Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Damianus είπε

Κατέκτησε το τρίτο σε κατάταξη ευρωπαϊκό κύπελλο απέναντι σε κακές/μέτριες ομάδες το οποίο έχει ιστορία μόλις τριών χρονών.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και οι πηχυαίοι τίτλοι είναι υπερβολικοί.

Και η ιεραρχική κατάταξη δυναμικότητας στην Ευρώπη.

1) ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ (ίδρυση 1955) (οι καλύτερες ομάδες)

2) ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ ( ίδρυση 1971) (οι καλές ομάδες)

3) ΟΥΕΦΑ Κόνφερενς Λιγκ ( ίδρυση 2021) ( οι κακές/μέτριες ομάδες)

Σας πονάει αλλά θα σας περάσει.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Damianus είπε

Όπως επίσης η νοοτροπία των μεγάλων ομάδων είναι να επενδύουν στο δυναμικό που τους έφθασε μέχρι αυτό το σημείο , για να ανέβουν ακόμη υψηλότερα (συνεχή βελτιστοποίηση ) και δεν τις αποδομουν αμέσως μετά από την όποια επιτυχία.

Δεν έχουν περάσει 24 ώρες απο την απονομή και βλέπεις ήδη αποδόμηση.

οκ.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Damianus είπε

Κατέκτησε το τρίτο σε κατάταξη ευρωπαϊκό κύπελλο απέναντι σε κακές/μέτριες ομάδες το οποίο έχει ιστορία μόλις τριών χρονών.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και οι πηχυαίοι τίτλοι είναι υπερβολικοί.

Και η ιεραρχική κατάταξη δυναμικότητας στην Ευρώπη.

1) ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ (ίδρυση 1955) (οι καλύτερες ομάδες)

2) ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ ( ίδρυση 1971) (οι καλές ομάδες)

3) ΟΥΕΦΑ Κόνφερενς Λιγκ ( ίδρυση 2021) ( οι κακές/μέτριες ομάδες)

Καλώς ή κακώς για εκει ειναι η δυναμικότητα των ελληνικων ομάδων, ας μην κοροιδευόμαστε. Το κονφερενς ειναι το καλύτερο που μπορουμε να πετύχουμε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, dtk-386 said:

Σας πονάει αλλά θα σας περάσει.

Σας πόνεσε περισσότερο αυτό που συνέβη την Κυριακή το βράδυ. 

Είναι επίτευγμα, είναι. Στην μπάλα, πέραν του euro, δεν έχει άλλη ομάδα κάποιο κύπελλο, έστω και το conference. 

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι ποιον λόγο  το πανηγυρίζεται τόσο πολύ, από την στιγμή που ο γενικός διευθυντής  της ΠΑΕ σας,   το έχει χαρακτηρίσει, επίσημα,  milko cup και πως δεν σας απασχολεί. 

Επεξ/σία από AonDuine
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AonDuine είπε

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι ποιον λόγο  το πανηγυρίζεται τόσο πολύ, από την στιγμή που ο γενικός διευθυντής  της ΠΑΕ σας,   το έχει χαρακτηρίσει, επίσημα,  milko cup και πως δεν σας απασχολεί. 

Ο γενικός διευθυντής δεν είναι αποδεκτός από τους υγιείς οπαδούς του Ολυμπιακού και δεν υιοθετούν αυτά που λέει και έχει πει και άλλα πολλά για τις ομάδες σας αν υιοθετείτε αυτό να υιοθετήσετε και τα άλλα 

Δημοσ.

H επιτυχια ειναι σε αμεση συναρτηση με το επιπεδο καθε ομαδας, καλως η κακως ο ολυμπιακος ειναι για το κονφερενς και εκει και μονο εκει θα μπορουσε να εχει επιτυχιες.

Με βαση αυτο λοιπον ειναι επιτυχια η κατακτηση του  και ειναι ο μοναδικος ευρωπαικος τιτλος που εχει Ελληνικος συλλογος.

Ας ειναι αυτο παραδειγμα και για τις υπολοιπες ομαδες να καταφερουν κατι που στην αρχη εμοιαζε εξαιρετικα δυσκολο.

Δημοσ.
2 minutes ago, adi32 said:

Ο γενικός διευθυντής δεν είναι αποδεκτός από τους υγιείς οπαδούς του Ολυμπιακού και δεν υιοθετούν αυτά που λέει και έχει πει και άλλα πολλά για τις ομάδες σας αν υιοθετείτε αυτό να υιοθετήσετε και τα άλλα 

Με κάλυψες. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, AonDuine είπε

Σας πόνεσε περισσότερο αυτό που συνέβη την Κυριακή το βράδυ. 

Είναι επίτευγμα, είναι. Στην μπάλα, πέραν του euro, δεν έχει άλλη ομάδα κάποιο κύπελλο, έστω και το conference. 

Ο χρόνος είναι γιατρός.

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα που είμαι αποστασιοποιημένος από τα ποδοσφαιρικά κάποιες δεκαετίες, και γελάω πραγματικά με τους οπαδισμούς,
τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζετε.

Άμα είναι milko cup (που δεν έχω αμφιβολία)
οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει τα προηγούμενα και τα επόμενα χρόνια να κερδίζουν τα milko cup γιατί ο,τιδήποτε λιγότερο θα είναι αποτυχία.

Με αυτή λοιπόν την έννοια και με το δεδομένο πως καμία ελληνική ομάδα δεν κέρδισε στο παρελθόν ούτε το τότε κύπελλο uefa,
το milko cup που κέρδισε το 2024 ο Ολυμπιακός είναι επιτυχία που δε μπορεί να αποδομηθεί από καμία άλλη ελληνική ομάδα.

Πόσο αστείοι όμως μου φαίνονται οι τσακωμοί για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο,
να κονομάνε άλλοι και να χαλιόμαστε εμείς,
άλλη συζήτηση...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NVsil είπε

άλλη συζήτηση...

Οι οπαδισμοι υπάρχουν στα πάντα. Από αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα έως ομάδες ποδοσφαίρου και πολιτικά κόμματα. Είναι στην φύση του ανθρώπου.

Δημοσ.

Το κομπλεξ και ο εγωισσμος υπαρχει παντου στη ζωη μας
Εγω πηγα πιο γρηγορα στη διαδρομη
εγω εχω το καλυτερο αυτοκινητο
εγω πηρα 20 πρωταθληματα .....
Οταν σας λενε κατι τετοιο πειτε
Ε και τι εγινε ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Οι οπαδισμοι υπάρχουν στα πάντα. Από αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα έως ομάδες ποδοσφαίρου και πολιτικά κόμματα. Είναι στην φύση του ανθρώπου.

Στη φύση του ανθρώπου δεν είναι οι οπαδισμοί,
στο χαρακτήρα και στον τρόπο ζωής είναι.

Δημοσ.
4 minutes ago, NVsil said:

άλλη συζήτηση...

Συμφωνώ 100%, σιγά μην τσακωθώ για το ποδοσφαιρο ή το μπάσκετ, κανα πείραγμα και μέχρι εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι απόρροια οπαδισμού  αυτό που θα πω αλλά εγώ προσωπικά θα απαξιούσα να ασχοληθώ πλέον ή να μπω σε οποιαδήποτε συζήτηση με φιλάθλους άλλων ομάδων και το ίδιο συμβουλεύω λοιπούς. Όταν πάρετε το milko cup και σεις τα ξανά λέμε, μέχρι τότε περαστικά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...