kostis444t Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 αποκλειστικά για ελαφρά ερασιτεχνική χρήση ,ποια προτείνεται αφου την εχετε δοκιμάσει ? βρήκα αυτη στο leroy σε προσφορά ...νομίζεται αξίζει η αγορά της ? https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrosugkollisi/ilektrosugkollisi-inverter/ilektrokollisi-inverter-150a-helix-super-mini-plus-90183496
andreaspA Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 και για ερασιτεχνικη και για επαγγελματικη. Αριστη ειναι. Δεν ξερω τι εννοεις προσφορα αλλα παντου 69€ εχει. Μεχρι και στο χρωματοπωλειο, σιδηρικη, σωληνες ποτισματος μαγαζι στο χωριο μου. 1η φορα την ακους? ολη η Ελλαδα την εχει αγορασει.
haris_216 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω αλλά η 140a που ζαχαρώνω εδώ και καιρό (5€ κάτω από αυτή του link) έχει εντυπωσιακά καλές κριτικές)
kostis444t Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 34 λεπτά πριν, haris_216 είπε Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω αλλά η 140a που ζαχαρώνω εδώ και καιρό (5€ κάτω από αυτή του link) έχει εντυπωσιακά καλές κριτικές) και εμένα αυτη μου πρότεινε φίλος που ασχολείται με αυτο το χόμπι...https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrosugkollisi/ilektrosugkollisi-inverter/ilektrosugkollisi-inverter-140a-82552997 και η αγορά της στα 64.90 euro μου ειπε ειναι πολυ πολυ καλη αγορά για ερασιτεχνική παντα χρήση ,και εγω διάβασα κριτικές στο skroutz και ειδα και video στο youtube και την βγάζουν αριστη αγορά και 99% παω γι αυτη ... 1 ώρα πριν, andreaspA είπε και για ερασιτεχνικη και για επαγγελματικη. Αριστη ειναι. Δεν ξερω τι εννοεις προσφορα αλλα παντου 69€ εχει. Μεχρι και στο χρωματοπωλειο, σιδηρικη, σωληνες ποτισματος μαγαζι στο χωριο μου. 1η φορα την ακους? ολη η Ελλαδα την εχει αγορασει. εχεις δίκιο για την τιμή , απο κοντά την ειδα την πήρα στα χέρια μου και οντως ειναι πολυ ελαφριά και ειναι 150Α και εκει μου ειπαν στο leroy οτι ειναι σε προσφορά ???(την ειχαν σε ξεχωριστό χώρο μονο αυτην οπότε το πίστεψα..) 99% θα παω για την 140 στα 64.90euro που ειναι δοκιμασμένη και σίγουρη (με εγγύηση 2 χρόνων και αντικατάσταση με καινούργια σε περίπτωση βλάβης...και οχι επισκευής δινει η εταιρεία )
haris_216 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, kostis444t είπε και εμένα αυτη μου πρότεινε φίλος που ασχολείται με αυτο το χόμπι...https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrosugkollisi/ilektrosugkollisi-inverter/ilektrosugkollisi-inverter-140a-82552997 και η αγορά της στα 64.90 euro μου ειπε ειναι πολυ πολυ καλη αγορά για ερασιτεχνική παντα χρήση ,και εγω διάβασα κριτικές στο skroutz και ειδα και video στο youtube και την βγάζουν αριστη αγορά και 99% παω γι αυτη ... Συμπτωματικά την άλλη εβδομάδα βγάζει το lidl αυτή τη μάσκα. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αλλά με δεδομένο ότι έχω πάρει διάφορα εργαλεία από εκεί κι έχω μείνει ευχαριστημένος (ερασιτεχνική χρήση βέβαια) θα πάω να την τσεκάρω μήπως και 1
Gatilaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Περιεργεια γιατι δεν το γραφει πουθενα,τσιμπιδες κλπ περιεχονται μεσα ή ειναι μονο η ηλεκτροκολληση κ τιποτα αλλο?
haris_216 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Περιεργεια γιατι δεν το γραφει πουθενα,τσιμπιδες κλπ περιεχονται μεσα ή ειναι μονο η ηλεκτροκολληση κ τιποτα αλλο? Τόσο στο leroy όσο και στο σκρουτζ αναφέρει ότι έχει καλώδια, τσιμπίδα, πένσα γείωσης και ιμάντα Αυτό που σίγουρα δεν έχει, γι' αυτό έβαλα και το παραπάνω πόστ μου, είναι μάσκα. Και φυσικά όλα τα υπόλοιπα προστατευτικά (πχ γάντια, ποδιά) ή μη (ηλεκτρόδια, μαγνήτες συγκράτησης ή σκύλες, κλπ) 1 1
andreaspA Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Συμπτωματικά την άλλη εβδομάδα βγάζει το lidl αυτή τη μάσκα. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αλλά με δεδομένο ότι έχω πάρει διάφορα εργαλεία από εκεί κι έχω μείνει ευχαριστημένος (ερασιτεχνική χρήση βέβαια) θα πάω να την τσεκάρω μήπως και τσαμπα ειναι. Θα παω να την παρω για 2η.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα