Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή ήρθε και εμένα η ώρα του drift (αγορά 01/2022), και έχω κάψει το μυαλό μου με τα άρθρα "how to repair dualsense drift", καταλαβαίνω οτι δεν υπάρχει κάποια λύση, σωστά? Οπότε, το κρατάω για ανταλλακτικά για το επόμενο. 🫠

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 18/7/2023 στις 11:28 ΠΜ, ktmaniac είπε

Επειδή ήρθε και εμένα η ώρα του drift (αγορά 01/2022), και έχω κάψει το μυαλό μου με τα άρθρα "how to repair dualsense drift", καταλαβαίνω οτι δεν υπάρχει κάποια λύση, σωστά? Οπότε, το κρατάω για ανταλλακτικά για το επόμενο. 🫠

Τωρα το ειδα.Δε σε θελει γενικα.

Το επισκευαζω εγω παντως :P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαλημερα καλη χρονια   με υγεια σε ολους μας. 

Επαναφερω το θεμα γιατι εχω ενα περιεργο θεμα με το χειριστήριο 

Αγορασα το ps5  με την προσφορα με το fc24 δηλαδη πριν 3 περιπου μηνες . Μεχρι τωρα ολα οκ αλλα απο χθες το βραδυ  το χειριστήριο  κανει κατι κουλα . Οταν ειμαι στο μενου ολα ενταξει ενω οταν μπαινω σε παιχνιδια δεν το βλεπει καθολου  . Εχω δοκιμασει επαναφορα και ξανα συνδεη με το μηχανημα αλλα τιποτα. Εχει τυχει και σε καποιον αλλο ατο συγκεκριμένο προβλημα και τι μου προτείνετε να κανω . Να το παω στο puplic που αγορασα το μηχανημα με την αποδειξη ? θα κανω δουλεια ? η πρεπει να ψαχτω αλλιως 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Δημοσ.
1 hour ago, tonis100 said:

Kαλημερα καλη χρονια   με υγεια σε ολους μας. 

Επαναφερω το θεμα γιατι εχω ενα περιεργο θεμα με το χειριστήριο 

Αγορασα το ps5  με την προσφορα με το fc24 δηλαδη πριν 3 περιπου μηνες . Μεχρι τωρα ολα οκ αλλα απο χθες το βραδυ  το χειριστήριο  κανει κατι κουλα . Οταν ειμαι στο μενου ολα ενταξει ενω οταν μπαινω σε παιχνιδια δεν το βλεπει καθολου  . Εχω δοκιμασει επαναφορα και ξανα συνδεη με το μηχανημα αλλα τιποτα. Εχει τυχει και σε καποιον αλλο ατο συγκεκριμένο προβλημα και τι μου προτείνετε να κανω . Να το παω στο puplic που αγορασα το μηχανημα με την αποδειξη ? θα κανω δουλεια ? η πρεπει να ψαχτω αλλιως 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 

Σε όλα τα παιχνίδια ή μόνο σε συγκεκριμένα; Εγώ το πρώτο που θα δοκίμαζα είναι να το συνδέσω σε άλλο PS5 να δω άμα κάνει το ίδιο. Και αντίστοιχα θα δοκίμαζα ένα άλλο χειριστήριο σε αυτό το PS5. Για να καταλάβεις γενικά άμα φταίει το PS5 ή το χειριστήριο.

Άμα φτάει το χειριστήριο απλά το πάς εντός εγγύησης απευθείας στο service της Sony (άμα μένεις Αθήνα) να σου το αλλάξουν. Το ίδιο και άμα φταεί το PS5, απλά εκεί έχω καταλάβει ότι σε περίπτωση αλλαγής δίνουν refurbished.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

Σε όλα τα παιχνίδια ή μόνο σε συγκεκριμένα; Εγώ το πρώτο που θα δοκίμαζα είναι να το συνδέσω σε άλλο PS5 να δω άμα κάνει το ίδιο. Και αντίστοιχα θα δοκίμαζα ένα άλλο χειριστήριο σε αυτό το PS5. Για να καταλάβεις γενικά άμα φταίει το PS5 ή το χειριστήριο.

Άμα φτάει το χειριστήριο απλά το πάς εντός εγγύησης απευθείας στο service της Sony (άμα μένεις Αθήνα) να σου το αλλάξουν. Το ίδιο και άμα φταεί το PS5, απλά εκεί έχω καταλάβει ότι σε περίπτωση αλλαγής δίνουν refurbished.

Εχω δοκιμασει με το δευτερο χειριστήριο και παιζει μια χαρα . Οποτε ειναι προβλημα χειριστήριου . 

Πρεπει να το παω στο service  η στο puplic γιατι για να παω στο νεο ηρακλειο που βλεπω οτι  ειναι το επισημο service πρεπει να παρω μια μερα αδεια

Επεξ/σία από tonis100
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, tonis100 said:

Εχω δοκιμασει με το δευτερο χειριστήριο και παιζει μια χαρα . Οποτε ειναι προβλημα χειριστήριου . 

Πρεπει να το παω στο service  η στο puplic γιατι για να παω στο νεο ηρακλειο που βλεπω οτι  ειναι το επισημο service πρεπει να παρω μια μερα αδεια

Και στο Public το πας. Απλά αυτοί λογικά θα το στείλουν στο service της Sony για έλεγχο και μπορεί να αργήσει κάποιες μέρες, για αυτό έλεγα καλύτερα να το πας απευθείας εσύ. Άμα δεν το βιάζεσαι δεν έχεις θέμα.

Όταν λες δοκίμασες επαναφορά και ξανά σύνδεση, εννοείς ότι το έσβησες από τα Accessories στις ρυθμίσεις του PS5 και το ξανασύνδεσες;

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.
22 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Eκανες reset απο κατω;

εκανα reset με καρφιτσα αλλα τιποτα  . Τελικα το πηγα στο puplic και μου ειπαν οτι θα το στειλουν στο σερβις και θα πρεπει να περιμενω γυρω στις 15 εργασιμες .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tonis100 είπε

εκανα reset με καρφιτσα αλλα τιποτα  . Τελικα το πηγα στο puplic και μου ειπαν οτι θα το στειλουν στο σερβις και θα πρεπει να περιμενω γυρω στις 15 εργασιμες .

Καλα ξεμπερδεματα..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρόβλημα με PS5 χειριστήριο (DualSense) - Σοβαρό πρόβλημα drift
Ποσό εγγύηση έχουν 12 μήνες η 24 μήνες ;

Αγορασμένο από Public 

Ευχαριστω 

Δημοσ.

Αν το εχεις πανω απο 12 μηνες ειναι εκτος εγγυησης.Αν ειναι κατω απο 12 μηνες παρε τηλεφωνο την αστρα σερβις που ειναι το επισημο σερβις playstation

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη πλάκα με όλα αυτά είναι ότι σε όλα μου τα controllers βγήκε πρόβλημα drift εκτός από το OG Switch μου και το switch pro controller. 

2 controller ps5, 2 Xbox, 2 Joycon (oled), όλα έχουν drift. 

Δημοσ.
Στις 6/2/2024 στις 4:01 ΜΜ, PowerRent είπε

Πρόβλημα με PS5 χειριστήριο (DualSense) - Σοβαρό πρόβλημα drift
Ποσό εγγύηση έχουν 12 μήνες η 24 μήνες ;

Αγορασμένο από Public 

Ευχαριστω 

Εως τους 12 μηνες:Το πας στην αντιπροσωπεια ή  στο public και το πανε εκεινοι στο σερβις. 

Απο 12-24 μηνες: Το πας στο public και το πανε στο σερβις. Εαν και εφοσον διαπιστωθει το προβλημα θα σου δωσουν καινουριο ή refurbished απο το καταστημα. Εγω ειχα θεμα drift στους 14 μηνες. Το πηγα στο καταστημα που το αγορασα (αλλη μεγαλη αλυσιδα) και μετα απο 5 εργασιμες πηγα και παρελαβα αλλο dualsense μεσα σε κουτι

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα. Άνοιξα ένα controller και το καθάρισα και σταμάτησε το drift  αλλά σταματησαν να λειτουργούν και τα Χ και τετράγωνο. Έχει κάποιος καμία ιδέα το τι μπορεί να έγινε;;;

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...