geoarch Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πώς πληρώνετε τους μηνιαίους λογαριασμούς σας; Με RF και μέσω τραπεζών; Με account στα διάφορα app των εταιρειών; Άλλο; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2024 από geoarch
gokuthelegend Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ με account στα αντίστοιχα site/app με χρέωση της χρεωστικής κάρτας, και μάλιστα χωρίς προμήθεια. Συνήθως το RF και το ποσό της πληρωμής είναι και προσυμπληρωμένα οπότε δεν έχεις το άγχος μήπως συμπληρώσεις κάτι λάθος, ούτε χρειάζεται να κάθεσαι να τα ψάχνεις. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2024 από gokuthelegend 1
geoarch Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Εγώ με account στα αντίστοιχα site/app με χρέωση της χρεωστικής κάρτας, και μάλιστα χωρίς προμήθεια. Συνήθως το RF και το ποσό της πληρωμής είναι και προσυμπληρωμένα οπότε δεν έχεις το άγχος μήπως συμπληρώσεις κάτι λάθος, ούτε χρειάζεται να κάθεσαι να τα ψάχνεις. Κ εγώ έτσι βολευομαι περισσότερο αλλά είναι πολλά τα accounts και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας πιο απλός τρόπος! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2024 από geoarch
gokuthelegend Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, geoarch είπε Κ εγώ έτσι βολευομαι περισσότερο αλλά είναι πολλά τα accounts και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας πιο απλός τρόπος! Έχω την εντύπωση ότι οι κωδικοί RF δεν αλλάζουν όταν εκδίδεται νέος λογαριασμός. Θα μπορούσες να κρατήσεις τα RF από κάθε εταιρία, σε ένα σημειωματάριο όλα μαζί για να μην κάθεσαι να τα ψάχνεις κάθε φορά, και να μπαίνεις κάθε μήνα στο e-banking και να τα πληρώνεις όλα από εκεί. Έχω την εντύπωση όμως ότι μέσω e-banking υπάρχει κάποια προμήθεια. Πόσους λογαριασμούς πληρώνεις πάντως; Εγώ σταθερό/ίντερνετ και ρεύμα, 2 λογαριασμούς δηλαδή, τους πληρώνω μαζί σε λιγότερο από 10 λεπτά, περίπου στα μέσα του μήνα, και προς το τέλος του μήνα ανανεώνω 3 καρτοκινητά όπου κάνω πάλι ούτε 10 λεπτά, μπαίνοντας στα αντίστοιχα site/apps. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2024 από gokuthelegend
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Με πιστωτική, παντα απο τον σταθερο υπολογιστή στα αντίστοιχα σιτε των εταιρειών και εννοείται με αρχειοθετηση σε pdf της συναλλαγής 1
geoarch Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 21 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Έχω την εντύπωση ότι οι κωδικοί RF δεν αλλάζουν όταν εκδίδεται νέος λογαριασμός. Θα μπορούσες να κρατήσεις τα RF από κάθε εταιρία, σε ένα σημειωματάριο όλα μαζί για να μην κάθεσαι να τα ψάχνεις κάθε φορά, και να μπαίνεις κάθε μήνα στο e-banking και να τα πληρώνεις όλα από εκεί. Έχω την εντύπωση όμως ότι μέσω e-banking υπάρχει κάποια προμήθεια. Πόσους λογαριασμούς πληρώνεις πάντως; Εγώ σταθερό/ίντερνετ και ρεύμα, 2 λογαριασμούς δηλαδή, τους πληρώνω μαζί σε λιγότερο από 10 λεπτά, περίπου στα μέσα του μήνα, και προς το τέλος του μήνα ανανεώνω 3 καρτοκινητά όπου κάνω πάλι ούτε 10 λεπτά, μπαίνοντας στα αντίστοιχα site/apps. Πληρώνω του σπιτιού σταθερά ίντερνετ νερό ρεύμα, επίσης ένα φοιτητικό σπίτι και του γραφείου. Άρα όλα αυτά επί 3 🤣. Θα το ψάξω με το rf αν είναι το ίδιο ίσως βοηθήσει! Αλλά μέχρι στιγμής κ εγώ από τα apps και παίρνει γύρω στο 20λεπτο εκτός αν δεν έχω εκείνη τη στιγμή διαθέσιμο όλο το ποσό οπότε μετά χάνεται η μπάλα στο τι έχω πληρώσει και τι όχι και ξαναμπαίνω στα προφίλ ή κρατάω σημειωματάριο. 23 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Με πιστωτική, παντα απο τον σταθερο υπολογιστή στα αντίστοιχα σιτε των εταιρειών και εννοείται με αρχειοθετηση σε pdf της συναλλαγής Ναι εννοείται πάντα κρατάμε τα pdf ή με μέιλ σε φάκελο μέσα στα μέιλ.
sphinxgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, geoarch είπε Πώς πληρώνετε τους μηνιαίους λογαριασμούς σας; Με RF και μέσω τραπεζών; Με account στα διάφορα app των εταιρειών; Άλλο; Μέσω κάρτας payzy, που έχει και 1% επιστροφή 2
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, geoarch said: Πώς πληρώνετε τους μηνιαίους λογαριασμούς σας; Με RF και μέσω τραπεζών; Με account στα διάφορα app των εταιρειών; Άλλο; Ανάλογα τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του κάθε λογαριασμού, αν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσα από το account της εταιρείας (πχ ΔΕΗ, Vodafone, cosmote κτλ) εννοείται πως το προτιμώ μια και είναι προσυμπληρωμένα και το ποσό αλλά και ο κωδικός πληρωμής RF. Σε μια συγκεκριμένη ΔΕΥΑ πάντως η μοναδική δυνατότητα πληρωμής είναι τα ταμεία της, και η μοναδική εναλλακτική που δίνει είναι κατάθεση στο λογαριασμό της στην τράπεζα Πειραιώς με IBAN, εκεί αναγκαστικά κατάθεση. 1 hour ago, geoarch said: Κ εγώ έτσι βολευομαι περισσότερο αλλά είναι πολλά τα accounts και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας πιο απλός τρόπος! Υπάρχει και λέγεται πάγια εντολή.
geoarch Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 32 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Μέσω κάρτας payzy, που έχει και 1% επιστροφή Ωωω τίμιο δε το είχα σκεφτεί! 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ανάλογα τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του κάθε λογαριασμού, αν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσα από το account της εταιρείας (πχ ΔΕΗ, Vodafone, cosmote κτλ) εννοείται πως το προτιμώ μια και είναι προσυμπληρωμένα και το ποσό αλλά και ο κωδικός πληρωμής RF. Σε μια συγκεκριμένη ΔΕΥΑ πάντως η μοναδική δυνατότητα πληρωμής είναι τα ταμεία της, και η μοναδική εναλλακτική που δίνει είναι κατάθεση στο λογαριασμό της στην τράπεζα Πειραιώς με IBAN, εκεί αναγκαστικά κατάθεση. Υπάρχει και λέγεται πάγια εντολή. Δε θέλω να φεύγουν αυτόματα με πάγια εντολή για να υπολογίζω καλύτερα τα έξοδα και να ελέγχω πότε θα φεύγουν
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, geoarch said: Δε θέλω να φεύγουν αυτόματα με πάγια εντολή για να υπολογίζω καλύτερα τα έξοδα και να ελέγχω πότε θα φεύγουν Όπως σε βολεύει. Πάντως το να μπαίνεις πχ στο mydei ή στο myvodafone για να πληρώσεις το ρεύμα ή το τηλ αντίστοιχα είναι ήδη πάρα πολύ απλό. 3
georgiouu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 εγω εχω αποθηκευμενες τις πληρωμες που εχω κανει πχ για ΔΕΗ κτλ στο e banking και ξαναπληρωνω απο εκει.εχει κοστος προμηθειας 1 ευρω,οκ δεν το θεωρω σημαντικο 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 6 minutes ago, georgiouu said: εγω εχω αποθηκευμενες τις πληρωμες που εχω κανει πχ για ΔΕΗ κτλ στο e banking και ξαναπληρωνω απο εκει.εχει κοστος προμηθειας 1 ευρω,οκ δεν το θεωρω σημαντικο Και πως το κάνεις, μπαίνεις πρώτα στο mydei για να δεις ποσό, και μετά μπαίνεις στο e-banking για να πληρώσεις;
georgiouu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και πως το κάνεις, μπαίνεις πρώτα στο mydei για να δεις ποσό, και μετά μπαίνεις στο e-banking για να πληρώσεις; για την δεη ειδικα μου ερχεται εντυπο εχω θεματακι, για τηλεφωνια ναι περιπου ετσι αυτο τον τροπο τον θεωρω καλυτερο απο θεμα ασφαλειας γιατι δεν βαζω την χρεωστικη μου να πληρωσω στο διαδικτυο 1
gokuthelegend Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, geoarch είπε αν δεν έχω εκείνη τη στιγμή διαθέσιμο όλο το ποσό οπότε μετά χάνεται η μπάλα στο τι έχω πληρώσει Για αυτό κρατάς αρχείο τι έχεις πληρώσει, ή κάθεσαι μια μέρα και τα πληρώνεις όλα μαζί για να ξεμπερδεύεις. 1 ώρα πριν, georgiouu είπε εγω εχω αποθηκευμενες τις πληρωμες που εχω κανει πχ για ΔΕΗ κτλ στο e banking και ξαναπληρωνω απο εκει.εχει κοστος προμηθειας 1 ευρω,οκ δεν το θεωρω σημαντικο Αν πληρώνεις 2-3 λογαριασμούς τότε ΟΚ, αλλά αν πληρώνεις περισσότερους τότε βάλε 1 ευρώ από δω, 1 ευρώ από κει, εύκολα μπορεί να σου φύγει ένα 10ευρώ. Πάλι δεν είναι πολλά για την διευκόλυνση που σου παρέχουν, καθώς δεν χρειάζεται να σηκωθείς από το γραφείο, αλλά γιατί να σου φάει 10 ευρώ η τράπεζα, καλύτερα να παραγγείλεις σουβλάκια. 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 40 minutes ago, georgiouu said: για την δεη ειδικα μου ερχεται εντυπο εχω θεματακι, για τηλεφωνια ναι περιπου ετσι αυτο τον τροπο τον θεωρω καλυτερο απο θεμα ασφαλειας γιατι δεν βαζω την χρεωστικη μου να πληρωσω στο διαδικτυο Εγώ θα έλεγα πως το θέμα ασφαλείας είναι μόνο στο μυαλό σου, ειδικά για ΔΕΗ μεταφέρεσαι σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της ΔΙΑΣ. https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα