poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου On 05/02/2024 at 01:47, Diavolos666 said: Ακριβός, και το τι ξέρεις για το τάδε βιβλίο υπάρχει και στο wikipedia. Αυτό το "να κάνουμε νομοθεσία για την τεχνητή νοημοσύνη" είναι τέρμα προσομοιακό, ειδικά όταν αρκετά πακέτα είναι 100% δωρεάν και ανοιχτού κώδικα! Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιορίσουν τις εταιρίες που παρέχουν ΤΝ με συνδρομή, που κι εκεί πάλι πέφτουν στο ίδιο τέλμα... πως αποδεικνύεις ότι χρησιμοποιήθκε το τάδε υλικό. Αν είναι τέρμα placebo, να γράψω κι εγώ καμιά 100 μπούρδες βιβλία και να ζητάω πληρωμή. ο καθενας θα προσπαθησει να βγαλει λεφτα απο αυτην την ιστορια και βεβαια ο καθενας που δεν ξερει που πανε τα τεσσερα θα ακουσει καποιον αλλον που το παιζει guru και θα ταχθει στο πλευρο του χωρις να το ψαξει καν ο ιδιος.αυτο μου θυμιζει σε ενα κτιριο εδω πιο πανω απο το σπιτι μου που ηθελαν να φτιαξουν φωτοβολταικο παρκο. και ειδα ενα πανω να γραφει.εξω η ΜΟΛΥΝΣΗ απο τα σπιτια μας. ενας λεει κατι και αλλα 10 προβατα ακολουθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα