dtk-386 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 42 λεπτά πριν, Damianus είπε Κατέκτησε το τρίτο σε κατάταξη ευρωπαϊκό κύπελλο απέναντι σε κακές/μέτριες ομάδες το οποίο έχει ιστορία μόλις τριών χρονών. Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και οι πηχυαίοι τίτλοι είναι υπερβολικοί. Και η ιεραρχική κατάταξη δυναμικότητας στην Ευρώπη. 1) ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ (ίδρυση 1955) (οι καλύτερες ομάδες) 2) ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ ( ίδρυση 1971) (οι καλές ομάδες) 3) ΟΥΕΦΑ Κόνφερενς Λιγκ ( ίδρυση 2021) ( οι κακές/μέτριες ομάδες) Σας πονάει αλλά θα σας περάσει. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 3 λεπτά πριν, Damianus είπε Όπως επίσης η νοοτροπία των μεγάλων ομάδων είναι να επενδύουν στο δυναμικό που τους έφθασε μέχρι αυτό το σημείο , για να ανέβουν ακόμη υψηλότερα (συνεχή βελτιστοποίηση ) και δεν τις αποδομουν αμέσως μετά από την όποια επιτυχία. Δεν έχουν περάσει 24 ώρες απο την απονομή και βλέπεις ήδη αποδόμηση. οκ.
adi32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Τρομερό επίτευγμα που πολύ πιθανώς να μην ξανά γίνει τα επόμενα χρόνια.
vorlon68 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 51 λεπτά πριν, Damianus είπε Κατέκτησε το τρίτο σε κατάταξη ευρωπαϊκό κύπελλο απέναντι σε κακές/μέτριες ομάδες το οποίο έχει ιστορία μόλις τριών χρονών. Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και οι πηχυαίοι τίτλοι είναι υπερβολικοί. Και η ιεραρχική κατάταξη δυναμικότητας στην Ευρώπη. 1) ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ (ίδρυση 1955) (οι καλύτερες ομάδες) 2) ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ ( ίδρυση 1971) (οι καλές ομάδες) 3) ΟΥΕΦΑ Κόνφερενς Λιγκ ( ίδρυση 2021) ( οι κακές/μέτριες ομάδες) Καλώς ή κακώς για εκει ειναι η δυναμικότητα των ελληνικων ομάδων, ας μην κοροιδευόμαστε. Το κονφερενς ειναι το καλύτερο που μπορουμε να πετύχουμε. 2
AonDuine Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, dtk-386 said: Σας πονάει αλλά θα σας περάσει. Σας πόνεσε περισσότερο αυτό που συνέβη την Κυριακή το βράδυ. Είναι επίτευγμα, είναι. Στην μπάλα, πέραν του euro, δεν έχει άλλη ομάδα κάποιο κύπελλο, έστω και το conference. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι ποιον λόγο το πανηγυρίζεται τόσο πολύ, από την στιγμή που ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ σας, το έχει χαρακτηρίσει, επίσημα, milko cup και πως δεν σας απασχολεί. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2024 από AonDuine
adi32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 6 λεπτά πριν, AonDuine είπε Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι ποιον λόγο το πανηγυρίζεται τόσο πολύ, από την στιγμή που ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ σας, το έχει χαρακτηρίσει, επίσημα, milko cup και πως δεν σας απασχολεί. Ο γενικός διευθυντής δεν είναι αποδεκτός από τους υγιείς οπαδούς του Ολυμπιακού και δεν υιοθετούν αυτά που λέει και έχει πει και άλλα πολλά για τις ομάδες σας αν υιοθετείτε αυτό να υιοθετήσετε και τα άλλα
Menelaos83 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 H επιτυχια ειναι σε αμεση συναρτηση με το επιπεδο καθε ομαδας, καλως η κακως ο ολυμπιακος ειναι για το κονφερενς και εκει και μονο εκει θα μπορουσε να εχει επιτυχιες. Με βαση αυτο λοιπον ειναι επιτυχια η κατακτηση του και ειναι ο μοναδικος ευρωπαικος τιτλος που εχει Ελληνικος συλλογος. Ας ειναι αυτο παραδειγμα και για τις υπολοιπες ομαδες να καταφερουν κατι που στην αρχη εμοιαζε εξαιρετικα δυσκολο.
AonDuine Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 2 minutes ago, adi32 said: Ο γενικός διευθυντής δεν είναι αποδεκτός από τους υγιείς οπαδούς του Ολυμπιακού και δεν υιοθετούν αυτά που λέει και έχει πει και άλλα πολλά για τις ομάδες σας αν υιοθετείτε αυτό να υιοθετήσετε και τα άλλα Με κάλυψες.
dtk-386 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 13 λεπτά πριν, AonDuine είπε Σας πόνεσε περισσότερο αυτό που συνέβη την Κυριακή το βράδυ. Είναι επίτευγμα, είναι. Στην μπάλα, πέραν του euro, δεν έχει άλλη ομάδα κάποιο κύπελλο, έστω και το conference. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι ποιον λόγο το πανηγυρίζεται τόσο πολύ, από την στιγμή που ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ σας, το έχει χαρακτηρίσει, επίσημα, milko cup και πως δεν σας απασχολεί. Ο χρόνος είναι γιατρός. 1
NVsil Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Για μένα που είμαι αποστασιοποιημένος από τα ποδοσφαιρικά κάποιες δεκαετίες, και γελάω πραγματικά με τους οπαδισμούς, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζετε. Άμα είναι milko cup (που δεν έχω αμφιβολία) οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει τα προηγούμενα και τα επόμενα χρόνια να κερδίζουν τα milko cup γιατί ο,τιδήποτε λιγότερο θα είναι αποτυχία. Με αυτή λοιπόν την έννοια και με το δεδομένο πως καμία ελληνική ομάδα δεν κέρδισε στο παρελθόν ούτε το τότε κύπελλο uefa, το milko cup που κέρδισε το 2024 ο Ολυμπιακός είναι επιτυχία που δε μπορεί να αποδομηθεί από καμία άλλη ελληνική ομάδα. Πόσο αστείοι όμως μου φαίνονται οι τσακωμοί για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να κονομάνε άλλοι και να χαλιόμαστε εμείς, άλλη συζήτηση... 1
dtk-386 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, NVsil είπε Πόσο αστείοι όμως μου φαίνονται οι τσακωμοί για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να κονομάνε άλλοι και να χαλιόμαστε εμείς, άλλη συζήτηση... Οι οπαδισμοι υπάρχουν στα πάντα. Από αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα έως ομάδες ποδοσφαίρου και πολιτικά κόμματα. Είναι στην φύση του ανθρώπου.
adi32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Το κομπλεξ και ο εγωισσμος υπαρχει παντου στη ζωη μας Εγω πηγα πιο γρηγορα στη διαδρομη εγω εχω το καλυτερο αυτοκινητο εγω πηρα 20 πρωταθληματα ..... Οταν σας λενε κατι τετοιο πειτε Ε και τι εγινε ?
NVsil Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Οι οπαδισμοι υπάρχουν στα πάντα. Από αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα έως ομάδες ποδοσφαίρου και πολιτικά κόμματα. Είναι στην φύση του ανθρώπου. Στη φύση του ανθρώπου δεν είναι οι οπαδισμοί, στο χαρακτήρα και στον τρόπο ζωής είναι.
AonDuine Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 4 minutes ago, NVsil said: Πόσο αστείοι όμως μου φαίνονται οι τσακωμοί για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να κονομάνε άλλοι και να χαλιόμαστε εμείς, άλλη συζήτηση... Συμφωνώ 100%, σιγά μην τσακωθώ για το ποδοσφαιρο ή το μπάσκετ, κανα πείραγμα και μέχρι εκεί. 1
gpanos88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δεν ξέρω αν είναι απόρροια οπαδισμού αυτό που θα πω αλλά εγώ προσωπικά θα απαξιούσα να ασχοληθώ πλέον ή να μπω σε οποιαδήποτε συζήτηση με φιλάθλους άλλων ομάδων και το ίδιο συμβουλεύω λοιπούς. Όταν πάρετε το milko cup και σεις τα ξανά λέμε, μέχρι τότε περαστικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα