NusrCt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα. Με την κατάργηση της παραγωγής της άμμου Friskies δυσκολεύομαι να βρω μια αντίστοιχη. Πείτε προτάσεις και απο ποια αλυσίδα σουπερμαρκετ αγοράζετε γιατί στον γάτο μου δεν αρέσει καμία άλλη...
fmarkos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Εγώ παλιά αγόραζα αυτή από το ΑΒ και μια χαρά ήταν οι γάτες μαζί της. 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προτεινω επιλογη μου απο Κρητικο. Κανει τα ουρα σαν πετρες και καθαριζεται πολυ ευκολα γενικα. Δεν σηκωνει και σκονη ή εξω απο την τουαλετα (οι γατες μου καθαριζουν βεβαια τα πατουσακια στην πορτα πριν βγουν) https://kritikos-sm.gr/products/pet-shop/gatas/ugieinh/epilogh-mou-ammos-ugiein-gia-gates-lebanta-5k-639023/ Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2024 από SabotazNic
geopro Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Ποτέ μην αγοράζετε προϊόντα για ζώα από σούπερ μάρκετ. Ειδικά για τις τροφές καλύτερα να τρώνε τα ζωντανά από τά σκουπίδια. Υπάρχουν πολύ καλύτερα προϊόντα στα εξειδικευμένα καταστήματα σε καλές τιμές. Σχετικά με άμμο υγιεινής value for money μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα σε αυτή. 1
fmarkos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 35 λεπτά πριν, geopro είπε Ποτέ μην αγοράζετε προϊόντα για ζώα από σούπερ μάρκετ. Ειδικά για τις τροφές καλύτερα να τρώνε τα ζωντανά από τά σκουπίδια. Υπάρχουν πολύ καλύτερα προϊόντα στα εξειδικευμένα καταστήματα σε καλές τιμές. Σχετικά με άμμο υγιεινής value for money μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα σε αυτή. Για κροκέτες και κονσέρβες να το καταλάβω, αν και οι φρίσκις κι οι γουίσκας είναι οκ, αλλά η άμμος τι διαφορά έχει αν την πάρεις από SM ή petshop;
dimviii Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 η καλυτερη που εχω δοκιμασει μεγαλυτερη διαρκεια και απ την Αegean cats Aγοραζω απο εδω,και οταν περνω 2 τεμαχια μου κανει αρκετα καλυτερη τιμη. https://petheartshop.gr/cat-spa-ammos-ygieinis-me-zeolytho-10kg/
SabotazNic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 6/2/2024 στις 11:34 ΠΜ, geopro είπε Ειδικά για τις τροφές καλύτερα να τρώνε τα ζωντανά από τά σκουπίδια. Δικιο εχεις. Για αυτο ο μ.ο. ζωης των αδεσποτων ειναι στο 1/2-1/3 (εξαιρω τα αυτοκινητα) Στις 6/2/2024 στις 12:11 ΜΜ, fmarkos είπε Για κροκέτες και κονσέρβες να το καταλάβω, αν και οι φρίσκις κι οι γουίσκας είναι οκ, αλλά η άμμος τι διαφορά έχει αν την πάρεις από SM ή petshop; Καμια, και ουτε για την τροφη. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2024 από SabotazNic
geopro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δικιο εχεις. Για αυτο ο μ.ο. ζωης των αδεσποτων ειναι στο 1/2-1/3 (εξαιρω τα αυτοκινητα) Αυτό που είπα για την αποφυγή αγοράς οποιοδήποτε είδους προϊόντος για ζώα από σούπερ μάρκετ βασίζεται στην χαμηλή ποιότητα τους. Τα σούπερ μάρκετ εκμεταλλεύονται την ηγεμονική θέση στην αγορά και σε συνεργασία με μεγαλόσχημες εταιρείες διαθέτουν στην αγορά ελεεινές τροφές με περιεκτικότητα σε αληθινό κρέας μόλις 4% !! Αυτό το πρόβλημα με ένα τρόπο αντιμετωπίζεται: Να μην αγοράζει κανείς κανένα προϊόν για ζώα από σούπερ μάρκετ και να απευθυνόμαστε σε εξειδικευμένα καταστήματα ζώων και μάλιστα σε καλές τιμές.
haris_216 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μετά από πολλές "έρευνες" στη διάρκεια ετών έχω απορρίψει τις των supermarket. Ως προς τις λοιπές έχω δοκιμάσει και φθηνότερες και ακριβότερες και εδώ και αρκετό καιρό έχω καταλήξει σε αυτή σαν ένα πολύ καλό συμβιβασμό ως προς την ποιότητα/τιμή. Άψογη ως προς το clumping, μυρωδιές ή σκόνη 2
emiliosk Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 51 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μετά από πολλές "έρευνες" στη διάρκεια ετών έχω απορρίψει τις των supermarket. Ως προς τις λοιπές έχω δοκιμάσει και φθηνότερες και ακριβότερες και εδώ και αρκετό καιρό έχω καταλήξει σε αυτή σαν ένα πολύ καλό συμβιβασμό ως προς την ποιότητα/τιμή. Άψογη ως προς το clumping, μυρωδιές ή σκόνη +1 έχοντας δοκιμάσει αρκέτες φθηνές ( aegean, van cat, σουπερ μαρκετ κλπ). Εκτός και εάν το σηκώνει το πορτοφόλι όπου πας σε everclean που είναι ένα level μόνη της
christakos07 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 22 minutes ago, emiliosk said: +1 έχοντας δοκιμάσει αρκέτες φθηνές ( aegean, van cat, σουπερ μαρκετ κλπ). Εκτός και εάν το σηκώνει το πορτοφόλι όπου πας σε everclean που είναι ένα level μόνη της Αντίστοιχα εγκρίνω την Lindocat. Παλιότερα χρησιμοποιούσα τις άμμους της Sanicat μέχρι που αποφάσισε να ανεβάσει κατά πολύ τις τιμές της. Θεωρώ την Lindocat αντίστοιχη. Επίσης, λίγο καλύτερη η Everclean αλλά η διαφορά τιμής είναι χαώδης. Βέβαια, θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτήν εδώ που προτάθηκε παραπάνω 🤔🤔: https://petheartshop.gr/cat-spa-ammos-ygieinis-me-zeolytho-10kg/
dimviii Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 να την δοκιμασεις.Υποψιν οτι ειναι 10 κιλα οχι 10 λιτρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα