fauci Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Εγω εδω διορθωσα 2 του 5 και 1 του 4 DualShock Calibration GUI (dualshock-tools.github.io) Να εισαι καλα !!! Θα το δοκιμασω !!
nick_souvlaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, fauci said: Ποιο ειναι αυτο το εργαλειο βρε παιδια ? Sorry που δεν έβαλα το link. Θεώρησα ότι θα το βρει όποιος ήθελε από το description μέσα στο video στο youtube. Ουσιαστικά από ότι κατάλαβα κατάφεραν και έκαναν reverse engineer το πως κάνει calibrate εργοστασιακά η Sony τα καινούργια χειριστήρια, και έφτιαξαν αυτό το tool για να μπορείς να κάνεις μόνος σου μόνιμο calibrate. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από nick_souvlaki 1
fauci Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δεν φταις εσυ φιλε μου , εδω στην δουλεια κοβει τα βιντεο οποτε εχασα ολο το ποστ που αναφεροσουν. Μπηκα απο το κινητο και το ειδα. Thanks
StamTheMan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Στις 24/9/2024 στις 3:51 ΜΜ, fauci είπε Να εισαι καλα !!! Θα το δοκιμασω !! Στις 24/9/2024 στις 4:00 ΜΜ, nick_souvlaki είπε Sorry που δεν έβαλα το link. Θεώρησα ότι θα το βρει όποιος ήθελε από το description μέσα στο video στο youtube. Ουσιαστικά από ότι κατάλαβα κατάφεραν και έκαναν reverse engineer το πως κάνει calibrate εργοστασιακά η Sony τα καινούργια χειριστήρια, και έφτιαξαν αυτό το tool για να μπορείς να κάνεις μόνος σου μόνιμο calibrate. Νομιζω οτι το calibrate δε διορθωνει το drift. Στο δικο μου PC δειχνει οτι οντως βελτιωθηκε,αλλα σε αλλο PC μου δειχνει παλι το αρχικο νουμερο ( 0.100 και πανω ) . Θα το δοκιμασω σε μερικα ακομα χειριστηρια μολις σταθεροποιηθει η κατασταση απο τη μετακομιση.
nick_souvlaki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2 hours ago, StamTheMan said: Νομιζω οτι το calibrate δε διορθωνει το drift. Στο δικο μου PC δειχνει οτι οντως βελτιωθηκε,αλλα σε αλλο PC μου δειχνει παλι το αρχικο νουμερο ( 0.100 και πανω ) . Θα το δοκιμασω σε μερικα ακομα χειριστηρια μολις σταθεροποιηθει η κατασταση απο τη μετακομιση. Δεν φτιάχνει το μεγάλο drift. Φτιάχνει όμως το μικρό που έχει μετακινηθεί ελαφρά το κέντρο του αναλογικού. Τσεκαρε ότι έκανες permanent calibration και όχι temporary (οι ρυθμίσεις επαναφέρονται μετά την επανεκκίνηση του χειριστηρίου, που συμβαίνει ότι το συνδέεις σε άλλη συσκευή). Έχει ένα τετραγωνακι νομίζω που τικαρεις ή πατάς άλλου για αυτό. Δες το βίντεο.
StamTheMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Στις 2/11/2024 στις 9:11 ΜΜ, nick_souvlaki είπε Δεν φτιάχνει το μεγάλο drift. Φτιάχνει όμως το μικρό που έχει μετακινηθεί ελαφρά το κέντρο του αναλογικού. Τσεκαρε ότι έκανες permanent calibration και όχι temporary (οι ρυθμίσεις επαναφέρονται μετά την επανεκκίνηση του χειριστηρίου, που συμβαίνει ότι το συνδέεις σε άλλη συσκευή). Έχει ένα τετραγωνακι νομίζω που τικαρεις ή πατάς άλλου για αυτό. Δες το βίντεο. το εχω κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα