AntonisV013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω άν δέν καταλαβαίνω εγώ κάτι η έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με το tracking. Γιατί οι ημερομηνίες και οι ώρες είναι πολύ περίεργες, δηλαδή. Παρείγγειλα ένα βιβλίο απο abebooks απο έναν πωλητή στην Αγγλία, κυριακή 28 Ιανουαριου. Την επόμενη μέρα το έσετειλε και έφυγε απο την Αγγλια 29 Ιανουαρίου ώρα 20:18. Και στην ίδια ημερομηνία στισ 22:18 έφτασε Ελλάδα και έγινε δημιουργία ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. Εκτός του οτι λέει πως βρίσκετε στο πρατήρειο του Άγιου Δημητρίου, (γιατι εγώ δέν μένω κάν στον αγιο δημήτρη) κανονικά δέν θα έπρεπε να βρίσκετε στα κεντρικά? Και επίσης δέν βγαίνουν τα νούμερα, μέσα σε 2 ώρες αγγλια-ελλαδα δέν παίζει. Και επίσης άν όντως είναι Ελλάδα, και έχει δημιουργηθεί κανονικά το ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ όπως λέει, γιατί είναι εκεί εδώ και μία εβδομάδα? Να πώ βέβαια, πως στη παραγγελία μου στο abebooks γράφει, εκτιμώμενη παράδοση μέχρι 17 Φεβρουαρίου. Αλλά και πάλι, γιατί να είναι ένα δέμα κολλημένο στο ίδιο στάδιο εδώ και μία εβδομάδα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δεν μπορεί να ήρθε το πακετο σου μέσα σε 2 ώρες. Προφανώς κάποιο μπέρδεμα έγινε με τους κωδικούς αποστολής κλπ ή απλά δημιουργήθηκε ο κωδικός στο σύστημα των ΕΛΤΑ. 1
ekrepali Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 29/1 20:18 έφυγε απ'την αποθήκη εξαγωγής στην Αγγλία... και λέει ότι είναι στο δρόμο για να παραδωθεί στα ΕΛΤΑ. To απο πάνω tracking γράφει ότι εστάλησαν τα δεδομένα του δέματος στα ΕΛΤΑ (δηλαδή το tracking number και τα στοιχεία σου). Τα ΕΛΤΑ δημιούργησαν ΣΥΔΕΤΑ, δηλαδή δέσμευσαν ετικέτα / tracking number, και περιμένουν να λάβουν το δέμα από εξωτερικό... δεν το έχουν λάβει ακόμα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2024 από ekrepali 2
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε 29/1 20:18 έφυγε απ'την αποθήκη εξαγωγής στην Αγγλία... και λέει ότι είναι στο δρόμο για να παραδωθεί στα ΕΛΤΑ. To απο πάνω tracking γράφει ότι εστάλησαν τα δεδομένα του δέματος στα ΕΛΤΑ (δηλαδή το tracking number και τα στοιχεία σου). Τα ΕΛΤΑ δημιούργησαν ΣΥΔΕΤΑ, δηλαδή δέσμευσαν ετικέτα / tracking number, και περιμένουν να λάβουν το δέμα από εξωτερικό... δεν το έχουν λάβει ακόμα. Ακριβως αυτο! Είναι τα δεδομένα αποστολής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα