freejazz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 παιδια οι τιμές εχουν πάει αέρα και οι μερίδες παρα ειναι παιδικές. νομίζω αυτο ειναι το βασικό προβλημα. 1
freejazz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, linic74903 είπε Σημερα ειδα κατι ακομα πιο τρελο. "ΚΡΕΠΑ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ" 6 ευρω ελεος.. ναι καπου εκει πααιζουν οι τιμες στις κρέπες πλεον. αν παρεις μια τουμπανιάρικη ανετα φτάνεις 10€ Κρέπα προχθες γλυκια ουτε καν νουτελα απλη πραλινα, μπισκότο σιροπι καραμέλας 4,90! το οτι εχουν βαλει σχεδον και ολα τα μαγαζία delivery cost το θεωρω ξεφτίλα. πάνε για μεγάλο κλεισιμο πολλα μαγαζάκια.
haris_216 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, freejazz είπε παιδια οι τιμές εχουν πάει αέρα και οι μερίδες παρα ειναι παιδικές. νομίζω αυτο ειναι το βασικό προβλημα. Αν και θα με χαρακτήριζα φαγανό, όπως και τη γυναίκα μου (ευτυχώς ο μεταβολισμός της λειτουργεί άψογα ) όσες φορές επιλέξω μαγειρευτά απέξω (νότια προάστια όπως ανέφερα) μια χαρά είναι οι μερίδες. Απόλυτα ικανοποιητικές. Οκ, δεν παίρνουμε τακτικά, αφού μαγειρεύουμε αρκετά. Τόσο εκείνη όσο κι εγώ. Θα επιλέξουμε την εύκολη λύση είτε σε πολύ μεγάλες βαρεμάρες είτε για κάτι πιο "δύσκολο" που δεν θα μπούμε στη διαδικασία. Πχ το παστίτσιο που αναφέρθηκε. Πάντα το έκανε η μαμά και ήταν τέλειο. Όταν πια τη χάσαμε η σκέψη ήταν "παίρνουμε το τετραδιάκι της και ακολουθούμε τη συνταγή". Καλά, πέρα από το γεγονός ότι πάντα στις συνταγές των παλιών υπάρχουν πράγματα που δεν αναφέρονται (παρεμβάσεις λόγω εμπειρίας που δεν μπήκαν πότε στο γραπτό) θέλει πολύύύ χρόνο. Κι επειδή δεν είμαι φαν των σύγχρονων τάσεων/προτάσεων του στυλ "εύκολο παστίτσιο σε 40 λεπτά" ή "εναλλακτικό παστίτσιο με 4 υλικά" τότε πάμε στην φάση της παραγγελίας.
freejazz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αν και θα με χαρακτήριζα φαγανό, όπως και τη γυναίκα μου (ευτυχώς ο μεταβολισμός της λειτουργεί άψογα ) όσες φορές επιλέξω μαγειρευτά απέξω (νότια προάστια όπως ανέφερα) μια χαρά είναι οι μερίδες. Απόλυτα ικανοποιητικές. Οκ, δεν παίρνουμε τακτικά, αφού μαγειρεύουμε αρκετά. Τόσο εκείνη όσο κι εγώ. Θα επιλέξουμε την εύκολη λύση είτε σε πολύ μεγάλες βαρεμάρες είτε για κάτι πιο "δύσκολο" που δεν θα μπούμε στη διαδικασία. Πχ το παστίτσιο που αναφέρθηκε. Πάντα το έκανε η μαμά και ήταν τέλειο. Όταν πια τη χάσαμε η σκέψη ήταν "παίρνουμε το τετραδιάκι της και ακολουθούμε τη συνταγή". Καλά, πέρα από το γεγονός ότι πάντα στις συνταγές των παλιών υπάρχουν πράγματα που δεν αναφέρονται (παρεμβάσεις λόγω εμπειρίας που δεν μπήκαν πότε στο γραπτό) θέλει πολύύύ χρόνο. Κι επειδή δεν είμαι φαν των σύγχρονων τάσεων/προτάσεων του στυλ "εύκολο παστίτσιο σε 40 λεπτά" ή "εναλλακτικό παστίτσιο με 4 υλικά" τότε πάμε στην φάση της παραγγελίας. φιλε εγώ που αθλούμε τρώω ανετα 2 τετοιες μερίδες. τις θεωρω λιγο αστείες για τα λευτα που ζητάνε. εκανα ενα καινουργειο τοπικ εδώ ας το συνεχισουκμε εκει μιας και εδώ αρχισε να παρεκλινει το τοπικ στις τιμές των ντελιβερι. όποιος θέλει να συνμετάσχει ας μπει εδώ (ας κλειδωθει το παρών θέμα)
gairf Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 18 ώρες πριν, The_Judas είπε μολις 100-200 γευματα τη μερα εδινε κακης ποιοτητας... για τα ματια του κοσμου μαγειρεμενα στο ποδι..τα εβλεπα τοσο καιρο και απορουσα με την ανοργανωσια και βρωμια... Το 99% των χρηματων κατεληγαν στην τσεπη του. υπαρχουν πολυ καλυτερες δομες που δινουν ποιοτικο φαγητο. μου κανει τεραστια εντυπωση πως εδιναν οι πολυεθνικες χρηματα σε προσωπικο λογαριασμο... Ήταν αριστερός αφού... 3 ώρες πριν, haris_216 είπε ίδιο και στο θέμα του φαγητού. Το σουβλάκι αν το αναλύσουμε "εις τα εξ ων συνετέθη" σίγουρα δεν στοιχίζει όχι 3-3,50 ευρώ αλλά ούτε καν 1,5. Το ίδιο και το παστίτσιο. Πληρώνουμε όμως την ευκολία μας και το ότι το έχουμε όποτε θέλουμε. Για να μπορέσει ένα κατάστημα να είναι βιώσιμο θα πρέπει να πουλάει το κόστος των υλικών επί 3. Οπότε το σουβλάκι αν στοιχίζει 1,5 ευρώ σαν υλικά, τα 4,5 ευρώ λιανικής είναι λογικό ποσό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα