Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά έψαχνα κάτι σε Toyota μικρό για την σύντροφό μου αλλά αποφασίσαμε τελικά με τις τιμές των μικρών να πάμε σε κάτι πιο μεγάλο.. Έχω βρει δύο Baleno 2018  σε νορμάλ λεφτά και το σκέφτομαι αλλά χωρίς να έχω εικόνα από Σουζούκι αξιόπιστο,τιμές σέρβις κτλ..

Δημοσ.

Είχαν παλιά οι γονείς μου alto και swift, πολύ καλά μεν αλλά δεν τα παίρνω πολύ υπόψιν γιατί τότε φτιάχνονταν ακόμα στην Ιαπωνία. Εγώ οδηγώ ένα Ignis του 06 (νομίζω τα έφτιαχναν στην Ουγγαρία τότε), έχει κάνει 220k χιλιόμετρα και αντέχει μια χαρά. Γενικά μια φορά μόνο έβγαλε γερή βλάβη αλλά είχα μερίδιο ευθύνης λόγω απροσεξίας. Επίσης σε παρόμοιο μοντέλο (νομίζω του 05) ο πατέρας μου βρέθηκε σε σοβαρό τρακάρισμα στην Αττική οδό (σκέψου το αμάξι τούμπαρε και σύρθηκε πολλά μέτρα) και την γλύτωσε με μικρογρατζουνιές.

Συγκριτικά έχουμε έχουμε ένα Corsa παρόμοιας χρονολογίας και χιλιομέτρων που ενώ η μηχανή του είναι σε καλά επίπεδα όλο το υπόλοιπο είναι υπό διάλυση.

Στα αρνητικά θα έλεγα μάλλον ακριβούτσικα ανταλλακτικά, όσες φορές χρειάστηκε κάποιο ανταλλακτικό μου φάνηκε τσιμπημένο. Μπορεί βέβαια να με χρέωνε πολύ και το συνεργείο μου, δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...