Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν σεμινάρια γυμναστικής ώστε κάποιος που έχει επαφή με γυμναστήρια τα τελευταία χρόνια να μπορέσει να βάλει σε σειρά τις γνώσεις του , να μάθει έξτρα πράγματα και με όλα αυτά να μπορέσει να βγάζει πρόγραμμα προπόνησης για τον εαυτό του ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνει έξτρα κάποιον personal ή να μην είναι στο έλεος των γυμναστών του γυμναστηρίου που του πετάνε ένα πρόγραμμα σούπα ;

Αξίζει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν σεμινάρια που μπορείς να παρακολουθήσεις. Το αν αξίζει ή όχι, εσύ θα το κρίνεις. Μπορεί εσένα να σ' αρέσει να το κάνεις για ν' αποκτήσεις γνώσεις κτλ. Αλλος μπορεί να το βρει χαμένο χρόνο και να προτιμάει να πληρώσει έναν personal. Δεν υπάρχει μιαν απάντηση. 

Πάντως, είναι λίγο παράξενο να έχεις επαφή με τη γυμναστική χρόνια και να μην έχεις βάλει σε σειρά τις γνώσεις σου. Θα έλεγε κανείς ότι θα είσαι και σε θέση να φιλτράρεις όσα διαβάζεις (άπειρη η πληροφόρηση).

Υπάρχουν και fora που μπορείς να διαβάσεις τόσα θέματα και να βοηθηθείς από τους θαμώνες, πχ bodybuilders.gr

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Υπάρχουν σεμινάρια που μπορείς να παρακολουθήσεις. Το αν αξίζει ή όχι, εσύ θα το κρίνεις. Μπορεί εσένα να σ' αρέσει να το κάνεις για ν' αποκτήσεις γνώσεις κτλ. Αλλος μπορεί να το βρει χαμένο χρόνο και να προτιμάει να πληρώσει έναν personal. Δεν υπάρχει μιαν απάντηση. 

Πάντως, είναι λίγο παράξενο να έχεις επαφή με τη γυμναστική χρόνια και να μην έχεις βάλει σε σειρά τις γνώσεις σου. Θα έλεγε κανείς ότι θα είσαι και σε θέση να φιλτράρεις όσα διαβάζεις (άπειρη η πληροφόρηση).

Υπάρχουν και fora που μπορείς να διαβάσεις τόσα θέματα και να βοηθηθείς από τους θαμώνες, πχ bodybuilders.gr

Θέλω να φτάσω σε σημείο να μην πληρώνω γυμναστή από την στιγμή που θα μου τρώει λίγο χρόνο το να βγάλω πρόγραμμα για μένα.  

Όντως ξέρω αρκετά πράγματα για γυμναστική και διατροφή όμως θέλω να μπορέσω με ακρίβεια ( ας πούμε με μαθηματικούς τύπους ) να βγάλω πρόγραμμα σε μένα ανάλογα τον στόχο μου, τα σωματικά χαρακτηριστικά κτλ και όχι απλά να είναι σχετικά καλό και να φθάσω να μην βλέπω πρόοδο 

Το γνωρίζω αυτό το site  . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...