Προς το περιεχόμενο

Αγορά ζαντολαστιχα απο Βουλγαρια

kyriakosssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε

Καλησπέρα Ηρθε η ωρα να αλλαξω ζαντολαστιχα και θελω να ρωτησω εαν αξιζει να παρω απο βουλγαρια ζαντολαστιχα σε σχεση με τα λεφτα.

ναι οχι μπορεί.Αν δεν δώσεις παραπάνω πληροφορίες τι απάντηση να σου δώσει κάποιος;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, kyriakosssss είπε

Καλησπέρα Ηρθε η ωρα να αλλαξω ζαντολαστιχα και θελω να ρωτησω εαν αξιζει να παρω απο βουλγαρια ζαντολαστιχα σε σχεση με τα λεφτα.

Τι αμάξι,τι ζάντες;Μανισιες ή aftermarket;

1 ώρα πριν, kyriakosssss είπε

Δεν θα κερδίσεις τίποτα. Οι καλές επωνυμίες κ εκεί ακριβές είναι όπως εδώ. Τώρα για no name αμφιβόλου προέλευσης και εδώ βρίσκεις....

3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Που κατάντησε ο Έλληνας 😪 

και που σαι ακομα. εχω 7 χρονια λαστιχα σε μηχανη και 8 σε αμαξι. φετος δεν παιζει να αλλαξω κανενα απο τα δυο.

• Confused 1
  • Sad 1

55 minutes ago, basilis_k6 said:

και που σαι ακομα. εχω 7 χρονια λαστιχα σε μηχανη και 8 σε αμαξι. φετος δεν παιζει να αλλαξω κανενα απο τα δυο.

που κυκλοφορεις αδερφουλη?

• Like 2

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Δεν γίνεται αυτό.. Δεν φοβάσαι; 

Αν το αυτοκίνητο δε κάνει πολλά χιλιόμετρα, παρκάρει σε κλειστό χώρο, δε το χτυπάει ο ήλιος τα λάστιχα θα έχουν καλή εικόνα. Τώρα στην πράξη πόσο και πως θα αποδίδουν είναι άλλο θέμα.

Στις μηχανές τα λάστιχα φθείρονται ταχύτερα, 7 χρόνια με τα ίδια λάστιχα, αυτά πρέπει να έχουν γίνει slick. Όσο και να τα προσέχεις είναι δύσκολο, πρέπει να κάνεις <2000χμ το χρόνο

Σε κάθε περίπτωση σε μηχανή θα φοβόμουν με τέτοια λάστιχα. Έχω προσωπική εμπειρία με φθαρμένα σε βροχή...

• Like 1

Την λογική του θέματος δεν καταλαβαίνω. Έχουν στην Βουλγαρία τόσο, τα βρίσκω στην Ελλάδα τόσο, αποφασίζω αν με συμφέρει ή όχι. Πρέπει να ρωτήσω τον τάδε στο insomnia.gr να μου πει; 🤔

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...