whiteman7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, ανα πολύ τακτικά διαστήματα έχω παρατηρησει cpu usage 100% Αυτό συμβαίνει στους cpu13-cpu20 Δε συμβαινει μονο στα games - οπου φυσικα τα fps πάνε 0 κατευθειαν - , αλλά και στις καθημερινες εργασιες μου Το συστημα ειναι ολοκαινουργιο οπως θα δειτε και απο τα specs στην signature Εκανα clean install drivers nvidia, τσεκαρα τα πάντα από viruw , malware ...ολα οκ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από whiteman7
tasvar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Ο task manager την ώρα που είναι έτσι, τί δείχνει οτι τρέχει στο παρασκήνιο;
Λύση Dark_Nightfall Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Λύση Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 33 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Καλησπέρα σε όλους, ανα πολύ τακτικά διαστήματα έχω παρατηρησει cpu usage 100% Αυτό συμβαίνει στους cpu13-cpu20 Δε συμβαινει μονο στα games - οπου φυσικα τα fps πάνε 0 κατευθειαν - , αλλά και στις καθημερινες εργασιες μου Το συστημα ειναι ολοκαινουργιο οπως θα δειτε και απο τα specs στην signature Εκανα clean install drivers nvidia, τσεκαρα τα πάντα από viruw , malware ...ολα οκ Έχεις παλιό bios , κάνε αναβάθμιση στο τελευταίο (Α9) και δοκίμασε πάλι.
whiteman7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Έχεις παλιό bios , κάνε αναβάθμιση στο τελευταίο (Α9) και δοκίμασε πάλι. Εκανα αναβαθμιση σε Α9 και σε ευχαριστώ πολύ, δε το ειχα προσεξει καν Παρατήρησα τεράστια βελτίωση αλλά φαινεται ότι το πρόβληma λύθηκε οριστικά όtαν αφαίρεσα το Total Bitdefender !!!!! Μέχρι στιγμής από χθες κανενα spike ή απροσδιόριστο και ενοχλητικο cpu usage θα επανέλθω.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα