Τέρης Α. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Πήρα το απόγευμα αυτό το δίσκο (ST18000NM000J) και τον κούμπωσα στο σύστημα της υπογραφής. Λίγα λεπτά μετά τα δύο υπογραμμισμένα με κάθε refresh ανέβαιναν κατά 10άδες. 2 ώρες μετά έχουν φτάσει κάτι εκατομμύρια. Έβγαλα τη σύνδεση που του είχα κάνει και την έβαλα στον 2ο που είναι o WD της υπογραφής. Συνεχίζει το ίδιο θέμα στον καινούριο, άρα δεν είναι θέμα καλωδίωσης. Στη διαχείριση συσκευών δεν αναφέρει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Τα νούμερα της θερμοκρασίας του crystal disk ειναι τρελα. Δοκίμασε και με προηγουμενη εκδοση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Έλεγξε το και με το HD sentinel. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, atheatos είπε Δοκίμασε και με προηγουμενη εκδοση του. 21 λεπτά πριν, micos000 είπε Έλεγξε το και με το HD sentinel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μια χαρά είσαι. Όπως σου είπαν και οι άλλοι φίλοι μη τα εμπιστεύεσαι και πολύ τα προγράμματα αυτά (δεν είναι 100% αξιόπιστα - να συμπληρώσω εγώ για όλες τις παραμέτρους). Και πάντα δοκιμάζουμε με διαφορετικά προγράμματα. Μην ανησυχείς γενικά. Έχω δίσκο που για κάποιο λόγο όλα τα προγράμματα δείχνουν ότι λειτουργεί σε μεγάλη σχετικά θερμοκρασία, αλλά λειτουργεί περισσότερο από όλους και τον περιμένω να κλατάρει εδώ και πολλά χρόνια (τον έχω για προσωρινές μόνο λειτουργίες φυσικά) αλλά ακόμα λειτουργεί μια χαρά. Τέλος πάντων με τις παραπάνω θερμοκρασίες είσαι πολύ καλά ή κοινώς σούπερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ίσως είναι πρόβλημα firmware . Δες ή ρωτά εδώ https://www.seagate.com/gb/en/support/internal-hard-drives/enterprise-hard-drives/exos-X18/ Έχω δυο ίδιους με τον δικό σου , αγορασμενους από Amazon, o ένας είχε μάλιστα χτύπημα και ακόμα δουλεύουν.... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Εγώ δεν ανέφερα κάπου πρόβλημα με τη θερμοκρασία, στα σφάλματα ανάγνωσης και αναζήτησης αναφέρθηκα. 8 λεπτά πριν, atheatos είπε Ίσως είναι πρόβλημα firmware . Ίσως απ' ότι βλέπω: Αλλά ο δίσκος είναι κατασκευής 03/2023 και το Firmware 10/2022, γιατί δεν πέρασαν απευθείας το νέο;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Τα σφάλματα και γενικά οι ενδείξεις που βλέπουν τα προγράμματα επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από το firmware. Αν όντως ο δίσκος έχει πρόβλημα μπορείς να το δεις και με ένα bench προγραμμα . Με τοσα σφαλματα λογικα δεν προκειται να πιασει τις θεωρητικες ταχυτητες εγγραφης και αναγνωσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Τώρα τα έπιασα τα λεφτά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Το αρχείο που κατέβασες μάλλον είναι corrupted.(Εχεις PM) Δοκιμασε να βαλεις το SN03 και μετα το SN04. Αν με τα εργαλεία της seagate , κανεις διάγνωση του δίσκου και δεν βγαλουν προβλημα , δεν χρειαζεται να αλλαξεις το firmware.Οπως εγραψα προηγουμένως , οι ενδείξεις που θα έχεις από τα άλλα προγράμματα θα είναι περίεργες, αλλά δίσκος θα είναι οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Είδα τα αρχεία, αλλά δεν βρήκα πως να κάνω λήψη τον φάκελο. Κατέβασα το Seatools για να δω τι αναφέρει το SMART και έδειχνε τα ίδια. Σκάλισα λϊγο το πρόγραμμα να δω τι άλλα πράγματα έχει (τελευταία φορά που το είχα χρησιμοποιήσει ήταν το '19-'20 και δεν ήταν έτσι) και είχε επιλογή για FW Update. Πατάω να δω τι είναι, βάζω και υο αρχείο και δεν βλέπω να κάνει κάτι το πρόγραμμα. Περιμένω και μετά από ένα λεπτό έρχεται ειδοποίηση ότι ξεκίνησε η διαδικασία ενημέρωσης και λίγο μετά ότι ολοκληρώθηκε. Κοιτάζω και είχε περάσει η SN04. Κάνω και ένα restart το σύστημα, ξαναελέγχω και συνεχίζει να γράφει erros, λάθος θερμοκρασία κλπ. Τον έβαλα να κάνει full zeros format 3 φορές. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Τότε καλύτερα να επικοινωνήσεις με την seagate για αντικατάσταση . Αν και με τα εργαλεία της δείχνει errors τότε πρέπει να μεριμνήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Ωραία! Δεν είναι... Ελπίζω να μην είναι καμιά ελαττωματική παρτίδα και μου ξανάρθει αντίστοιχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ωραία! Δεν είναι... Ελπίζω να μην είναι καμιά ελαττωματική παρτίδα και μου ξανάρθει αντίστοιχος. Δεν ξέρω από πού τον πήρες αλλά αυτούς που αγόρασα από το amazon.de πρόσφατα, δεν είχαν κανένα firmware update, παρόλο που το firmware τους είναι το SN03. Δεν ξέρω γιατί αλλά με το serial number τους ZVT..... δεν είχε κανένα update από το sight της Seagate. Επικοινώνησε μαζί τους , ίσως σου στείλουν κάποιο άλλο firmware και δεν χρειάζεται να τον επιστρέψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, atheatos είπε Δεν ξέρω από πού τον πήρες E-shop.gr 3 ώρες πριν, atheatos είπε Δεν ξέρω γιατί αλλά με το serial number τους ZVT... Εμένα είναι άλλο, ZR5EVZ3L Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα