Alex1290 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά , σκέφτομαι εδώ και πολυ καιρό να ανοίξω ένα ghost kitchen , η δουλειά μου από ανέκαθεν ήταν μάγειρας , οπότε σκεφτόμουν να ανοίξω το kitchen με κάτι που αγαπώ το οποίο είναι οι παραδοσιακές πίτες , σπανακόπιτες , τυρόπιτες κ.α δηλαδή μια επιχείρηση με 4-5 πίτες που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά online , έχω δουλειά που δεν θέλω να την αφήσω μια που είμαι ευχαριστημένος από αυτήν και δεν με θέλει πολλές ώρες 6-7 συνήθως άντε 7.30 το πολύ κάποιες ημέρες . Πιστεύετε ότι ο κόσμος στην Ελλάδα είναι έτοιμος για ένα τέτοιο εγχείρημα (δεν μένω Αθήνα) ?
andreaspA Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 με ολα αυτα τα efood, wolt, box, αν αυτο που φτιαχνεις ειναι καλο, θα δουλεψεις!
Skrobo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Είσαι μάγειρας άρα ξες. Θα μπορέσεις να ανοίξεις επιχείρηση με όλες τις προϋποθέσεις που θελει μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος;
d3monhunter Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό με το παραδοσιακό που λες ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Και το Ghost Kitchen έχει αρκετά οφέλη, στην Αθήνα υπάρχουν κάμποσα τέτοια setup. Σημαντικό πολύ η περιοχή που θα το τρέξεις, για το εάν υπάρχει νέος κόσμος για να χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες για να παραγγέλνει (Wolt, efood κλπ). Σε κάθε περίπτωση ότι κάνεις να είναι μικρό και ελεγχόμενο στην αρχή, οικονομικά εννοώ. Δεν χρειάζεται ένας πακτωλός χρημάτων. Καλή επιτυχία.
Alex1290 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Η πόλη μου έχει κανονικά wolt , efood , box , είμαι 7 χρόνια στην εστίαση άρα ξέρω πιστεύω αρκετά καλά πως λειτουργεί μια επιχείρηση, το μόνο που φοβάμαι είναι επειδή δεν θα υπάρχει φυσικό κατάστημα πόσο εύκολο θα είναι να το αγκαλιάσει ο κόσμος εδώ στα Γιάννενα
kage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Τα περισσότερα μαγαζιά π είναι στις πλατφόρμες είναι σκουπίδια..απλα σε αθηνα εχει πληθυσμο κ οι πλατφορμες δεχονται παραγγελιες σχεδον απο ολη την περιφερεια... έχει κόσμο που δοκιμάζουν νέα μαγαζια..αλλα αυτά συνηθως αποτυγχάνουν κ κλείνουν κ ξανα απο την αρχη με νεα.. ξερω ghostkitchen π εχει ταυτοχρονα γύρω στις 6 "συμμετοχες" σε πλατφόρμες ανάλογα την ωρα...rotation κάνει μέχρι να βρει κάτι να πιάσει ..
tarantules Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 4 hours ago, Alex1290 said: ....εδώ στα Γιάννενα Θα.χε.....τεις στο τάλιρο.Καλές δουλειές εύχομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα