serifis1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 καλησπερα, θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω!!! οταν στελνεις ενα συστημενο γραμμα, για να το παρει ο παραληπτης, ξερω οτι υπογραφει οτι το πηρε. ξερετε ποσο καιρο μετα ειναι υποχρεωμενοι να κρατανε την αποδειξη, υπογραφη για να δουμε αν παρελαβε το γραμμα ο παραληπτης? το θεμα ειναι οτι δεν ηξερα οτι υπαρχει συστημενο με αποδειξη παραλαβης για να το κανω!!!!
serifis1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 εχω την αποδειξη η οποια εχει και το ρε
Nabuko Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, serifis1 είπε ξερετε ποσο καιρο μετα ειναι υποχρεωμενοι να κρατανε την αποδειξη, υπογραφη για να δουμε αν παρελαβε το γραμμα ο παραληπτης? Αν δεν γυρίσει πίσω σημαίνει ότι παρέλαβε. 1 ώρα πριν, serifis1 είπε το θεμα ειναι οτι δεν ηξερα οτι υπαρχει συστημενο με αποδειξη παραλαβης για να το κανω Μα γι' αυτό είναι συστημένο 19 λεπτά πριν, serifis1 είπε εχω την αποδειξη η οποια εχει και το ρε Βάλε το tracking number στην αναζήτηση και θα σου δείξει που βρίσκεται το γράμμα και αν παρέλαβε 2
serifis1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν δεν γυρίσει πίσω σημαίνει ότι παρέλαβε. Μα γι' αυτό είναι συστημένο Βάλε το tracking number στην αναζήτηση και θα σου δείξει που βρίσκεται το γράμμα και αν παρέλαβε ειναι 1 χρονο πριν , λογικα το εχει παραλαβει, αλλα εχτες μου ειπε οτι δεν εχει λαβει τιποτα, πιθανων μου ειπε ψεμματα, το θεμα ειναι να του το αποδειξω, με την υπογραφη παραλαβης οτι το εχει παρει κ οτι με κοροιδευει!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Θα γύριζε πίσω, αν δεν είχε παραλάβει.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, serifis1 είπε ειναι 1 χρονο πριν Ξανά στειλτο😁 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2024 από NikosKallithea
serifis1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ξανά στειλτο😁 ενταξει μεγαλε πολυ εξυπνο!!!!!μας φωτισες!!!!!😉🤣😂
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 12 hours ago, serifis1 said: ειναι 1 χρονο πριν , λογικα το εχει παραλαβει, αλλα εχτες μου ειπε οτι δεν εχει λαβει τιποτα, πιθανων μου ειπε ψεμματα, το θεμα ειναι να του το αποδειξω, με την υπογραφη παραλαβης οτι το εχει παρει κ οτι με κοροιδευει!! ενα χρονο μετα ψαχνεις για να δεις αν παρελαβε? α.βλεπεις αν σου βγαζει κατι με το re. β.οτιδηποτε δεν παραδοθει γυρναει πισω στον αποστολεα με χρεωσηηηη
serifis1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 6 ώρες πριν, poulinos είπε ενα χρονο μετα ψαχνεις για να δεις αν παρελαβε? α.βλεπεις αν σου βγαζει κατι με το re. β.οτιδηποτε δεν παραδοθει γυρναει πισω στον αποστολεα με χρεωσηηηη ναι, ειναι λιγο περιεργο αλλα συμβαινουν και αυτα!!!!!, και καπιος λογος σιγουρα υπαρχει για να γινει αυτο, το γυρναει πισω με χρεωση μου αρεσε!!
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2024 5 hours ago, serifis1 said: ναι, ειναι λιγο περιεργο αλλα συμβαινουν και αυτα!!!!!, και καπιος λογος σιγουρα υπαρχει για να γινει αυτο, το γυρναει πισω με χρεωση μου αρεσε!! ναι καποιος πρεπει να πληρωσει για την επιστροφη του αφου ο αλλος δεν το παρελαβε.οποτε μαντεψε ποιος ειναι. εσυ αφου εσυ το εστειλες. και λογικο βεβαια. 1
elgol Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μπορει να το πηρε και καποιος αλλος, κανονικα δεν επρεπε αλλα οι ταχυδρομοι βαζουν να υπογραψει ο οποιοσδηποτε οτι παρεληφθη, αυτο τουλαχιστο συμβαινει σε εμενα που συστημενα στην εργασια εχουν παραδοθει σε οποιονδηποτε που εργαζεται οι οποιοι μετα μου τα δινουν Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από elgol 1
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 On 07/02/2024 at 11:44, elgol said: Μπορει να το πηρε και καποιος αλλος, κανονικα δεν επρεπε αλλα οι ταχυδρομοι βαζουν να υπογραψει ο οποιοσδηποτε οτι παρεληφθη, αυτο τουλαχιστο συμβαινει σε εμενα που συστημενα στην εργασια εχουν παραδοθει σε οποιονδηποτε που εργαζεται οι οποιοι μετα τα δινουν σε εμενα το να το δινουν σε οποιονδηποτε στην εργασια παει και ερχεται.εδω πολλες φορες εχει φανει οτι εχει παραδοθει σε ασχετα ατομα τελειως και σε αλλες περιοχες.που σημαινει οτι αυτος που το παρελαβε απλα λεει μπορει να ειναι για τον γιο μου για την κορη μου δεν ξερω τι και να το παρελαβε. και ο courier μαλλον δεν ρωτησε καν το ονομα και βεβαια δεν υπεγραψε κανεις πουθενα. 1
StamTheMan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Στις 6/2/2024 στις 7:35 ΠΜ, poulinos είπε ενα χρονο μετα ψαχνεις για να δεις αν παρελαβε? α.βλεπεις αν σου βγαζει κατι με το re. β.οτιδηποτε δεν παραδοθει γυρναει πισω στον αποστολεα με χρεωσηηηη Δεν εχει χρεωση.
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 2 minutes ago, StamTheMan said: Δεν εχει χρεωση. σε παραδοση που δεν εγινε παντως ζητησαν λεφτα για το επιστρεφομενο. εκτος αν (δεν το ξερω) ειχε βαλει με χρεωση παραληπτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα