Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, poulinos είπε σε παραδοση που δεν εγινε παντως ζητησαν λεφτα για το επιστρεφομενο. εκτος αν (δεν το ξερω) ειχε βαλει με χρεωση παραληπτη Με χρέωση παραλήπτη ζητάνε να πληρώσεις την επιστροφή, η σε εταιρίες που έχουν άλλες τιμές ανά πακέτο (πχ φίλος με πολλά δέματα στην acs πληρώνει 1,5 +φπα την αποστολή, αν δεν παραλάβει ο πελάτης πληρώνει +1,5)
StamTheMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, poulinos είπε σε παραδοση που δεν εγινε παντως ζητησαν λεφτα για το επιστρεφομενο. εκτος αν (δεν το ξερω) ειχε βαλει με χρεωση παραληπτη Μαλλον αυτο ηταν.
serifis1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 9 ώρες πριν, Inuyasha είπε Με χρέωση παραλήπτη ζητάνε να πληρώσεις την επιστροφή, η σε εταιρίες που έχουν άλλες τιμές ανά πακέτο (πχ φίλος με πολλά δέματα στην acs πληρώνει 1,5 +φπα την αποστολή, αν δεν παραλάβει ο πελάτης πληρώνει +1,5) 9 ώρες πριν, Inuyasha είπε Με χρέωση παραλήπτη ζητάνε να πληρώσεις την επιστροφή, η σε εταιρίες που έχουν άλλες τιμές ανά πακέτο (πχ φίλος με πολλά δέματα στην acs πληρώνει 1,5 +φπα την αποστολή, αν δεν παραλάβει ο πελάτης πληρώνει +1,5) 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μαλλον αυτο ηταν. 9 ώρες πριν, Inuyasha είπε Με χρέωση παραλήπτη ζητάνε να πληρώσεις την επιστροφή, η σε εταιρίες που έχουν άλλες τιμές ανά πακέτο (πχ φίλος με πολλά δέματα στην acs πληρώνει 1,5 +φπα την αποστολή, αν δεν παραλάβει ο πελάτης πληρώνει +1,5) δεν ηταν με χρεωση παραληπτη , ειχα πληρωσει κανονικα!!!!! επισης η αποστολη εγινε μα τα ελτα! 15 ώρες πριν, poulinos είπε το να το δινουν σε οποιονδηποτε στην εργασια παει και ερχεται.εδω πολλες φορες εχει φανει οτι εχει παραδοθει σε ασχετα ατομα τελειως και σε αλλες περιοχες.που σημαινει οτι αυτος που το παρελαβε απλα λεει μπορει να ειναι για τον γιο μου για την κορη μου δεν ξερω τι και να το παρελαβε. και ο courier μαλλον δεν ρωτησε καν το ονομα και βεβαια δεν υπεγραψε κανεις πουθενα. δεν ηταν με κουριερ, ηταν με τα ελτα, οχι τα ελτα κουριερ!!κανονικος υπαλληλος, επισης ειναι μικρη κοινωνια και ολοι γωριζωμαστε και για να ειμαι πιο συγγεκριμενος το γραμμα ειχε παραληπτη μια δημοσια υπηρεσια!! 15 ώρες πριν, poulinos είπε το να το δινουν σε οποιονδηποτε στην εργασια παει και ερχεται.εδω πολλες φορες εχει φανει οτι εχει παραδοθει σε ασχετα ατομα τελειως και σε αλλες περιοχες.που σημαινει οτι αυτος που το παρελαβε απλα λεει μπορει να ειναι για τον γιο μου για την κορη μου δεν ξερω τι και να το παρελαβε. και ο courier μαλλον δεν ρωτησε καν το ονομα και βεβαια δεν υπεγραψε κανεις πουθενα. δεν ηταν με κουριερ, ηταν με τα ελτα, οχι τα ελτα κουριερ!!κανονικος υπαλληλος, επισης ειναι μικρη κοινωνια και ολοι γωριζωμαστε και για να ειμαι πιο συγγεκριμενος το γραμμα ειχε παραληπτη μια δημοσια υπηρεσια!! 15 ώρες πριν, poulinos είπε το να το δινουν σε οποιονδηποτε στην εργασια παει και ερχεται.εδω πολλες φορες εχει φανει οτι εχει παραδοθει σε ασχετα ατομα τελειως και σε αλλες περιοχες.που σημαινει οτι αυτος που το παρελαβε απλα λεει μπορει να ειναι για τον γιο μου για την κορη μου δεν ξερω τι και να το παρελαβε. και ο courier μαλλον δεν ρωτησε καν το ονομα και βεβαια δεν υπεγραψε κανεις πουθενα. δεν ηταν με κουριερ, ηταν με τα ελτα, οχι τα ελτα κουριερ!!κανονικος υπαλληλος, επισης ειναι μικρη κοινωνια και ολοι γωριζωμαστε και για να ειμαι πιο συγγεκριμενος το γραμμα ειχε παραληπτη μια δημοσια υπηρεσια!! 15 ώρες πριν, poulinos είπε το να το δινουν σε οποιονδηποτε στην εργασια παει και ερχεται.εδω πολλες φορες εχει φανει οτι εχει παραδοθει σε ασχετα ατομα τελειως και σε αλλες περιοχες.που σημαινει οτι αυτος που το παρελαβε απλα λεει μπορει να ειναι για τον γιο μου για την κορη μου δεν ξερω τι και να το παρελαβε. και ο courier μαλλον δεν ρωτησε καν το ονομα και βεβαια δεν υπεγραψε κανεις πουθενα. δεν ηταν με κουριερ, ηταν με τα ελτα, οχι τα ελτα κουριερ!!κανονικος υπαλληλος, επισης ειναι μικρη κοινωνια και ολοι γωριζωμαστε και για να ειμαι πιο συγγεκριμενος το γραμμα ειχε παραληπτη μια δημοσια υπηρεσια!! 15 ώρες πριν, poulinos είπε το να το δινουν σε οποιονδηποτε στην εργασια παει και ερχεται.εδω πολλες φορες εχει φανει οτι εχει παραδοθει σε ασχετα ατομα τελειως και σε αλλες περιοχες.που σημαινει οτι αυτος που το παρελαβε απλα λεει μπορει να ειναι για τον γιο μου για την κορη μου δεν ξερω τι και να το παρελαβε. και ο courier μαλλον δεν ρωτησε καν το ονομα και βεβαια δεν υπεγραψε κανεις πουθενα. δεν ηταν με κουριερ, ηταν με τα ελτα, οχι τα ελτα κουριερ!!κανονικος υπαλληλος, επισης ειναι μικρη κοινωνια και ολοι γωριζωμαστε και για να ειμαι πιο συγγεκριμενος το γραμμα ειχε παραληπτη μια δημοσια υπηρεσια! 15 ώρες πριν, poulinos είπε το να το δινουν σε οποιονδηποτε στην εργασια παει και ερχεται.εδω πολλες φορες εχει φανει οτι εχει παραδοθει σε ασχετα ατομα τελειως και σε αλλες περιοχες.που σημαινει οτι αυτος που το παρελαβε απλα λεει μπορει να ειναι για τον γιο μου για την κορη μου δεν ξερω τι και να το παρελαβε. και ο courier μαλλον δεν ρωτησε καν το ονομα και βεβαια δεν υπεγραψε κανεις πουθενα. δεν ηταν με κουριερ, ηταν με τα ελτα, οχι τα ελτα κουριερ!!κανονικος υπαλληλος, επισης ειναι μικρη κοινωνια και ολοι γωριζωμαστε και για να ειμαι πιο συγγεκριμενος το γραμμα ειχε παραληπτη μια δημοσια υπηρεσια!
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 14 hours ago, Inuyasha said: Με χρέωση παραλήπτη ζητάνε να πληρώσεις την επιστροφή, η σε εταιρίες που έχουν άλλες τιμές ανά πακέτο (πχ φίλος με πολλά δέματα στην acs πληρώνει 1,5 +φπα την αποστολή, αν δεν παραλάβει ο πελάτης πληρώνει +1,5) ισως πραγματι να ειχε γινει αυτο διοτι πολλες φορες τα εστελναν με χρεωση παραληπτη 14 hours ago, StamTheMan said: Μαλλον αυτο ηταν. ετσι βγαζει νοημα.καποιος πρεπει να πληρωσει το δεμα για το πηγαινε ελα. 4 hours ago, serifis1 said: δεν ηταν με κουριερ, ηταν με τα ελτα, οχι τα ελτα κουριερ!!κανονικος υπαλληλος, επισης ειναι μικρη κοινωνια και ολοι γωριζωμαστε και για να ειμαι πιο συγγεκριμενος το γραμμα ειχε παραληπτη μια δημοσια υπηρεσια! δεν ξερω αν ισχυει κατι αλλο για τα ελτα.αν ηταν απλο γραμμα θα το αφηναν στην πορτα και θα εφευγαν.με τα συστημενα λογικα θα πρεπε να γυρισει πισω και βεβαια θα πρεπε να φαινεται και στο συστημα αν το παρελαβε. 1
StamTheMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Στις κουριερ σιγουρα δεν εχει χρεωση η επιστροφη,σε απλο πελατη. Εχω μια αμφιβολια για τους συνεργατες ( eshops κτλ ) 1
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 8 minutes ago, StamTheMan said: Στις κουριερ σιγουρα δεν εχει χρεωση η επιστροφη,σε απλο πελατη. Εχω μια αμφιβολια για τους συνεργατες ( eshops κτλ ) δεν το εχω ψαξει παραπανω.απλα ειχα δει που εστειλαν κατι δεν παραδοθηκε και μετα οταν το γυρισαν ζητησαν χ ποσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα