Προς το περιεχόμενο

Adobe Acrobat + MSN Messenger

9-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από κάποια ζημιά (φαντάζομαι) στην registry, κάθε φορά που ανοίγω τον Acrobat Reader και προτού εμφανιστεί το pdf που έχω επιλέξει, τρέχει ο (un)installer του messenger 5.

Για την ακρίβεια, ψάχνει το xxx.msi αρχείο, που φυσικά δεν υπάρχει (το έκανα και search στους σκληρούς μου) διαδικασία που επαναλαμβάνεται πολλές φορές (παρά το cancel που κάνω) :evil: :evil: :evil: μέχρις ότου μπω τελικά στο παράθυρο του Acrobat (και αφού τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια)

Δοκίμασα αρκετά πράγματα χωρίς επιτυχία:

(1) Απεγκατάσταση & επανεγκαστάσταση του Acrobat

(2) Προσθαφαίρεση του messenger μέσω του Add/Remove Windows Components

(3) Χρήση του RegCleaner

Να τονίσω ότι εδώ και αρκετό καιρό είχα χρησιμοποιήσει ένα registry tweak (*.bat του 1Kb) για να ξεφορτωθώ το γαμ****ο messenger μια και καλή, το οποίο όπως όλοι γνωρίζετε είναι φοβερά εκνευριστικό λόγω των auto-start/popups κλπ.

@echo off

echo MSN Messenger Remover by Methyd

echo -----------------------------------

echo This will remove MSN Messenger COMPLETELY.

echo No More Startup, No More MSN Messenger.

echo Note this will probably cause an error just ignore it.

pause

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove

Το ίδιο tweak υπάρχει ΚΑΙ στο AutoPatcher

Και επειδή το Service Pack 2 αργεί ακόμα και δεν λέει να κάνω format, μηπώς έχει να προτείνει κανείς τίποτα; Ίσως επανεγκατάσταση των XP σε περιβάλλον Windows :?: (όχι clean installation)

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση του Messenger με το XP-AntiSpy;

http://www.xp-antispy.org/

Αν δεν πετύχει, μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό που είπες,

δηλαδή να κάνεις repair την εγκατάσταση.

Δημοσ.

VRaCh, ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής...

o Messenger είναι πλήρως απενεργοποιημένος/απεγκατεστημένος

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι με κάποιο (ανεξήγητο) τρόπο έχει μπλεχτεί το (un)install string του με αποτέλεσμα να τρέχει ταυτόχρονα με το Acrobat Reader

Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να έκανα μ@λ@κία χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του AutoPatcherXP...

Αν δεν πετύχει, μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό που είπες,

δηλαδή να κάνεις repair την εγκατάσταση.

Είναι ασφαλές; Απ' ότι είδα στο μενού υπάρχουν δύο επιλογές σχετικά με το re-installation των XP. Η μία κρατά άθικτα τα system files ενώ η άλλη κάνει overwrite

Τι θα πρέπει να επιλέξω;

Thanks anyway

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...