demekapo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) γεια σας αν μπορει καποιος να βοηθησει στις 3/1/2024 πληρωσα για ενα λαπ τοπ απο την amazon μου δοθηκε tracking number δειχνει οτι παραδοθηκε στις 19/1/2024 ενω σε εμενα δεν παραδοθηκε τιποτα ελεγχθηκε η διευθυνση μου και το κινητο μου ειναι σωστα εχω στειλει 2 e-mail στον αποστολεα αλλα δεν ελαβα καμμια απαντηση προκειται περι απατης κλοπης? επισυναπτω το αρχειο tracking ευχαριστω εκ των πρωτερων CHINA.odt Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από demekapo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μένεις εκει που λεει Κρυσ@ και Πρι@ αν ναι κάποιος υπέγραψε για σενα ή το πέταξαν στην είσοδο λιγο απίθανο για υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demekapo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) τι ειναι το κρυσα και πρι ααν γραφει GR ATHENS ATHENS μαλλον δεν φαινεται καλα στο συνημμενο που ανεβασα εγω μενω ΑΘΗΝΑ Number: AS834594465CN Package status: Delivered (15 Days) Country: China -> Greece 2024-01-19 14:53 希腊ATHENS,ATHENS,,已妥投【GR ATHENS ATHENS 】, 已妥投 2024-01-19 10:45 希腊ATHENS,ATHENS,,出门投递【GR ATHENS ATHENS 】, 出门投递 2024-01-18 17:29 希腊【In/At Mailbox】,In/At Mailbox, 快件在该国内转运中 2024-01-17 16:20 希腊ATHENS, 目的地转运【ATHENS】, 快件在该国内转运中 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από demekapo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, demekapo είπε γεια σας αν μπορει καποιος να βοηθησει στις 3/1/2024 πληρωσα για ενα λαπ τοπ απο την amazon μου δοθηκε tracking number δειχνει οτι παραδοθηκε στις 19/1/2024 ενω σε εμενα δεν παραδοθηκε τιποτα ελεγχθηκε η διευθυνση μου και το κινητο μου ειναι σωστα εχω στειλει 2 e-mail στον αποστολεα αλλα δεν ελαβα καμμια απαντηση προκειται περι απατης κλοπης? επισυναπτω το αρχειο tracking ευχαριστω εκ των πρωτερων CHINA.odt 15.75 kB · 13 downloads Εγώ το κόβω για απάτη, με fake tracking number. Πρώτη φορά βλέπω να παραδίδει η China post δέμα μέσα στην Ελλαδα. https://parcelsapp.com/en/tracking/AS834594465CN Η China post σαν Κινέζικο κρατικό ταχυδρομείο συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ. Αν πράγματι ερχόταν το δέμα με China post, στην Ελλαδα θα το είχε παραδώσει τα ΕΛΤΑ. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο πλήρωσες για να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και κάπως να αποδείξεις αυτό που γράφω πιο πάνω για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Επίσης ίσως και τα μηνύματα να βοηθήσουν που δεν απαντάει. Edit: Τώρα πρόσεξα γράφεις το πήρες από Amazon, δεν έχω εμπειρία από Amazon αλλά λογικά θα καταλάβουν ειναι απάτη, αφού η China post δεν παραδίδει δέματα μέσα στην Ελλαδα. Κανε dispute. Εδώ θα δεις και άλλοι που την πατήσανε με παρόμοιο tracking number (AS********CN). https://www.chinapostaltracking.com/qa/i-think-my-china-post-tracking-number-is-fake-112513/ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demekapo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια πληρωσα απε ευθειας με την χρεωστικη μου καρτα 44 ευρω περιπου εδω ειναι η βλακεια μου να μην ψηλιαστω 44 ευρω μαζι με τα μεταφορικα για λαπτοπ καινουργιο ημαρτον παρασυρθηκα απο τα διαφορα σχολια απο διαφορους τυπους με φωτογραφιες αλλα τωρα ειναι εμφανες οτι οι φωτο και τα σχολια ηταν μουφα χαχαχα πρωτη φορα μου συμβαινει εχω αγορασει πολλα πραγματα απο την ΚΙνα τουλαχιστον 6 σμαρτ φον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα