Προς το περιεχόμενο

Bohthia giati kegome.please

xnoydhs(21)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia ta fwta sas giati xanome. akouste ti epatha. Imouna sto net kai kati epsaxna kai meta afou bgika ekana mia epanekinisi sto sistima mou (Exw win xp) kai molis mpika ston skliro disko mou ston D giati exo kani partision blepo mono enan fakelo, anti na dw ta para pola arxia pou ixa. Twra ti ine afto den ksero malon ios h kati tetio. TI na kano mou kopikan ta podia molis to ida. kai skeftika na epanafero to pc se paliotero xrono mpas kai ta soso. Mipos kseri kanis pos ginete afto. HELP MEEEEEE

Δημοσ.

Κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο του υπολογιστη σου, ιδιοτητες> επαναφορα

συστηματος.

Απο κει και περα σε καθοδηγει.

Δημοσ.

EUXARISTO pedia brika telika tin epanafora sistimatos kai tin ekana.O monadikos fakelos pou mou emfanizi einai enas o opios ton ixa kai prin kai periexei mesa fotografies jpg. To periergo omos einai oti xathikan ola ta alla arxia ektos apo afton ton fakelo. Telika me tin epanafora pou ekana ida oti den mou emfanizi ta palia mou arxia alla mono tous fakelous kai ta programmata. Telika ti na kano ta exw peksi tha spaso to pc den antexo allo.

Δημοσ.

An theleis dokimase me to file scavenger

http://www.quetek.com/prod02.htm

Einai teleio gia ayth thn douleia an den ekanes multipass government erase pou den nomizw me ayto kaneis scan thn partition pou se endiaferei kai sou vriskei ta arxeia kai se ti kjatastash einai.Meta patas recover se allh partition kai ok.

Egw to dokimasa se tragoudia(me xtipise kati kata thn metafora arxeiwn kai exasa osa arxizan apo x)kai ekane recover 893 arxeia.

kalh tyxh

Δημοσ.

Αυτό μου θυμίζει δύο παλαιότερες εμπειρίες που είχα :

1. Μετά από ένα blue screen (σε win98 ήταν πάρα πολλά) και μετά από επανεκκίνηση απλά χάθηκε το Locical drive στο Expanded partition. Μέσα είχα μερικές χιλιάδες mp3. H μόνη λύση που σκέφτηκα ήταν η χρήση κάποιου recovery tool (νομίζω λεγόταν easy recovery ή κάπως έτσι). Φτιάχνοντας νέο logical drive sto expanded partition και χρησιμοποιόντας το πρόγραμμ αυτό περίπου το 60-70% των mp3 επανήλθαν. Τα υπόλοιπα απλά μπερδευτηκαν μεταξύ τους, πχ ένα mp3 file ξεκινούσε με metallica συνέχιζε με καζαντζίδη, αλεξίου, eminem. Windows dj πρώτη φορά έβλεπα.

2. Προσπαθόντας να συνδέω τον δικό μου δισκό (4GB) στο ίδιο IDE με έναν άλλο (20GB) προκειμένου να μεταφέρω τα τραγούδια μου στον 20αρη (ο οποίος είχε περίπου 17GB mp3 !!!) κατα λάθος βρέθηκαν και οι δύο master (ή ήταν και η δύο slave, κάτι τέτοιο τέλος παντων). Ο δικός μου δίσκος είχε 4 directories στο root directory. Αφού κόλλησε ο υπολογιστής και απεσύνδεσα το δικό μου πάω να ανοίξω τον υπολογιστή του άλλου παιδιού και ανακαλύπτω ότι τα windowd xp έβλεπαν το μέχρι τότε 20αρη σκληρό ως 4αρη (to bios τον έβλεπε 20αρη) που έίχε μόνο 4 .tmp αρχεία στο root directory με ονοματα αυτά των 4 directories του δικού μου σκληρού (ο οποίος δεν έπαθε τίποτα). Μετά από πολλά αναγκαστήκαμε να ξανακάνουμε Fdisk αλλά δυστυχώς το easy recovery δεν έκανε τίποτα. Έτσι το άλλο παιδί έχασε 17 GB mp3.

Υ.Γ - Το no2 έγινε σε στρατιωτική μονάδα όπου το παιδί (τότε Στρατιώτης) είχε κουβαλήσει το απόγευμα το PC του (και τα 5.1 ηχεία του και μας άκουσε όλη η πλάκα) και εγώ (τότε ΔΕΑ) είχα υπηρεσία ως αρχιφύλακας (ευτυχώς δεν είχαμε όπλα εκεί γιατί θα την είχα πολύ άσχημα) ΧΕ ΧΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...