music_lover Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, gr8effect είπε Ναι αλλά... τι διά**ο?! Εάν δωσουν τα exclusive τους σε Sony και Nintendo γιατί βγάζουν νέες (&all digital) κονσόλες???! Θα πάνε άπατες...! Τι σκ?? Για το game pass? Φαντάζομαι ότι εκεί θα είναι δωρεάν day1 ενώ αλλού θα είναι επί πληρωμή στα 70€ και 80€? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr8effect Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, music_lover είπε Για το game pass? Φαντάζομαι ότι εκεί θα είναι δωρεάν day1 ενώ αλλού θα είναι επί πληρωμή στα 70€ και 80€? Νομίζω θα είναι universal η τιμή (ή εθνική) είτε παιζεις στην έξυνη τηλεόραση είτε στο ΠΣ5 σου, τύπου Netflix. Αν ισχύουν και τα δύο νέα τότε θα είναι εντυπωσιακότερη αυτοκτονία & από την παρουσίαση του ΟΝΕ... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από gr8effect 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, koutsis είπε όσον αφορα το τελευταίο ναι, εννοώ τη βολικότητα. Έχω το playstation στο σαλόνι, πατάω το κουμπί στο χειριστήριο και ανάβει. Ξεκινάει το παιχνίδι και παίζω χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα. Τώρα όσον αφορα την τιμή ξεκινάς με τη μιση τιμή στην κονσόλα και επίσης δυσκολεύομαι να πιστεψω οτι ένα PC μετά απο 8 χρόνια θα παίζει τα καινούργια παιχνίδια όπως θα τα παιζει το PS5 χωρίς καμία αναβάθμιση... Αν μιλάς για το PS5, θα σε πάω σε ένα PC 2ετίας-3ετίας. Θέλω να καταλήξω στο οτι το "ακριβό" ομολογουμένως PC είναι σε βάθος χρόνου (και στο λεω μετρήσιμα αυτό) φθηνότερο στα 8-9 χρόνια ζωής της αντίστοιχης γενιας κονσόλας, Εφοσον πληρώνεις συνδρομές για Online Και εφόσον αγοράζεις ένα Day one Παιχνίδι το μήνα. (ή το διμηνο αν θες). Παμε για ένα σενάριο τέτοιο... Ένα Day one ΑΑΑ παιχνίδι σε κονσόλα κοστίζει 79.99. Στο PC Κάπου στα 65.99. Η συνδρομή για Online στo PS5 είναι 60 ευρώ το χρόνο Αρα αν αγοράζεις και παίζεις συχνά, 79.99 x (πχ 8 παιχνίδια) = 639,92 + τα 60 της συνδρομής 700 ευρώ το χρόνο επιπλέον Στο PC Αυτό γίνεται 65.99* 8 = 527,92 (συνδρομή δεν έχει) Βαλε αυτο το ποσο καθε χρόνο λοιπον και δες οτι και αναβαθμιση σου βγαινει να κανεις και όλα (δεν βαζω δε οτι τα παιχνίδια αν δεν τα παίρνεις day one πεφτουν ακομη πιο γρήγορα οι τιμές τους στο PC από οτι στην κονσόλα.) Δεν είμαι PC gamer, Κονσόλα έχω και θα έχω γιατι εκει ειναι τα παιχνίδια που μου αρέσουν. Ομως οταν μιλάνε οι αριθμοι μιλάνε οι αριθμοι. ΤΟ PC gamer είναι φθηνότερο στην πορεία. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από Volga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, Volga said: Αν μιλάς για το PS5, θα σε πάω σε ένα PC 2ετίας-3ετίας. Θέλω να καταλήξω στο οτι το "ακριβό" ομολογουμένως PC είναι σε βάθος χρόνου (και στο λεω μετρήσιμα αυτό) φθηνότερο στα 8-9 χρόνια ζωής της αντίστοιχης γενιας κονσόλας, Εφοσον πληρώνεις συνδρομές για Online Και εφόσον αγοράζεις ένα Day one Παιχνίδι το μήνα. (ή το διμηνο αν θες). Παμε για ένα σενάριο τέτοιο... Ένα Day one ΑΑΑ παιχνίδι σε κονσόλα κοστίζει 79.99. Στο PC Κάπου στα 65.99. Η συνδρομή για Online στo PS5 είναι 60 ευρώ το χρόνο Αρα αν αγοράζεις και παίζεις συχνά, 79.99 x (πχ 8 παιχνίδια) = 639,92 + τα 60 της συνδρομής 700 ευρώ το χρόνο επιπλέον Στο PC Αυτό γίνεται 65.99* 8 = 527,92 (συνδρομή δεν έχει) Βαλε αυτο το ποσο καθε χρόνο λοιπον και δες οτι και αναβαθμιση σου βγαινει να κανεις και όλα (δεν βαζω δε οτι τα παιχνίδια αν δεν τα παίρνεις day one πεφτουν ακομη πιο γρήγορα οι τιμές τους στο PC από οτι στην κονσόλα.) Δεν είμαι PC gamer, Κονσόλα έχω και θα έχω γιατι εκει ειναι τα παιχνίδια που μου αρέσουν. Ομως οταν μιλάνε οι αριθμοι μιλάνε οι αριθμοι. ΤΟ PC gamer είναι φθηνότερο στην πορεία. Φίλε μου τώρα εσύ συγκρίνεις περίπτωση που κάποιος που έχει ps5 αγοράζει 10 καινούρια ΑΑΑ παιχνίδια το χρόνο συν συνδρομή. Αλλά αυτό είναι μονο το ένα από τα χιλιάδες σενάρια! Εγώ π.χ. αγοράζω μόνο μεταχειρισμένα δισκάκια και όχι εντελώς καινούργια παιχνίδια με μέσο όρο 20-25€ το ένα και δεν έχω συνδρομή γιατί παίζω μόνο single player. Άρα για εμένα δεν ισχύει αυτό που έγραψες. Τέλος πάντων, ο καθένας όπως βλέπεις έχει διαφορετικές ανάγκες άρα δεν ισχύει ένας γενικός κανόνας για όλους Ο καθένας λοιπόν ας κάνει τις επιλογές του με βάση τις ανάγκες του... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από koutsis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, koutsis είπε Φίλε μου τώρα εσύ συγκρίνεις περίπτωση που κάποιος που έχει ps5 αγοράζει 10 καινούρια ΑΑΑ παιχνίδια το χρόνο συν συνδρομή. Αλλά αυτό είναι μονο το ένα από τα χιλιάδες σενάρια! Εγώ π.χ. αγοράζω μόνο μεταχειρισμένα δισκάκια και όχι εντελώς καινούργια παιχνίδια με μέσο όρο 20-25€ το ένα και δεν έχω συνδρομή γιατί παίζω μόνο single player. Άρα για εμένα δεν ισχύει αυτό που έγραψες. Τέλος πάντων, ο καθένας όπως βλέπεις έχει διαφορετικές ανάγκες άρα δεν ισχύει ένας γενικός κανόνας για όλους Ο καθένας λοιπόν ας κάνει τις επιλογές του με βάση τις ανάγκες του... Μα σε αυτό εξαρχής αναφέρθηκα!. Ανέφερα εξαρχής ενα συγκεκριμένο σενάριο. οτι για κάποιον που αγοράζει συχνά day one AAA τιτλους το PC gaming είναι φθηνότερο στην πορεια του χρόνου. Δεν ειπα ποτε κατι άλλο.😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, koutsis είπε Εννοείται οτι είναι φτηνότερες οι κονσόλες. Παίρνεις σήμερα ps5 με 500 ευρώ και δεν χρειάζεσαι κανένα hardware για τα επόμενα 10 χρόνια, ούτε καινουρια parts ούτε τίποτα. Στο pc θες 1000 ευρώ για την αγορά και μόνο χώρια τις αναβαθμίσεις σε βάθος χρόνου σε κάρτες γραφικών κτλ! Και δεν μιλάω καν για ευκολία χρήσης που δεν εχει καμία σχέση η κονσόλα με το PC... Το θέμα είναι ότι η εξειδίκευση του hardware των κονσολών αρχίζει και παίρνει κεφάλι σε σχέση με τη generic αρχιτεκτονική του PC που υπερίσχυε τόσα χρόνια με τη μείωση στα νανόμετρα. Brute force approach. Οι κονσόλες έχουν apu για πρώτη φορά και ειδική σύνδεση του storage system (nvme) με τη GPU απευθείας και με ειδικό ξεχωριστό επεξεργαστή για το decode. Βάλε και ότι τα games σχεδιάζονται με βάση τις κονσόλες χρόνια τώρα και οι διαφορές στο quality mode των κονσολών σε σχέση με τα high end PC δεν δικαιολογούν την υψηλότατη τιμή τους. Στο PS6 που θα έχουν 32 GB ram (unified) ενώ παίζει να έχει τον nvme με νέες τεχνολογίες caching ως RAM απευθείας, αυτά που θα κάνουν, δεν ξέρω αν το PC θα μπορεί να τα εξομοιώσει. Θα θες τρελή VRAM στη GPU μόνο για να στριμαρεις τα textures! Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν το κόστος των κονσολών και τον παιχνιδιών τους είναι βιώσιμο ή αν το κρατάνε τεχνητά έτσι λογω ανταγωνισμού. 23 ώρες πριν, koutsis είπε Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από thanosAIAS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westcoast Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εγώ πιστεύω ότι δε θα είναι όλα τα παιχνίδια multiplatform και θα έχει κάποια exclusives Το Game Pass δε θα έρθει στο PS/Nintendo Switch Η MS θα συνεχίσει να κυκλοφορεί κονσόλες και ήδη είναι σε ανάπτυξη το επόμενο Xbox Εγώ δε θα πουλήσω το Xbox Series X γιατί έχω μεγάλη συλλογή από ψηφιακά παιχνίδια. Και είναι η κύρια πλατφόρμα μου. Αναβάθμιση στο PC δεν με ενδιαφέρει να κάνω το έχω για παλιότερα παιχνίδια σε ανάλυση 1080P Και PS5 Slim θέλω να αγοράσω φέτος μόνο για τα exclusives Σε αναμονή τώρα για το business update event την επόμενη εβδομάδα. 😁 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από Westcoast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Indiana Jones ,το game που πάντα περίμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twidel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2024 στις 9:44 ΜΜ, mayrhKaltsa είπε Το playstation θα έχει ps exclusives + xbox exclusives + non exclusives. Το xbox θα έχει xbox exclusives + non exclusives. Ξαναρωτάω, γιατί να αγοράσει κάποιος xbox; Γιατί το exclusivity του xbox είναι το πάμφθηνο gaming και συνήθως καλύτερο hardware. Δεν βγάζει κανένα νόημα να αγοράζεις παιχνίδια της microsoft στο playstation με 80 ευρω όταν με την αξία 4 παιχνιδιών παίρνεις xbox και βάζεις και game pass. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από twidel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Και οι 2 εταιριες για κλάματα ειναι. Οι μεν γραβατωμεμενοι με το ανύπαρκτο μαρκετινγκ και καμια σχεση με gaming και οι δε με τα remaster 4 χρόνια τώρα με τους άλλους να βαρανε παλαμάκια από κάτω. Παρτε ενα pc να παίζεται τα παντα πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory22 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου ok πολύ κράτησε η χαρά κάποιων αλλά.... https://insider-gaming.com/playstation-5-starfield-rumor/?fbclid=IwAR0BtZrZ2SZ77-EeNFOGWr5CLLq0u9FBDWv5bNn-ynB9Ppxg2IeMG6E6muY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, gregory22 είπε ok πολύ κράτησε η χαρά κάποιων αλλά.... https://insider-gaming.com/playstation-5-starfield-rumor/?fbclid=IwAR0BtZrZ2SZ77-EeNFOGWr5CLLq0u9FBDWv5bNn-ynB9Ppxg2IeMG6E6muY Και να γινοταν, δεν θα γινόταν όπως το φαντάζεται ο κόσμος. Τα παιχνίδια με χαρά θα τα έφερνε όλα η Microsoft αν η Sony και η Nintendo την άφηναν να τα πουλάει μέσω XBOX App Store. Δηλαδή Sony και Nintendo να ανοίξουν τα συστήματά τους. που για να λέμε και του στραβού το δίκιο αργά ή γρήγορα θα γίνει. Εφόσον την έφαγε η Apple τη σφαίρα, ποια Sony και ποια Nintendo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Στις 5/2/2024 στις 4:50 ΜΜ, apostolis81 είπε Πραγματικά αν γίνει αυτό δεν θα υπάρχει λόγος αγοράς Xbox. Εγω παντως την εχω καταβρει με το game pass και τα παιχνιδια που αγοραζω σχεδον τσαμπα απο eneba. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westcoast Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Το Xbox δεν πεθαίνει η βιομηχανία του gaming αλλάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα