dimitris199292 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου καλησπερα Ερωρηση εχω ενα συστημα 13900ks z790maximus hero 4080ti dd5 1200w psu το θεμα ειναι χωρισ να κανω κατι ειναι μονιμα 4.5 με 5 ghz o cpu μου !!! ειναι σωστο ??? δεν εχω κανει τιποτα απο oc επισης εκανα install windows k reset bios !!
niko13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, dimitris199292 είπε καλησπερα Ερωρηση εχω ενα συστημα 13900ks z790maximus hero 4080ti dd5 1200w psu το θεμα ειναι χωρισ να κανω κατι ειναι μονιμα 4.5 με 5 ghz o cpu μου !!! ειναι σωστο ??? δεν εχω κανει τιποτα απο oc επισης εκανα install windows k reset bios !! Και παραπάνω πάει stock ο 13900ks.Αν εννοείς πως όταν δεν κάνεις κάτι βαρύ ο επεξεργαστής δεν κατεβάζει συχνότητα ,τότε δες μήπως έχεις high performance power plan στα windows και άλλαξε το σε balanced. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από niko13
dimitris199292 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Αα οκ θα τ κοιτάξω …. Δλδ ποσό ;;; Χωρίς να κάνω τπτ ;
dimitris199292 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, niko13 είπε Και παραπάνω πάει stock ο 13900ks.Αν εννοείς πως όταν δεν κάνεις κάτι βαρύ ο επεξεργαστής δεν κατεβάζει συχνότητα ,τότε δες μήπως έχεις high performance power plan στα windows και άλλαξε το σε balanced. Το ίδιο δεν άλλαξε κάτι
stratdevel1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Και εγώ με ενα 14900 τις πρώτες εβδομάδες π το είχα στήσει είχα υψηλό cpu usage με το παραμικρό, άρα και υψηλες συχνότητες Κάποια στιγμή μετά έστρωσε χωρίς να αντιληφθώ ακριβώς τον λόγο....
dimitris199292 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Ήταν τελικά power management το έβαλα στ χαμηλό κ πήγαν πλα πατώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα