Προς το περιεχόμενο

Αγορά ζαντολαστιχα απο Βουλγαρια

kyriakosssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο τύπος σε άλλα τοπικς γράφει ότι έχει ένα Golf 8 του 2020 και θέλει να το παει και stage 1 και ρωτάει αν θα πάρει ζαντολάστιχα απ΄ τη Βουλγαρία... Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς... 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 7/2/2024 στις 4:24 ΜΜ, liakinen είπε

Την λογική του θέματος δεν καταλαβαίνω. Έχουν στην Βουλγαρία τόσο, τα βρίσκω στην Ελλάδα τόσο, αποφασίζω αν με συμφέρει ή όχι. Πρέπει να ρωτήσω τον τάδε στο insomnia.gr να μου πει; 🤔

Προφανώς φοβούνται και ζητούν την επιβεβαίωση αλλά........

Στις 6/2/2024 στις 3:41 ΜΜ, kyriakosssss είπε

Καλησπέρα Ηρθε η ωρα να αλλαξω ζαντολαστιχα και θελω να ρωτησω εαν αξιζει να παρω απο βουλγαρια ζαντολαστιχα σε σχεση με τα λεφτα.

Νομίζω από έρευνα που έχω κάνει ο ίδιος αλλά και δεκάδες άλλοι γνωστοί μου για αγορά ζαντών όσο και λάστιχων εκτός αν πας σε μια πολύ εξειδικευμένη μάρκα και κατηγορία πολύ ακριβή δεν αξίζει να προβείς σε αγορά τέτοιων προϊόντων από βουλγαρικό έδαφος. 

Υπάρχουν σελίδες μηχανής αναζήτησης και εμπορίας σε βουλγαρικό έδαφος και γλώσσα αλλά πρέπει να έχεις άνθρωπο Νάσου μεταφράσει και εγγυηθεί την ασφάλεια και αγορά. Οι τιμές έχουν ελάχιστη διαφορά προς τα κάτω όσο αφορά πολλές επώνυμες μάρκες λάστιχων που άλλαξα πρόσφατα και έλαβα σχετική έρευνα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...