Justelene235 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Καλημερα σας, Εχω ενα χωραφι 23 στρεμματα με καρυδιες (218 δεντρα) και ποτιζω με τρακτερ και κεντροφυγγα απο ταμιευτηρα. Απο το χωράφι το νερο φεύγει με σωλήνα Φ90 και στις σειρες των δεντρων μπαινει με φ32. Η απόσταση του χωραφιου απο τον ταμιευτηρα ειναι 270 μέτρα και εχω υπογειο αγωγο. Κάθε δέντρο έχει δυο μικροεκτοξευτηρες που δίνει ο καθένας ενας 120lt /hr. Θα μπορουσατε να μου συστησετε καποια αντλια πετρελαιο/βενζινη για να ποτιζω?
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, Justelene235 είπε Καλημερα σας, Εχω ενα χωραφι 23 στρεμματα με καρυδιες (218 δεντρα) και ποτιζω με τρακτερ και κεντροφυγγα απο ταμιευτηρα. Απο το χωράφι το νερο φεύγει με σωλήνα Φ90 και στις σειρες των δεντρων μπαινει με φ32. Η απόσταση του χωραφιου απο τον ταμιευτηρα ειναι 270 μέτρα και εχω υπογειο αγωγο. Κάθε δέντρο έχει δυο μικροεκτοξευτηρες που δίνει ο καθένας ενας 120lt /hr. Θα μπορουσατε να μου συστησετε καποια αντλια πετρελαιο/βενζινη για να ποτιζω? Την οποία θα την αφήνεις εκεί;Είναι σίγουρο ότι θα την βρεις την επόμενη μέρα;
Justelene235 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Την οποία θα την αφήνεις εκεί;Είναι σίγουρο ότι θα την βρεις την επόμενη μέρα; Θα φτιάξω βάση με ρόδες να τη παίρνω
fmarkos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Τι θα έλεγες να ρωτήσεις κάποιον άλλον από την περιοχή που κάνει την ίδια δουλειά να σε βοηθήσει;
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Νομίζω θελεις καποια συμβουλη απο καποιον ειδικο, μηχανικό ή κάποιο τοπικό μαγαζί για τον υπολογισμό του συστήματος για το χωράφι σου
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 6 ώρες πριν, Justelene235 είπε Θα φτιάξω βάση με ρόδες να τη παίρνω Οπότε θες πάλι το τρακτέρ για την μεταφορά. Τώρα στο τι αντλία κλπ θες θα πας σε αυτούς που τις πουλάνε και θα σου υπολογίσει μεγέθη κλπ.Δεν έχει νόημα να το ψάχνεις σε φόρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα