nsbs90127523 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Καλησπερα. Περιμενω ενα δεμα απο Αγγλια και εχει κολλησει στο τελωνειο του αεροδρομιου Αθηνων. Μου ηρθε επιστολη με ΕΛΤΑ οτι θα πρεπει να εξουσιοδοτησω τα ΕΛΤΑ μεσω του ΑΦΜ τους για να γινει ο εκτελωνισμος. Ποιος τυπος εξουσιοδοτησης χρειαζεται; Μου ειπαν απο την εξυπηρετηση πελατων οτι πρεπει να γινει μεσω ΑΑΔΕ. Αν υπαρχει καποιος που γνωριζει να βοηθησει ειναι αναγκη. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, nsbs90127523 είπε Καλησπερα. Περιμενω ενα δεμα απο Αγγλια και εχει κολλησει στο τελωνειο του αεροδρομιου Αθηνων. Μου ηρθε επιστολη με ΕΛΤΑ οτι θα πρεπει να εξουσιοδοτησω τα ΕΛΤΑ μεσω του ΑΦΜ τους για να γινει ο εκτελωνισμος. Ποιος τυπος εξουσιοδοτησης χρειαζεται; Μου ειπαν απο την εξυπηρετηση πελατων οτι πρεπει να γινει μεσω ΑΑΔΕ. Αν υπαρχει καποιος που γνωριζει να βοηθησει ειναι αναγκη. Ευχαριστω Θα μπεις πας στον παρακάτω σύνδεσμο και θα συμπληρώσεις τα στοιχεία σου μαζί με τα στοιχεία και κείμενο που σου έχουν υποδείξει... https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-exousiodoteses Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nsbs90127523 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kormos είπε Θα μπεις πας στον παρακάτω σύνδεσμο και θα συμπληρώσεις τα στοιχεία σου μαζί με τα στοιχεία και κείμενο που σου έχουν υποδείξει... https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-exousiodoteses Το προβλημα ειναι οτι σε αυτη τη φορμα οταν παω να συμπληρωσω τα στοιχεια τους δεν φαινεται το ΠΡΟΣ και επισης το πεδιο που λεει ημερομηνια γεννησης ειναι υποχρεωτικο. Τι ημερομηνια γεννησης να βαλω στα ΕΛΤΑ δεν στεκει..αυτο ειναι το θεμα μου Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από nsbs90127523 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, nsbs90127523 είπε Το προβλημα ειναι οτι σε αυτη τη φορμα οταν παω να συμπληρωσω τα στοιχεια τους δεν φαινεται το ΠΡΟΣ και επισης το πεδιο που λεει ημερομηνια γεννησης ειναι υποχρεωτικο. Τι ημερομηνια γεννησης να βαλω στα ΕΛΤΑ δεν στεκει..αυτο ειναι το θεμα μου Μιλάς μαζί τους να σου δώσουν τα στοιχεία αυτού που θα κάνει τη διαδικασία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nsbs90127523 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, kormos είπε Μιλάς μαζί τους να σου δώσουν τα στοιχεία αυτού που θα κάνει τη διαδικασία... Πως μπορω να επικοινωνησω μαζι τους; Σε ποιο τηλεφωνο η email; Γιατι ο ενας με στελνει στον αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 47 λεπτά πριν, nsbs90127523 είπε Πως μπορω να επικοινωνησω μαζι τους; Σε ποιο τηλεφωνο η email; Γιατι ο ενας με στελνει στον αλλο Εφόσον έχεις αριθμό αποστολής τότε στείλε στο παρακάτω να σε πληροφορήσουν... Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα