freejazz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 εχει πάρει τιποτα το μάτι σας, βλέπω κατι 10€ η μεριδα και νομιζω εχουν ξεφυγει ασχημα οι τυποι. Αμπελόκηπους αθηνας 1
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Θα κοίταζα στο Σπιτική Κουζίνα στην Πανόρμου. 1
takoulou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, freejazz είπε εχει πάρει τιποτα το μάτι σας, βλέπω κατι 10€ η μεριδα και νομιζω εχουν ξεφυγει ασχημα οι τυποι. Αμπελόκηπους αθηνας Ανάλογα που κοιτάς.. Τι ψάχνεις...
haris_216 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Πού ακριβώς είναι αυτό το "10€ η μερίδα" και για ποιο φαγητό; Οκ, δεν είμαι κέντρο αλλά στην ευρύτερη περιοχή μου (νότια προάστια) οι τιμές που παίζουν είναι γύρω στα 6-8 ευρώ για τα περισσότερα (με καμιά φακή στα 5€ ή κάνα κατσικάκι φούρνου να πηγαίνει προς τα 10€). Και δεν μιλάω για ένα μαγαζί αλλά για διαφορετικά μεταξύ τους. Οκ, μπορεί όλοι να θέλαμε να είχε κάθε μερίδα μέχρι 5€ αλλά όταν το μέσο τυλιχτό σουβλάκι έχει φτάσει γύρω στα 3,00-3,50€ (αρκετά τσιμπάνε και παραπάνω χωρίς να το δικαιολογεί η ποιότητα/γεύση" τους) πόσο περιμένουμε να έχει ένα μαγειρευτό όταν δεν είναι μόνο όσπριο; Όχι πως το δικαιολογώ αλλά με τις δικαιολογίες που είναι εύκαιρες περί ελαιολάδου (άσχετα αν δεν το χρησιμοποιούν), φέτας (άσχετα αν σου σερβίρουν λευκό τυρί) και των ανταρτών χούθι (άσχετα αν δεν παίρνουμε ΑΚΟΜΑ μαϊντανό από την Κίνα) έχουμε να δούμε προφανώς πολλά στο μέλλον
Nabuko Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Αν δεν έχεις χρήματα κοίτα για την κοινωνική κουζίνα "Ο άλλος άνθρωπος" που μοιράζει δωρεάν φαγητό 1
Bitbit Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Μιλούσα με μια γνωστή περι φαγητών-γλυκών.... Ό,τι κάποια ζαχαροπλαστεία έχουν ρίξει την ποιότητα ή κάνουν διάφορα κόλπα, δηλαδή γεμίζουν παραπάνω σιρόπι και σου βγάζουν ένα τεμάχιο και διάφορα τέτοια. ( 1 τεμάχιο από πακέτο με σιροπιαστά εννοούσα). Άλλοι έχουν μειώσει τη γέμιση, τα αμύγδαλα-καρύδια.. Και σε μια φάση που έλεγα εγώ για κάποιο φαγητό μου λέει... ξέρεις πόσο κοστίζει αυτό για να γίνει; Συμπέρασμα, όταν μας το πουλάνε έξω είναι πανάκριβο και είναι κλέφτες. Αν πάμε να το φτιάξουμε εμείς όμως.. α δε συμφέρει να το φτιάξουμε, ας το πάρουμε έτοιμο. Έχουμε την απαίτηση όμως να είναι όπως το ονειρευόμαστε. Όσο για τη μερίδα στα 10€, δε νομίζω ότι είναι ο κανόνας. Μια χαρά βρίσκεις φαγητά φθηνότερα. Βασικά σε αρκετά καταστήματα με το ζόρι βρίσκεις με 10€ . Κάτι πένες με γαρίδες και τέτοια. Τα υπόλοιπα παίζουν μέχρι 7€ -8,5€. Φυσικά έχει να κάνει και με την περιοχή.
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 35 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν δεν έχεις χρήματα κοίτα για την κοινωνική κουζίνα "Ο άλλος άνθρωπος" που μοιράζει δωρεάν φαγητό Εχει και φρουτακι το μενου; 😆
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 51 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν δεν έχεις χρήματα κοίτα για την κοινωνική κουζίνα "Ο άλλος άνθρωπος" που μοιράζει δωρεάν φαγητό Μπορεί η τροπή των πραγμάτων να είναι αυτή που είναι, αλλά μοίρασε εκατοντάδες χιλιάδες μερίδες φαγητού όλα αυτά τα χρόνια. 5 1
haris_216 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Μπορεί η τροπή των πραγμάτων να είναι αυτή που είναι, αλλά μοίρασε εκατοντάδες χιλιάδες μερίδες φαγητού όλα αυτά τα χρόνια. Off topic αλλά συμφωνώ απόλυτα. Σε αντίθεση με άλλες "μασαμπούκες", εδώ τουλάχιστον υπάρχει απτό αποτέλεσμα και όφελος για το κοινωνικό σύνολο. Και μάλιστα για εκεί που κανονικά θα έπρεπε να μεριμνά το κράτος. Αν τελικά αποδειχτεί ότι είναι φάουλ η κατάσταση (προτιμώ να μην κρίνω από τους click-bait τίτλους) προφανώς θα χαλαστώ αφού πραγματικά έχω πιστέψει στη δουλειά που γινόταν/γίνεται. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν "κλαίω" τα κάποια ευρώ που έδωσα όταν μπορούσα, από τη στιγμή που κάποιο μέρος τους (τουλάχιστον) σίγουρα πήγαν εκεί που έπρεπε/ήθελα. 6 1
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 34 λεπτά πριν, haris_216 είπε Off topic αλλά συμφωνώ απόλυτα. Σε αντίθεση με άλλες "μασαμπούκες", εδώ τουλάχιστον υπάρχει απτό αποτέλεσμα και όφελος για το κοινωνικό σύνολο. Και μάλιστα για εκεί που κανονικά θα έπρεπε να μεριμνά το κράτος. Αν τελικά αποδειχτεί ότι είναι φάουλ η κατάσταση (προτιμώ να μην κρίνω από τους click-bait τίτλους) προφανώς θα χαλαστώ αφού πραγματικά έχω πιστέψει στη δουλειά που γινόταν/γίνεται. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν "κλαίω" τα κάποια ευρώ που έδωσα όταν μπορούσα, από τη στιγμή που κάποιο μέρος τους (τουλάχιστον) σίγουρα πήγαν εκεί που έπρεπε/ήθελα. Τα είπες όλα. 1 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Στις 6/2/2024 στις 11:19 ΠΜ, haris_216 είπε Off topic αλλά συμφωνώ απόλυτα. Σε αντίθεση με άλλες "μασαμπούκες", εδώ τουλάχιστον υπάρχει απτό αποτέλεσμα και όφελος για το κοινωνικό σύνολο. Και μάλιστα για εκεί που κανονικά θα έπρεπε να μεριμνά το κράτος. Αν τελικά αποδειχτεί ότι είναι φάουλ η κατάσταση (προτιμώ να μην κρίνω από τους click-bait τίτλους) προφανώς θα χαλαστώ αφού πραγματικά έχω πιστέψει στη δουλειά που γινόταν/γίνεται. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν "κλαίω" τα κάποια ευρώ που έδωσα όταν μπορούσα, από τη στιγμή που κάποιο μέρος τους (τουλάχιστον) σίγουρα πήγαν εκεί που έπρεπε/ήθελα. Δε διαφωνώ παρά μονο στο bold. Υπάρχει έρευνα απο την αρμόδια αρχή για το ξέπλυμα χρήματος. Δεν είναι μόνο click-bait άρθρα... 3
The_Judas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 6/2/2024 στις 11:07 ΠΜ, Rebelos2018 είπε Μπορεί η τροπή των πραγμάτων να είναι αυτή που είναι, αλλά μοίρασε εκατοντάδες χιλιάδες μερίδες φαγητού όλα αυτά τα χρόνια. μολις 100-200 γευματα τη μερα εδινε κακης ποιοτητας... για τα ματια του κοσμου μαγειρεμενα στο ποδι..τα εβλεπα τοσο καιρο και απορουσα με την ανοργανωσια και βρωμια... Το 99% των χρηματων κατεληγαν στην τσεπη του. υπαρχουν πολυ καλυτερες δομες που δινουν ποιοτικο φαγητο. μου κανει τεραστια εντυπωση πως εδιναν οι πολυεθνικες χρηματα σε προσωπικο λογαριασμο... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από The_Judas 2
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, The_Judas είπε μολις 100-200 γευματα τη μερα εδινε κακης ποιοτητας... για τα ματια του κοσμου μαγειρεμενα στο ποδι..τα εβλεπα τοσο καιρο και απορουσα με την ανοργανωσια και βρωμια... Το 99% των χρηματων κατεληγαν στην τσεπη του. υπαρχουν πολυ καλυτερες δομες που δινουν ποιοτικο φαγητο. μου κανει τεραστια εντυπωση πως εδιναν οι πολυεθνικες χρηματα σε προσωπικο λογαριασμο... Το ξέρεις αυτό που λες ή το διάβασες στις φυλλάδες; Το "μόλις 100-200 τη μέρα" δεν το σχολιάζω. Κάποτε, είχα μοιράσει ο ίδιος φαγητό, σε άτυχους συνανθρώπους μας, αστέγους, πέριξ του κέντρου της Αθήνας. Μακαρόνια που έφτιαξα ο ίδιος. Τα συσκεύασα ο ίδιος και τα μοίρασα ο ίδιος. Πρέπει να βγήκαν δεκατρείς-δεκαπέντε μερίδες. Η χαρά που έβλεπες στο πρόσωπο τους, είναι κάτι το ανεκτίμητο. Και όχι για τα μακαρόνια αυτά καθ'αυτά. Πιο πολύ είναι η αίσθηση ότι κάποιος (σε) νοιάζεται. Ένιωθα χαρά ο ίδιος, για μία εβδομάδα. Αυτό, για το "μόλις 100-200 τη μέρα." Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από Rebelos2018 1 1
haris_216 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Δε διαφωνώ παρά μονο στο bold. Υπάρχει έρευνα απο την αρμόδια αρχή για το ξέπλυμα χρήματος. Δεν είναι μόνο click-bait άρθρα... Δεν είπα ότι δεν υπάρχει έρευνα. Αλλά προσωπικά προτιμώ να βλέπω τα αποτελέσματα της όποιας έρευνας και όχι όταν είναι εν εξελίξει. Όχι πως δεν παρακολουθώ αλλά λέω για το πότε θα "πάρω κεφάλια". Νομίζω ότι όλοι πια ξέρουμε πως λειτουργεί το μιντιακό τσίρκο. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, haris_216 είπε Δεν είπα ότι δεν υπάρχει έρευνα. Αλλά προσωπικά προτιμώ να βλέπω τα αποτελέσματα της όποιας έρευνας και όχι όταν είναι εν εξελίξει. Όχι πως δεν παρακολουθώ αλλά λέω για το πότε θα "πάρω κεφάλια". Νομίζω ότι όλοι πια ξέρουμε πως λειτουργεί το μιντιακό τσίρκο. Μην ξεχνάμε και την υπόθεση με την Κιβωτό. Πολλά λέγονται, λίγα έως ελάχιστα,ή και μηδαμινά ισχύουν. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από Rebelos2018 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα