alexvi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα Όντας επιβάτης σε ΚΤΕΛ κάθονται δίπλα και μπροστα μου τρεις κοπέλες και ξαφνικά το άρωμα του λεωφορείου από λεβάντα γίνεται wc. Η αιτία ήταν η απλησια καποιας. Πώς ζητάω ευγενικά να κάνουν ένα μπανάκι πριν το ταξίδι? Ηταν φισκα το λεωφορειο. Να σημειώσω ότι το δυνατό pure parfum μου δε στάθηκε ικανό να σπάσει το μπλόκο. Αυτό το πρόβλημα θα μου πείτε υπάρχει και σε χοστελ και σε βαπιρια και όπου συναθροίζεται κόσμος αλλά αν διαπιστώσετε την πηγή και δεν έχετε εναλλακτική η πχ είναι το δίπλα γραφείο? Η μπορεί να είναι και του οργανισμου
panosno1com Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αφήνεις κ εσυ καμια κλανια νίντζα και προσωρινά λυνεται το θέμα (Νίτζα = δεν ακουγεται και σκοτώνει δλδ οχι πρρρ , απ αυτες π κάνουνε πλαπ ή τσλικ θελεις) Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2024 από panosno1com
SabotazNic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 36 λεπτά πριν, alexvi είπε Να σημειώσω ότι το δυνατό pure parfum μου Ψεκαζεις προς την πηγη της μποχας. Πραφιτ Και οχι, δεν μπορεις να κανεις πολλα. Αυτα εχουν τα ΜΜΜ 1
Bitbit Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό το σκηνικό-παράπονο το έχω ακούσει από αρκετούς. Κι εκεί που καθόμουν σκάει μύτη ένας δίπλα και βρώμαγε..... Εμένα μου έχει τυχει 2-3 φορές αλλά ήταν ανώδυνο διότι δεν είχα τον άλλον δίπλα για ώρα. πχ έρχεται πελάτης να τον εξυπηρετήσω και όπως κάθομαι στο γραφείο και πλησιάζω να του δείξω κάτι αισθάνομαι την βρώμα. Άλλες 2-3 φορές ήταν επειδή ο τύπος ήταν μπεκρούλιακας και ο άλλος είχε γυρίσει από τσίπουρα. Και πάλι τον ανέχεσαι για ελάχιστα και δε χρειαζόταν να κολλήσω πάνω του, είχα απόσταση. Οπότε δε τρέχει κάτι. Έχω ακούσει σκηνικά όμως να βρωμάει ο άλλος-η σε αίθουσα και μάλιστα πρόσφατα και να του τη λένε χύμα. Βρωμας, κάνε κανένα μπάνιο. Δε ξέρω τι θα έκανα αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα ερχόμουν σε δύσκολη θέση ώστε να πω κάτι. Αν μπορούσα θα άλλαζα θέση. Αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα και να πεις κάτι στην πηγή της βρώμας δε πρόκειται να βελτιωθεί η κατάσταση σου. Το πολύ πολύ να γίνει παρεξήγηση κι ένας μικρός χαμός. Είναι λεπτό το ζήτημα Άλλο ένα θετικό του ότι δε ταξιδεύω με ΜΜΜ παρα σπάνια 1
alexvi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Σας ευχαριστω για την συμπαράσταση. Σε κάποια φάση πήρα την κολόνια μου και ψεκασα πισω της και γενικά και στα διπλά καθίσματα ειδικά στην στάση που έκανε. Δεν υπήρξε χαμουλης το Χαν καταλάβει και άλλοι. Μετά μιας και η διαδρομή ήταν μεγαλη παρακάλεσα τον οδηγό και κάθησα στην spare θέση που έχει για τους συνοδούς μπροστά μπροστά δίπλα του. Αλλά αύριο θα ζητήσω αύξηση στην δουλειά μπας και πάρω κάνα αμαξάκι. Μου χάλασε την κυριακάτικη επιστροφή από σκ. Ακόμα αυτή η ποτιστική μποχα 2 ώρες πριν, panosno1com είπε Αφήνεις κ εσυ κανια κλανια νίντζα και προσωρινά λυνεται το θέμα Έπρεπε να χεστω πάνω μου για να καταλαβαινε
tzotzo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, alexvi said: Καλησπέρα Όντας επιβάτης σε ΚΤΕΛ κάθονται δίπλα και μπροστα μου τρεις κοπέλες και ξαφνικά το άρωμα του λεωφορείου από λεβάντα γίνεται wc. Η αιτία ήταν η απλησια καποιας. Πώς ζητάω ευγενικά να κάνουν ένα μπανάκι πριν το ταξίδι? Ηταν φισκα το λεωφορειο. Να σημειώσω ότι το δυνατό pure parfum μου δε στάθηκε ικανό να σπάσει το μπλόκο. Αυτό το πρόβλημα θα μου πείτε υπάρχει και σε χοστελ και σε βαπιρια και όπου συναθροίζεται κόσμος αλλά αν διαπιστώσετε την πηγή και δεν έχετε εναλλακτική η πχ είναι το δίπλα γραφείο? Η μπορεί να είναι και του οργανισμου 42 minutes ago, alexvi said: Σας ευχαριστω για την συμπαράσταση. Σε κάποια φάση πήρα την κολόνια μου και ψεκασα πισω της και γενικά και στα διπλά καθίσματα ειδικά στην στάση που έκανε. Δεν υπήρξε χαμουλης το Χαν καταλάβει και άλλοι. Μετά μιας και η διαδρομή ήταν μεγαλη παρακάλεσα τον οδηγό και κάθησα στην spare θέση που έχει για τους συνοδούς μπροστά μπροστά δίπλα του. Αλλά αύριο θα ζητήσω αύξηση στην δουλειά μπας και πάρω κάνα αμαξάκι. Μου χάλασε την κυριακάτικη επιστροφή από σκ. Ακόμα αυτή η ποτιστική μποχα Έπρεπε να χεστω πάνω μου για να καταλαβαινε Τελικά pure parfum έχεις ή κολώνια 1
alexvi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tzotzo είπε pure parfum έχεις ή κολώνια Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2024 από alexvi
Rebelos2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Όποιος μένει Αμπελόκηπους - Πανόρμου θα καταλάβει. Είναι ένας, φανερά άστεγος, που περιμένει και παίρνει το λεωφορείο από την Πανόρμου, είτε το τοπικό είτε αυτό που πάει Γαλάτσι. Δεν έχετε μυρίσει ποτέ σας, κάτι χειρότερο. Ειλικρινά. Του έχουν απαγορέψει την είσοδο στα περισσότερα λεωφορεία. Να μπαίνεις μέσα, να βλέπεις τους επιβάτες να μετακινούνται, να καλύπτουν την μύτη τους, να κρατάνε την ανάσα τους. Έχω πετύχει ανθρώπους να κατεβαίνουν από το λεωφορείο για να γλιτώσουν, δεκαπέντε στάσεις νωρίτερα Σου τρυπάει το μυαλό, όχι τη μύτη. Με λίγα λόγια ts, υπάρχουν και χειρότερα, πολύ χειρότερα. 1 1
Titos301 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Μου χει τυχει σε διαφορους χωρους αλλα και σε κτελ Παιδια συμφωνω δεν ειναι ευχαριστο, ειδικα οταν εχει μια διαδρομη 2 ωρες μπροστα σου και δεν ξερεις σε ποια σταση κατεβαινει Αλλα ας δειχνουμε κατανοηση δεν ξερεις ο αλλος τι προβληματα εχει σπιτι του ή γενικα Αυτο με το αλλαγη θεσης πολυ τιμιο αν ειναι εφικτο, εγω σιγουρα δεν θα πω κατι και σπανια να αλλαξω θεση, το ρισκαρω ποσο ακομα και θα φυγει/φυγω 2
tutuyo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μπαίνει γύφτισσα στο 21 από Ομόνοια,χεσμενη πατοκορφα ,και με "ροδια" από πίσω. Μέχρι την επόμενη στάση όπου κατέβηκα βηχοντας από την μποχα, η ζωή φλασαρε μπροστά από τα μάτια μου Τι να πεις και τι να μην πεις Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2024 από tutuyo 1
Rebelos2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, tutuyo είπε Μπαίνει γύφτισσα στο 21 από Ομόνοια,χεσμενη πατοκορφα ,και με "ροδια" από πίσω. Μέχρι την επόμενη στάση όπου κατέβηκα βηχοντας από την μποχα, η ζωή φλασαρε μπροστά από τα μάτια μου Τι να πεις και τι να μην πεις. Μανταλάκι-μπαμπακι σε μύτη Καλά, μιλάμε για θρυλικό τρόλεϊ. 1
katsonis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Όποιος μένει Αμπελόκηπους - Πανόρμου θα καταλάβει. Είναι ένας, φανερά άστεγος, που περιμένει και παίρνει το λεωφορείο από την Πανόρμου, είτε το τοπικό είτε αυτό που πάει Γαλάτσι. Δεν έχετε μυρίσει ποτέ σας, κάτι χειρότερο. Ειλικρινά. Του έχουν απαγορέψει την είσοδο στα περισσότερα λεωφορεία. Να μπαίνεις μέσα, να βλέπεις τους επιβάτες να μετακινούνται, να καλύπτουν την μύτη τους, να κρατάνε την ανάσα τους. Έχω πετύχει ανθρώπους να κατεβαίνουν από το λεωφορείο για να γλιτώσουν, δεκαπέντε στάσεις νωρίτερα Σου τρυπάει το μυαλό, όχι τη μύτη. Με λίγα λόγια ts, υπάρχουν και χειρότερα, πολύ χειρότερα. Πραγματικά είναι ότι χειρότερο έχω μυρίσει στην ζωή μου(εκεί μένω), δε μπορείς να κάτσεις ούτε στα 15 μέτρα κοντά του. Εντωμεταξύ να ξέρεις έχει οικογένεια και παιδιά με καλά λεφτά απλά το έχει χαμένο... 1
Rebelos2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, katsonis είπε Πραγματικά είναι ότι χειρότερο έχω μυρίσει στην ζωή μου(εκεί μένω), δε μπορείς να κάτσεις ούτε στα 15 μέτρα κοντά του. Εντωμεταξύ να ξέρεις έχει οικογένεια και παιδιά με καλά λεφτά απλά το έχει χαμένο... Μιλάμε για τον ίδιο; με τα γκρίζα ρούχα, σαν τον άστεγο Γκανταλφ;
panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Ειναι και στο Κερατσίνι ενας τετοιος βρωμύλος , με τη μανα του μαζι, καθεται εξω απο φουρνο και φωναζει εεε κοπελιααα κανα ψωμι? Κανα γάλα? Και η μανα του εμπαίζει αυτους που βγαινουνε (τους πελατες) σε φαση: αντε τοση ωρα έκανες για ενα καφε και ενα ψωμι? Ή : κοιτα κοιτα στο διαλο εκατο ωρες να βγει καποιος. Πολυ μποχα αλλαζεις πεζοδρομιο αμα τους πετυχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα