάλια μας 1:1. Καρκινοπαθης κοπέλα με σπασμένο χέρι. Να ρωτάνε τι κάνει ο Αλκης. Τι θες να κάνει; Καλά είναι μακρυά από αυτή τη σάπια κοινωνία. Δε μάθαμε ποτέ τι έγινε με αυτή τη διμοιρία. Είμαστε όλοι τόσο κακά παιδια; Απειλούνται οι ζωές τους; Αυτός που είναι ντυμένος σαν χελωνονιντζακι με εμένα που είμαι αοπλος ; 

6. Μπήκαν λοιπόν κάμερες περί το 2004 παντού, με λεφτά δικά μας. Και μετά, δεν δουλεύουν οι κάμερες  , καμμια ποινική ευθύνη για αυτόν ου είναι υπεύθυνος για τις κάμερες. Μια ωραία οικογένεια. 

7. Μπήκαν τουρκικέ, τα οποία βγήκαν παράνομα,  γιατί σε έκτακτη ανάγκη θα γίνει Χέιζελ. Παρόλα αυτά μπήκαν.  Τι γίνεται πολλές φορές; Σκαρφαλωνεις,  ανοίγουν τα τουρνικε, με ένα εισιτήριο 2 άτομα,  δίνεις ένα δωράκι στο σεκιουριτα και ανοίγει και μπαίνει κόσμος έτσι.

8. Σκάνε άτομα με φορτωμένα αμάξια, με πυρομαχικά,  μολότοφ,  τα παντα όλα.  Πάνε 80 άτομα στη ΓΑΔΑ. Παραβιάζουν το μισό ΠΚ. και το μισό Σύνταγμα και όλα αυτά εν μέσω "πανδημίας ". Τους βάλανε σε κλούβα 85 άτομα,  με την αστυνομία υπεύθυνοι για μεταφορά ασθενειών (με τα δικά τους πάντα μιλαω). Οι οδηγοί των οχημάτων είχαν δικαστήριο. Αντί να δικαστών με την αυτόνομη διαδικασία όπως ορίζει ο νόμος,  πήρε αναβολή στην αναβολή. Το θέατρο του παραλόγου. Δεν είμαι αυτός που θα ορίσει αν πρέπει να τιμωρηθούν, πόσο, ή καθόλου,  όμως δεν μου αρέσει και το θέατρο του παραλόγου. 

9. Όλα λοιπόν αυτά τα μέτρα ήταν crash test για τον έλεγχο. Ασκήσεις υποταγής λέγονται. Και ήρθε η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας μετά τις θρησκείες. Έχουμε λοιπόν ένα θανατηφόρο ιό, που σκοτώνει κόσμο, και με ένα μήνυμα,  έχεις την άδεια να κολλήσεις όποιον κυκλοφορεί σε μια Χ ακτίνα από εσένα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι παράνομοι, και δεν έχουν το δικαίωμα να κολλήσουν τους συνανθρώπους τούς (ή τα ζώα, το προβλεπει ο νόμος). Ασκήσεις πειθαρχίας. Το Σύνταγμα λοιπόν, η ΕΣΔΑ, το Οβιεδο, που αν θέλετε σας αναφέρω όλα αυτά τα άρθρα, λέει ότι αν δεν έχεις καταδικαστικη αποφαση, δεν μπορεί κανείς να σου απαγορεύσει κανένα δικαωμα.

Κάποιος λοιπόν, ονόματι Γιοβανοπουλος Φώτιος, μήνυσε αστυνομικούς,  μήνυσε, δικαστικους,  κλπ για τις παράνομες ΚΥΑ. 

Κάποιος άλλος, ονόματι Αντωνιάδης Νικόλαος, έχει αποδείξει όλη την απάτη,  καο σε 25 μέρες δικάζεται το πρώτο νοσοκομείο για εγκλήματα σε νοσοκομεία. 

Γιατί τα λέω όλα αυτα; Διότι πρώτα έστειλε ο νόμο τάξης πολίτης sms για να βγει έξω, πρώτα φόρεσε ο νομοταγης τη μάσκα του, έκανε ότι του είπαν τα παπαγαλάκια,  πέθαναν τόσοι άνθρωποι από τις παρενέργειες των σκευασματων

Αυτοί όμως είναι νομοταγεις. 

Έτσι και στο γήπεδο. Νομοταγεις, στο γήπεδο μέσα δεν θα πεφτει ούτε κέρμα,  όμως στα στενά δεν ξέρεις ποιος Αλκης θα δολοφονείται. 

Η βία δεν τελειώνει με ένα νομοσχέδιο. Τη βία την αντιμετωπίζεις κάθε μέρα. 

Τώρα, όσον αφορά ποιος είπε τι, και αν ήταν δημοκράτης ή οχι, νομίζω δεν έχει σημασία. Αναγνωρίζω κάθε πράξη ή γνωμικό, όποιος και να είναι,  θα υπερασπιστω και το μεγαλύτερο εχθρό μου.

Δε θέλω ala carte νόμους και ala carte δικαιοσύνη. 

Ζητάω πολλά, το ξέρω  οι ανθρώπινες αξίες έχουν πεθάνει. Και πεθαίνουν από εμάς, όταν βλέπουμε το άδικο και δε μιλάμε,  κοίτα τα αυγά σου λέγανε. Αυτό το κοίτα τα αυγά σου μας έφτασε εδώ που μας έφτασε.

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...