Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Κοροϊδία.

Το Samsung a25 το έχουν 299,90, και δίνει 80€, που για να τα αξιοποιήσεις πρέπει να αγοράσεις κάτι που να κάνει τουλάχιστον 160€. Πες ότι βρίσκεις κάτι με 200€.

Έχεις δώσει 420€ για σύνολο αγορών 500€.

16% έκπτωση που στην πούλησαν για 40% και φυσικά οι αρχικές τους τιμές στα περισσότερα είναι μεγαλύτερες από τον ανταγωνισμό. (Ακόμα και στο καλύτερο σενάριο που αγοράζεις κάτι με 200€ κι η επόμενη αγορά στα 160€, η έκπτωση είναι 22%).

Καμία προσφορά!

Μην τους επιβραβεύετε που σας εκμεταλλεύονται.

Μπορείς με την δωροεπιταγη να πάρεις μια gift card προσθέτοντας 10 ευρώ και μετά να αγοράσεις ότι θες.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε

Εντωμεταξυ στα Playstation 5 μια χαρά έγραφε επιστροφή δωροεπιταγης 120 ευρώ και ας εξαιρούνται.

Νομίζω στους όρους λέει ότι δεν μπορείς ν εξαργυρώσεις την δωροεπιταγή που θ παρεις σε ps5 κ apple , αλλά παίρνεις κανονικά αν αγόραζες πρώτα αυτά κ μετά αγόραζες κάτι άλλο 

Δημοσ.

Η προσφορά του τίτλου έληξε.

Για την S95C συνεχίζει να ισχύει η αρχική ενέργεια με δωροεπιταγή και έχουν προσθέσει επιπλέον ως δώρο και ένα Samsung Galaxy A14 64GB.

Δημοσ.
13 hours ago, Dcmpaira said:

Μπορείς με την δωροεπιταγη να πάρεις μια gift card προσθέτοντας 10 ευρώ και μετά να αγοράσεις ότι θες.

Εγω που το έκανα συνεχεια αυτο, πρόσφατα προσπάθησα να αγοράσω gift card με δωροεπιταγη, για να επιμηκύνω την ημερομηνία λήξης και μου έβγαζε μύνημα: δεν μπορεί να εφαρμοστεί η δωροεπιταγη σε αυτο το καλάθι.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε

Καμια προταση για οικονομικο κινητο ? 

Η κοντα στα 100 η κοντα στα 200 (για μεγιστο οφελος της προσφορας) 

Να αντικατασταθει ενα redmi note 8....

redmi 10 5G

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα,

προσφατα αγορασα ενα laptop απο τον κωτσοβολο σε μια αντιστοιχη προσφορα και μου εδωσε δωροεπιταγη 120 ευρω την οποια μπορω να χρησιμοποιησω σε αγορα διπλασιας αξιας.

Μπορω να παρω ενα προιον π.χ. 200 και ενα 40 και μετα θα πληρωσω 120 ευρω ή πρεπει να παρω ενα προιον απο 240 και πανω?

Δημοσ.
2 minutes ago, aristagoras1 said:

Καλησπερα,

προσφατα αγορασα ενα laptop απο τον κωτσοβολο σε μια αντιστοιχη προσφορα και μου εδωσε δωροεπιταγη 120 ευρω την οποια μπορω να χρησιμοποιησω σε αγορα διπλασιας αξιας.

Μπορω να παρω ενα προιον π.χ. 200 και ενα 40 και μετα θα πληρωσω 120 ευρω ή πρεπει να παρω ενα προιον απο 240 και πανω?

Μπορεις ναι. Η αποδειξη πρεπει να ειναι διπλασιας αξιας. Μπορεις να παρεις και 24 πραγματα των 10 ευρω. Αδιαφορο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...