Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θα  ηθελα τα  φωτα σας  παρακαλω!!! 

οταν στελνεις  ενα  συστημενο γραμμα, για  να  το παρει ο  παραληπτης, ξερω οτι υπογραφει οτι το πηρε.

ξερετε  ποσο καιρο  μετα  ειναι υποχρεωμενοι να  κρατανε  την αποδειξη, υπογραφη  για  να  δουμε  αν  παρελαβε  το γραμμα  ο παραληπτης?

το  θεμα  ειναι οτι δεν  ηξερα  οτι υπαρχει συστημενο με  αποδειξη παραλαβης  για  να το κανω!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, serifis1 είπε

ξερετε  ποσο καιρο  μετα  ειναι υποχρεωμενοι να  κρατανε  την αποδειξη, υπογραφη  για  να  δουμε  αν  παρελαβε  το γραμμα  ο παραληπτης?

Αν δεν γυρίσει πίσω σημαίνει ότι παρέλαβε.

1 ώρα πριν, serifis1 είπε

το  θεμα  ειναι οτι δεν  ηξερα  οτι υπαρχει συστημενο με  αποδειξη παραλαβης  για  να το κανω

Μα γι' αυτό είναι συστημένο

19 λεπτά πριν, serifis1 είπε

εχω  την αποδειξη η οποια  εχει και το ρε

Βάλε το tracking number στην αναζήτηση και θα σου δείξει που βρίσκεται το γράμμα και αν παρέλαβε

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αν δεν γυρίσει πίσω σημαίνει ότι παρέλαβε.

Μα γι' αυτό είναι συστημένο

Βάλε το tracking number στην αναζήτηση και θα σου δείξει που βρίσκεται το γράμμα και αν παρέλαβε

ειναι  1  χρονο πριν , λογικα  το εχει παραλαβει, αλλα  εχτες μου ειπε  οτι δεν εχει λαβει τιποτα, πιθανων μου ειπε ψεμματα, το θεμα  ειναι  να  του το αποδειξω, με  την υπογραφη παραλαβης  οτι το εχει παρει κ οτι με  κοροιδευει!!

• Confused 1
Δημοσ.

Θα γύριζε πίσω, αν δεν είχε παραλάβει. 

Δημοσ.
12 hours ago, serifis1 said:

ειναι  1  χρονο πριν , λογικα  το εχει παραλαβει, αλλα  εχτες μου ειπε  οτι δεν εχει λαβει τιποτα, πιθανων μου ειπε ψεμματα, το θεμα  ειναι  να  του το αποδειξω, με  την υπογραφη παραλαβης  οτι το εχει παρει κ οτι με  κοροιδευει!!

ενα χρονο μετα ψαχνεις για να δεις αν παρελαβε? α.βλεπεις αν σου βγαζει κατι με το re. β.οτιδηποτε δεν παραδοθει γυρναει πισω στον αποστολεα με χρεωσηηηη

Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

ενα χρονο μετα ψαχνεις για να δεις αν παρελαβε? α.βλεπεις αν σου βγαζει κατι με το re. β.οτιδηποτε δεν παραδοθει γυρναει πισω στον αποστολεα με χρεωσηηηη

ναι,  ειναι λιγο περιεργο αλλα συμβαινουν και αυτα!!!!!, και καπιος  λογος  σιγουρα  υπαρχει  για να  γινει αυτο, το γυρναει πισω με  χρεωση μου αρεσε!!

Δημοσ.
5 hours ago, serifis1 said:

ναι,  ειναι λιγο περιεργο αλλα συμβαινουν και αυτα!!!!!, και καπιος  λογος  σιγουρα  υπαρχει  για να  γινει αυτο, το γυρναει πισω με  χρεωση μου αρεσε!!

ναι καποιος πρεπει να πληρωσει για την επιστροφη του αφου ο αλλος δεν το παρελαβε.οποτε μαντεψε ποιος ειναι. εσυ αφου εσυ το εστειλες. και λογικο βεβαια.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να το πηρε και καποιος αλλος, κανονικα δεν επρεπε αλλα οι ταχυδρομοι βαζουν να υπογραψει ο οποιοσδηποτε οτι παρεληφθη, αυτο τουλαχιστο συμβαινει σε εμενα που συστημενα στην εργασια εχουν παραδοθει σε οποιονδηποτε που εργαζεται οι οποιοι μετα μου τα δινουν 

Επεξ/σία από elgol
  • Sad 1
Δημοσ.
On 07/02/2024 at 11:44, elgol said:

Μπορει να το πηρε και καποιος αλλος, κανονικα δεν επρεπε αλλα οι ταχυδρομοι βαζουν να υπογραψει ο οποιοσδηποτε οτι παρεληφθη, αυτο τουλαχιστο συμβαινει σε εμενα που συστημενα στην εργασια εχουν παραδοθει σε οποιονδηποτε που εργαζεται οι οποιοι μετα τα δινουν σε εμενα

το να το δινουν σε οποιονδηποτε στην εργασια παει και ερχεται.εδω πολλες φορες εχει φανει οτι εχει παραδοθει σε ασχετα ατομα  τελειως και σε αλλες περιοχες.που σημαινει οτι αυτος που το παρελαβε απλα λεει μπορει να ειναι για τον γιο μου για την κορη μου δεν ξερω τι και να το παρελαβε. και ο courier μαλλον δεν ρωτησε καν το ονομα και βεβαια δεν υπεγραψε κανεις πουθενα.

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 6/2/2024 στις 7:35 ΠΜ, poulinos είπε

Δεν εχει χρεωση.

Δημοσ.
2 minutes ago, StamTheMan said:

Δεν εχει χρεωση.

σε παραδοση που δεν εγινε παντως  ζητησαν λεφτα για το επιστρεφομενο. εκτος αν (δεν το ξερω) ειχε βαλει με χρεωση παραληπτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...