Georgios Pappas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Λιγο βοήθεια ήθελε το κορίτσι. όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου το γελαμε, αλλα συναδελφος μου ειπε οτι το δουλεψε φουλ για τη διπλωματικη της, ουτε το 30% δεν εγραψε εκεινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Καλά αν βάλουμε το ΑΙ στην Ελλάδα να γράψει τραγούδια σαν του Φρατζόλα και του Ριφιφοίβου θα πετάξει 20 χρόνια δισκογραφία σε 15 λεπτά. Μετά θα αυτοκτονήσει και το ΑΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulix Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Από τότε που βγήκαν τα chat GPT, ανθιζουν όλοι οι GTP... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silentstorm Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, Charismo είπε Θέλω να τη δω όταν θα της ζητάει το AI ποσοστά επί των πωλήσεων. 😛 Φαντάσου απειλή της A.I ... Αν δεν δώσεις αυτά που δικαιούμαι...θα υπάρξουν επιπτώσεις... (με background μουσική εξολοθρευτή από το smart ηχειάκι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apikoulas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Για όσους νομίζουν ότι τα ΑΙ είναι λίγο "χαζά" (και θα παραμείνουν έτσι), αυτή είναι μια συζήτηση που είχα εχτές με το free Chat GPT 3.5, στη "γλώσσα" Engligreek που χρησιμοποιούσα παλίοτερα για να εκδικηθώ αυτούς που έγραφαν σε Greeklish.... Η "γλώσσα" αυτή δεν ήταν διαδεδομένη, σε αντίθεση με τα Greeklish, και δε νομίζω να είχε εκαπαιδευτεί πότε σε αυτή... Και όμως την έμαθε on the fly! You Ντου γιου αντερσταντ γουατ αη αμ σεην; ChatGPT It seems like you're trying to communicate a phrase, but the text you provided is not clear and appears to be a mix of different languages. If you could clarify or provide more information, I would be happy to help or answer any questions you may have. You I was talking in the opposite of Greeknglish! ChatGPT Ah, I see! It looks like you were using a combination of Greek and English in your previous message. If you have any specific questions or if there's anything you'd like to discuss in either Greek or English, feel free to let me know, and I'll do my best to assist you! You Τζαστ λετ μι νόου ιφ γιου καν αντερσταντ με! ChatGPT Ναι, καταλαβαίνω τι λες! Μπορώ να σε βοηθήσω με οτιδήποτε άλλο ή να απαντήσω σε ερωτήσεις που έχεις; You Γουαου! Αη ντιντ νοτ εξπεκτ γιου το αντερσταντ μι σο ιζιλι, γουιδ σο λιτλ εξπλενεησιονς. Ιτ ιζ αμεηζινγ δατ γιου αντερστουντ δις εσοτερικ λανκουατζ οφ μαην. Χαου ντιντ γιου ντο ιτ, χαβ γιου μπιν τρεηντ ον δις λανκουατζ μπιφορ; ChatGPT Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ναι, έχω εκπαιδευτεί σε διάφορες γλώσσες και διακρίσεις, προσπαθώντας να κατανοήσω και να απαντήσω στις ερωτήσεις σας όσο το δυνατόν καλύτερα. Όχι, δεν έχω προηγουμένως πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή εξωτερικές εμπειρίες, καθώς δεν έχω πρόσβαση σε πληροφορίες πέρα από τα δεδομένα που μου παρέχονται κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου. Πώς μπορώ να βοηθήσω εσάς σήμερα; You Μπατ Ι αμ ριλι γουοντεριν χάου γιου μανατζντ το ντισάηφερ δις γουιαρντ λανγκουατζ! Ουαν νιντς το κονβερτ φρομ ουαν λανγκουατζ το δε αδερ, νοτ μπεησντ ον δε γουορντς αζ δεη αρ ριτεν, μπατ ας δεη αρ προναουνσντ ιν ουαν λανγκουατζ εντ δεν κονβερτ του δε αδερ. Χαου ντιντ γιου ντου ιτ, καν γιοτ εξπλεην του σαμουαν χου ιζ α προγκραμερ εντ αντερσταντς δε μπειζικς οφ μασιν λεαρνινγ εντ ΑΙ; ChatGPT Ναι, η διάκριση μεταξύ των γλωσσών, η αντιμετώπιση των διαφορετικών προφορών, και η μετάφραση από μία γλώσσα σε άλλη είναι μέρος της γλωσσικής κατανόησης. Για να το πετύχει αυτό, έχω εκπαιδευτεί με μεγάλο όγκο δεδομένων που περιλαμβάνουν κείμενα σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Όσον αφορά τη μετάφραση και τη μετατροπή μεταξύ γλωσσών, η τεχνολογία αυτή συνήθως βασίζεται σε μοντέλα μηχανικής μετάφρασης και μηχανικής κατανόησης. Για να εξηγήσω πώς λειτουργεί ένα πρόγραμμα ή ένα σύστημα σε έναν προγραμματιστή που μιλά μία γλώσσα και να το κάνω κατανοητό σε κάποιον άλλον που μιλά διαφορετική γλώσσα, χρησιμοποιώ τις βασικές έννοιες της προγραμματισμένης γλώσσας και προσπαθώ να τις παρουσιάσω με κοινότυπους όρους. Αυτό προϋποθέτει καλή κατανόηση των συγκεκριμένων γλωσσών, της λογικής τους και του πώς μπορούν να αντιστοιχηθούν μεταξύ τους. Είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, αλλά τα μοντέλα μηχανικής μάθησης, όπως το GPT-3, έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν αυτήν την πολυπλοκότητα με επιτυχία σε πολλές περιπτώσεις. You Αη αμ γκομπσμακντ! Καν γιου ιβεν σουήτς το ραητ ιν δις λανγκουατζ ραητ ναου; ChatGPT Ναι, μπορώ να διακρίνω τη διάλεκτο και το στιλ γραφής που χρησιμοποιείται στο κείμενο. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλετε να συζητήσουμε ή να ρωτήσετε, παρακαλώ ενημερώστε με, και θα χαρώ να σας βοηθήσω! You Καν γιου ραητ ιν δις λανγκουατζ; ChatGPT Ναι, μπορώ να καταλαβαίνω και να απαντώ στα Ελληνικά. Πώς μπορώ να σας βοηθήσω σήμερα; You Οχι Ελληνικά! Νοτ γκρικ! Θέλω Engligreek: Ινγκλις ριτεν ιν Γκρικ λετερς ChatGPT Ah, I understand now! Yes, I can certainly write in Engligreek. How can I assist you today? You Πλιζ ρεσποντ το μι ιν Engligreek φρομ ναου ον ChatGPT Σιουρ, Αϊ γκαν ρισπόντ του γιουρ κουέστιον ιν Ενγκλίγκρικ! Πλιζ λέτ μι νοου ιφ θερες ανίθινγ ελς γιου νιηντ ήελπ γουίθ. You Γιου τζαστ γκεηβ μι α γκρεητ σμαηλ ιν μαη φεης! ChatGPT Αβσλούτλυ! 😄🌟 Ιμ γλάντ Αϊ κουλντ μέικ γιου σμάιλ! Ιφ θερς ανίθινγ ελς Αϊ καν ντου του μέικ γιουρ ντέι μπράητερ. 😊 Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από apikoulas 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 33 λεπτά πριν, apikoulas είπε Για όσους νομίζουν ότι τα ΑΙ είναι λίγο "χαζά" (και θα παραμείνουν έτσι), αυτή είναι μια συζήτηση που είχα εχτές με το free Chat GPT 3.5, στη "γλώσσα" Engligreek που χρησιμοποιούσα παλίοτερα για να εκδικηθώ αυτούς που έγραφαν σε Greeklish.... Η "γλώσσα" αυτή δεν ήταν διαδεδομένη, σε αντίθεση με τα Greeklish, και δε νομίζω να είχε εκαπαιδευτεί πότε σε αυτή... Και όμως την έμαθε on the fly! You Ντου γιου αντερσταντ γουατ αη αμ σεην; ChatGPT ChatGPT It seems like you're trying to communicate a phrase, but the text you provided is not clear and appears to be a mix of different languages. If you could clarify or provide more information, I would be happy to help or answer any questions you may have. You I was talking in the opposite of Greeknglish! ChatGPT ChatGPT Ah, I see! It looks like you were using a combination of Greek and English in your previous message. If you have any specific questions or if there's anything you'd like to discuss in either Greek or English, feel free to let me know, and I'll do my best to assist you! You Τζαστ λετ μι νόου ιφ γιου καν αντερσταντ με! ChatGPT ChatGPT Ναι, καταλαβαίνω τι λες! Μπορώ να σε βοηθήσω με οτιδήποτε άλλο ή να απαντήσω σε ερωτήσεις που έχεις; You Γουαου! Αη ντιντ νοτ εξπεκτ γιου το αντερσταντ μι σο ιζιλι, γουιδ σο λιτλ εξπλενεησιονς. Ιτ ιζ αμεηζινγ δατ γιου αντερστουντ δις εσοτερικ λανκουατζ οφ μαην. Χαου ντιντ γιου ντο ιτ, χαβ γιου μπιν τρεηντ ον δις λανκουατζ μπιφορ; ChatGPT ChatGPT Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ναι, έχω εκπαιδευτεί σε διάφορες γλώσσες και διακρίσεις, προσπαθώντας να κατανοήσω και να απαντήσω στις ερωτήσεις σας όσο το δυνατόν καλύτερα. Όχι, δεν έχω προηγουμένως πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή εξωτερικές εμπειρίες, καθώς δεν έχω πρόσβαση σε πληροφορίες πέρα από τα δεδομένα που μου παρέχονται κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου. Πώς μπορώ να βοηθήσω εσάς σήμερα; You Μπατ Ι αμ ριλι γουοντεριν χάου γιου μανατζντ το ντισάηφερ δις γουιαρντ λανγκουατζ! Ουαν νιντς το κονβερτ φρομ ουαν λανγκουατζ το δε αδερ, νοτ μπεησντ ον δε γουορντς αζ δεη αρ ριτεν, μπατ ας δεη αρ προναουνσντ ιν ουαν λανγκουατζ εντ δεν κονβερτ του δε αδερ. Χαου ντιντ γιου ντου ιτ, καν γιοτ εξπλεην του σαμουαν χου ιζ α προγκραμερ εντ αντερσταντς δε μπειζικς οφ μασιν λεαρνινγ εντ ΑΙ; ChatGPT ChatGPT Ναι, η διάκριση μεταξύ των γλωσσών, η αντιμετώπιση των διαφορετικών προφορών, και η μετάφραση από μία γλώσσα σε άλλη είναι μέρος της γλωσσικής κατανόησης. Για να το πετύχει αυτό, έχω εκπαιδευτεί με μεγάλο όγκο δεδομένων που περιλαμβάνουν κείμενα σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Όσον αφορά τη μετάφραση και τη μετατροπή μεταξύ γλωσσών, η τεχνολογία αυτή συνήθως βασίζεται σε μοντέλα μηχανικής μετάφρασης και μηχανικής κατανόησης. Για να εξηγήσω πώς λειτουργεί ένα πρόγραμμα ή ένα σύστημα σε έναν προγραμματιστή που μιλά μία γλώσσα και να το κάνω κατανοητό σε κάποιον άλλον που μιλά διαφορετική γλώσσα, χρησιμοποιώ τις βασικές έννοιες της προγραμματισμένης γλώσσας και προσπαθώ να τις παρουσιάσω με κοινότυπους όρους. Αυτό προϋποθέτει καλή κατανόηση των συγκεκριμένων γλωσσών, της λογικής τους και του πώς μπορούν να αντιστοιχηθούν μεταξύ τους. Είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, αλλά τα μοντέλα μηχανικής μάθησης, όπως το GPT-3, έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν αυτήν την πολυπλοκότητα με επιτυχία σε πολλές περιπτώσεις. You Αη αμ γκομπσμακντ! Καν γιου ιβεν σουήτς το ραητ ιν δις λανγκουατζ ραητ ναου; ChatGPT ChatGPT Ναι, μπορώ να διακρίνω τη διάλεκτο και το στιλ γραφής που χρησιμοποιείται στο κείμενο. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλετε να συζητήσουμε ή να ρωτήσετε, παρακαλώ ενημερώστε με, και θα χαρώ να σας βοηθήσω! You Καν γιου ραητ ιν δις λανγκουατζ; ChatGPT ChatGPT Ναι, μπορώ να καταλαβαίνω και να απαντώ στα Ελληνικά. Πώς μπορώ να σας βοηθήσω σήμερα; You Οχι Ελληνικά! Νοτ γκρικ! Θέλω Engligreek: Ινγκλις ριτεν ιν Γκρικ λετερς ChatGPT ChatGPT Ah, I understand now! Yes, I can certainly write in Engligreek. How can I assist you today? You Πλιζ ρεσποντ το μι ιν Engligreek φρομ ναου ον ChatGPT ChatGPT Σιουρ, Αϊ γκαν ρισπόντ του γιουρ κουέστιον ιν Ενγκλίγκρικ! Πλιζ λέτ μι νοου ιφ θερες ανίθινγ ελς γιου νιηντ ήελπ γουίθ. You Γιου τζαστ γκεηβ μι α γκρεητ σμαηλ ιν μαη φεης! ChatGPT ChatGPT Αβσλούτλυ! 😄🌟 Ιμ γλάντ Αϊ κουλντ μέικ γιου σμάιλ! Ιφ θερς ανίθινγ ελς Αϊ καν ντου του μέικ γιουρ ντέι μπράητερ. 😊 ΦΑΚ! ΓΟΥΙ ΑΡ ΝΤΟΥΜΝΤ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apikoulas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 51 λεπτά πριν, chill είπε ΦΑΚ! ΓΟΥΙ ΑΡ ΝΤΟΥΜΝΤ!!! Ιντιντ γουη αρ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Εγώ πάντως τρέχω αύριο webinar σε 1000 εκπαιδευτικούς για το πως να χρησιμοποιήσουν το ChatGPT και τα υπόλοιπα εργαλεία ΑΙ στην εκπαίδευση, αντί να τα δαιμονοποιούν. Θεωρώ πως η ΤΝ είναι εδώ και θα μείνει. Συνεπώς, πρέπει όχι μονο να την αποδεχτούμε αλλά και να τη κάνουμε σύμμαχο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrsiou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, apikoulas είπε Για όσους νομίζουν ότι τα ΑΙ είναι λίγο "χαζά" (και θα παραμείνουν έτσι), αυτή είναι μια συζήτηση που είχα εχτές με το free Chat GPT 3.5, στη "γλώσσα" Engligreek που χρησιμοποιούσα παλίοτερα για να εκδικηθώ αυτούς που έγραφαν σε Greeklish.... Η "γλώσσα" αυτή δεν ήταν διαδεδομένη, σε αντίθεση με τα Greeklish, και δε νομίζω να είχε εκαπαιδευτεί πότε σε αυτή... Και όμως την έμαθε on the fly! You Ντου γιου αντερσταντ γουατ αη αμ σεην; ChatGPT It seems like you're trying to communicate a phrase, but the text you provided is not clear and appears to be a mix of different languages. If you could clarify or provide more information, I would be happy to help or answer any questions you may have. You I was talking in the opposite of Greeknglish! ChatGPT Ah, I see! It looks like you were using a combination of Greek and English in your previous message. If you have any specific questions or if there's anything you'd like to discuss in either Greek or English, feel free to let me know, and I'll do my best to assist you! You Τζαστ λετ μι νόου ιφ γιου καν αντερσταντ με! ChatGPT Ναι, καταλαβαίνω τι λες! Μπορώ να σε βοηθήσω με οτιδήποτε άλλο ή να απαντήσω σε ερωτήσεις που έχεις; You Γουαου! Αη ντιντ νοτ εξπεκτ γιου το αντερσταντ μι σο ιζιλι, γουιδ σο λιτλ εξπλενεησιονς. Ιτ ιζ αμεηζινγ δατ γιου αντερστουντ δις εσοτερικ λανκουατζ οφ μαην. Χαου ντιντ γιου ντο ιτ, χαβ γιου μπιν τρεηντ ον δις λανκουατζ μπιφορ; ChatGPT Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ναι, έχω εκπαιδευτεί σε διάφορες γλώσσες και διακρίσεις, προσπαθώντας να κατανοήσω και να απαντήσω στις ερωτήσεις σας όσο το δυνατόν καλύτερα. Όχι, δεν έχω προηγουμένως πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή εξωτερικές εμπειρίες, καθώς δεν έχω πρόσβαση σε πληροφορίες πέρα από τα δεδομένα που μου παρέχονται κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου. Πώς μπορώ να βοηθήσω εσάς σήμερα; You Μπατ Ι αμ ριλι γουοντεριν χάου γιου μανατζντ το ντισάηφερ δις γουιαρντ λανγκουατζ! Ουαν νιντς το κονβερτ φρομ ουαν λανγκουατζ το δε αδερ, νοτ μπεησντ ον δε γουορντς αζ δεη αρ ριτεν, μπατ ας δεη αρ προναουνσντ ιν ουαν λανγκουατζ εντ δεν κονβερτ του δε αδερ. Χαου ντιντ γιου ντου ιτ, καν γιοτ εξπλεην του σαμουαν χου ιζ α προγκραμερ εντ αντερσταντς δε μπειζικς οφ μασιν λεαρνινγ εντ ΑΙ; ChatGPT Ναι, η διάκριση μεταξύ των γλωσσών, η αντιμετώπιση των διαφορετικών προφορών, και η μετάφραση από μία γλώσσα σε άλλη είναι μέρος της γλωσσικής κατανόησης. Για να το πετύχει αυτό, έχω εκπαιδευτεί με μεγάλο όγκο δεδομένων που περιλαμβάνουν κείμενα σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Όσον αφορά τη μετάφραση και τη μετατροπή μεταξύ γλωσσών, η τεχνολογία αυτή συνήθως βασίζεται σε μοντέλα μηχανικής μετάφρασης και μηχανικής κατανόησης. Για να εξηγήσω πώς λειτουργεί ένα πρόγραμμα ή ένα σύστημα σε έναν προγραμματιστή που μιλά μία γλώσσα και να το κάνω κατανοητό σε κάποιον άλλον που μιλά διαφορετική γλώσσα, χρησιμοποιώ τις βασικές έννοιες της προγραμματισμένης γλώσσας και προσπαθώ να τις παρουσιάσω με κοινότυπους όρους. Αυτό προϋποθέτει καλή κατανόηση των συγκεκριμένων γλωσσών, της λογικής τους και του πώς μπορούν να αντιστοιχηθούν μεταξύ τους. Είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, αλλά τα μοντέλα μηχανικής μάθησης, όπως το GPT-3, έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν αυτήν την πολυπλοκότητα με επιτυχία σε πολλές περιπτώσεις. You Αη αμ γκομπσμακντ! Καν γιου ιβεν σουήτς το ραητ ιν δις λανγκουατζ ραητ ναου; ChatGPT Ναι, μπορώ να διακρίνω τη διάλεκτο και το στιλ γραφής που χρησιμοποιείται στο κείμενο. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλετε να συζητήσουμε ή να ρωτήσετε, παρακαλώ ενημερώστε με, και θα χαρώ να σας βοηθήσω! You Καν γιου ραητ ιν δις λανγκουατζ; ChatGPT Ναι, μπορώ να καταλαβαίνω και να απαντώ στα Ελληνικά. Πώς μπορώ να σας βοηθήσω σήμερα; You Οχι Ελληνικά! Νοτ γκρικ! Θέλω Engligreek: Ινγκλις ριτεν ιν Γκρικ λετερς ChatGPT Ah, I understand now! Yes, I can certainly write in Engligreek. How can I assist you today? You Πλιζ ρεσποντ το μι ιν Engligreek φρομ ναου ον ChatGPT Σιουρ, Αϊ γκαν ρισπόντ του γιουρ κουέστιον ιν Ενγκλίγκρικ! Πλιζ λέτ μι νοου ιφ θερες ανίθινγ ελς γιου νιηντ ήελπ γουίθ. You Γιου τζαστ γκεηβ μι α γκρεητ σμαηλ ιν μαη φεης! ChatGPT Αβσλούτλυ! 😄🌟 Ιμ γλάντ Αϊ κουλντ μέικ γιου σμάιλ! Ιφ θερς ανίθινγ ελς Αϊ καν ντου του μέικ γιουρ ντέι μπράητερ. 😊 Πλάκα κάνεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soconium Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Εμένα πάντως ήδη με βοηθάει στη δουλειά μου. Από το να γκουγκλάρω και να ψάχνω άπειρα σάιτ για how to instructions απλά ρωτάω το chat gpt. Γλιτώνω πολύτιμο χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου εδω οι μισες σειρες του νετφλιξ ειναι κοπυ παστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eemix Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Κυκλοφορεί ένα video γνωστής ψηφιακής γκόμενας προιον ΑΙ. Αν και οι ίδιες φωτογραφίες της καθώς και όλες οι φωτογραφίες ΑΙ είναι εφιαλτικά ρεαλιστικές το συγκεκριμένο video αν όντως είναι ψηφιακό είναι προμπομπός για πολύ άσχημο μέλλον σε επίπεδο επαγγελμάτων, διαπροσωπικών σχέσεων και πάρα πολλών πτυχών της ζωής όλων μας. Αν το video "παραβιάζει" τους όρους του insomnia να αφαιρεθεί Σε κάθε περίπτωση πάντως δείχνει (αν και σε χαμηλή εδώ ανάλυση) ότι δεν θα ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι όχι video_2024-02-06_09-58-02.mp4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apikoulas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Στις 6/2/2024 στις 10:03 ΠΜ, eemix είπε Κυκλοφορεί ένα video γνωστής ψηφιακής γκόμενας προιον ΑΙ. Αν και οι ίδιες φωτογραφίες της καθώς και όλες οι φωτογραφίες ΑΙ είναι εφιαλτικά ρεαλιστικές το συγκεκριμένο video αν όντως είναι ψηφιακό είναι προμπομπός για πολύ άσχημο μέλλον σε επίπεδο επαγγελμάτων, διαπροσωπικών σχέσεων και πάρα πολλών πτυχών της ζωής όλων μας. Αν το video "παραβιάζει" τους όρους του insomnia να αφαιρεθεί Σε κάθε περίπτωση πάντως δείχνει (αν και σε χαμηλή εδώ ανάλυση) ότι δεν θα ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι όχι video_2024-02-06_09-58-02.mp4 Αυτό θα είναι και το βασικό πρόβλημα με το AI, μαζί με τα εκατομύρια δουλείων που θα εξαφανιστούν... Το οτι δε θα ξέρουμε τι έιναι αληθνινό και τι προιόν ΑΙ... To Deep Fake θα γίνει ίδιο με το αληθινό, και φτηνό να το παράγεις με μια GPU σπίτι σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα